Pse i pranon parate e fituara nga lojerat e fatit ti?Une di qe eshte mekat.
Po ec ,se po e bej zemren gur nje 1% te milionave do ta jap.
Pse mos me shkruan ne balle qe nuk i pranoj parate e fitara nga lojrat e fatit aman ?!!!
Tani , per mua me rendesi eshte qe ti te fitojsh , qe ty te te plotesohet deshira te behesh milionere, e sa per mua dont worry , im okay this way that i'm !
Pse mos me shkruan ne balle qe nuk i pranoj parate e fitara nga lojrat e fatit aman ?!!!
Tani , per mua me rendesi eshte qe ti te fitojsh , qe ty te te plotesohet deshira te behesh milionere, e sa per mua dont worry , im okay this way that i'm !
GV_USA
Rrofsh,rofsh.Po dal qe tani me ble nje,se ku i dihet lol.Apo s'kam pare dhe peshk ne enderr(peshku thone qe perfaqeson parane).Une vajta e bera peshk per dreke,por me siguri ka patur tjeter kuptim.Ika ,une...
Shpreh deshire qe te gjej edhe une 1 Nuse se ishalla realizohet.
po nuk eshte ashtu mor djale shpreh nje deshire dhe ta realizojne yjet,ti mos rri shume ne uje ,dil ne toke ,se e bukra e dheut nuk egziston hahaha
Me nje kusht te besh dhe nje dasem ketu
lokale shqipesh kemi rreth e qarke...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Une ēa deshirash kam i realizoj ,nuk du me ik me pishmanlliqe nga kjo bote ,
Po kur jane te pamundura si ja ben ti saura ? Na e jep dhe neve kete zgjidhje, se ngelem duke pritur te realizohet po aha keshtu nuk behet gje. Duhet te kete ndonje zgjidhje dhe kjo pune, me qe paska funksionuar tek ty mund te funksionoje dhe tek ne.
po nuk eshte ashtu mor djale shpreh nje deshire dhe ta realizojne yjet,ti mos rri shume ne uje ,dil ne toke ,se e bukra e dheut nuk egziston hahaha
Me nje kusht te besh dhe nje dasem ketu
lokale shqipesh kemi rreth e qarke...
Krijoni Kontakt