Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pak rendesi ka cfare jane te huaj apo Italian por me se fundi u kujtuan edhe keta qe te forconin pak Lidhet mbe keto gjera se nuk degjon lajme te tjera pervec Perdhunimeve ne tv.
    Leci normalisht qe Rracizmi nuk meshihet por ti apo une si shqiptar ndoshta kemi bere dicka te pahijshme por Kurre nuk kam degjuar per perdhunime ne MASE si ka nisur nga Rumunet.Dil 1 xhiro ne stacion te trenit me te dashuren edhe bisedojme perseri.Vertet qe keta jane Rracista por jane edhe te huajte qe u japin shkas pavaresisht rumun,shqiptar,tunizin apocdo lloj shteti.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Keta perdhunuesit meritojne te vendoset Ligji i Vdekjes ose Kastrim.Njerez pa pike morali.
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Keta perdhunuesit meritojne te vendoset Ligji i Vdekjes ose Kastrim.Njerez pa pike morali.
    Tamam..........

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Pak rendesi ka cfare jane te huaj apo Italian por me se fundi u kujtuan edhe keta qe te forconin pak Lidhet mbe keto gjera se nuk degjon lajme te tjera pervec Perdhunimeve ne tv.
    Leci normalisht qe Rracizmi nuk meshihet por ti apo une si shqiptar ndoshta kemi bere dicka te pahijshme por Kurre nuk kam degjuar per perdhunime ne MASE si ka nisur nga Rumunet.Dil 1 xhiro ne stacion te trenit me te dashuren edhe bisedojme perseri.Vertet qe keta jane Rracista por jane edhe te huajte qe u japin shkas pavaresisht rumun,shqiptar,tunizin apocdo lloj shteti.
    Eshte normal qe nje rumun ben buje,se perndryshe me ēfare mund ti mbushesh lajmet.
    1 ne 10 perdhunime behen nga te huajt dhe me kete jam dakord qe kushdo qofte duhet te shkoje ne burg e te denohet.
    Po per ata 9 te tjeret ke degjuar gje?Une per vete jo.
    Sepse jane italiane,sepse duhet ti kuptojme,sepse nuk ishin ne vete,sepse kishin pire,sepse me vone u penduan,sepse jane nga familje te mira,sepse..etj
    Kurse rumuni eshte vetem nje perdhunues dhe duhet vrare per kete.
    Mua me duket shume e thjeshte si shpjegim.Italiani eshte ne vendin e vet dhe sidoqofte nese perdhunon denohet me pak sepse eshte vendas.Italiani perdhunoi dhe i dhane arrest shtepie,rumuni ose kushdo qofte shkon ne burg.

Perdhunime ka pasur perhere,dhe biles jane ulur me 10%.Por rumuni ben lajm,eshte personi i rradhes qe duhet urryer.

Sigurisht qe problemi i rumuneve eshte aktual,por eshte vetem pjese e problemit.Nuk po mbroj rumunet,por them qe eshte vetem demagogji.
    Nuk zgjidhet problemi me keto "ronde" qe jane dy-tre pleq me telefona,e qe nuk lidhin dot as breket.
    Mendon se me keto ligje qe kane bere do te kete me pak perdhunime?
    Une nuk e besoj por do te shohim.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga leci Lexo Postimin
    Eshte normal qe nje rumun ben buje,se perndryshe me ēfare mund ti mbushesh lajmet.
    1 ne 10 perdhunime behen nga te huajt dhe me kete jam dakord qe kushdo qofte duhet te shkoje ne burg e te denohet.
    Po per ata 9 te tjeret ke degjuar gje?Une per vete jo.
    Sepse jane italiane,sepse duhet ti kuptojme,sepse nuk ishin ne vete,sepse kishin pire,sepse me vone u penduan,sepse jane nga familje te mira,sepse..etj
    Kurse rumuni eshte vetem nje perdhunues dhe duhet vrare per kete.
    Mua me duket shume e thjeshte si shpjegim.Italiani eshte ne vendin e vet dhe sidoqofte nese perdhunon denohet me pak sepse eshte vendas.Italiani perdhunoi dhe i dhane arrest shtepie,rumuni ose kushdo qofte shkon ne burg.

Perdhunime ka pasur perhere,dhe biles jane ulur me 10%.Por rumuni ben lajm,eshte personi i rradhes qe duhet urryer.

Sigurisht qe problemi i rumuneve eshte aktual,por eshte vetem pjese e problemit.Nuk po mbroj rumunet,por them qe eshte vetem demagogji.
    Nuk zgjidhet problemi me keto "ronde" qe jane dy-tre pleq me telefona,e qe nuk lidhin dot as breket.
    Mendon se me keto ligje qe kane bere do te kete me pak perdhunime?
    Une nuk e besoj por do te shohim.
    leci nqs i zbatojne me perpikmeri ka per te funksionuar.Nqs i zbatojne si ne rastin e perdhunimit ne Rome qe mbas 3 ditesh 3 nga 5 pergjunuesit dolen nga burgu atehere ska per te funksionuar pasi te gjithe do mendojne : Une do e bej edhe mbas 3 ditesh jam perjashta.
    Kete e kam si per Italianet eshtu edhe per te huajte.Problemi qendron sepse ligjet ketu jane shume te buta edhe normalisht kane shume rrugedalje.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Berisha tė ikė, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  2. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  3. Maqedoni, qeveria miraton ligjin e pėrdorimit tė flamurit shqiptar
    Nga ArberXYZ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2005, 09:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •