Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kurse mua me çudit dicka, si nuk behet nje inspektim higjene neper shkolla, jo per gje te benim ca pushim sepse do i kishin mbyllur per rrezik epidemie. Fshati digjet, sala thote do u sjell internet. Opo lum si ne, me internet mes shkaterrirave....

Ps. Te shofim pas ca vitesh ... rezultatet .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Nuk dum fare internet. Na merziten jo e vejm jo nuk e vejm. E lejm fare se e ve Edi Rama kur tvij.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Te bej nje tentative qeveria per njohjen e Tajvanit sepse te ofrojne kompjutera per c'do shkolle.
    Dhe me pas do vij oferta e Kines per mos njohje te Tajvanit me dyfishin e asaj qe Tajvani ofron.

Ngeli interneti tani. Alb Telecom ku je?

Ne s do kemi keq te pakten ata qe jane ne shkolla nuk do harxhojne me lek ne internet.Do ti thote zysha:
    Cohuni nxenes se mbaroj ora e informatikes.Gocat do ikin cunat aty.Zysha: COHUNI CUNNNAA.
    Cunat: Ik zysh mos na caj TR4P!n se ti hodha trute ne ere se kapa ne linje tani dashnoren time nga Kongo.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Zbesoj se neper shkolla dhe ne oret e mesimit do perdoret interneti si tju doj qefi nxenesve .Ka programe te tilla qe ndalojne maskaralleqet qe ju pelqejne femijeve dhe ju lejohet te hyjne vec ne ato webe qe i'u duhen .Si ja bejne ne perendim qe femija e ka te detyrueshem komjuterin qe kur eshte parashkollor ?!Kjo gje na ka lene mbrapa ne ,te gjykojme pse keshtu e pse ashtu .Thoni qe duhet te mirembahen ,te di mesuesi i pari se si 'perdoret' neti.Me nje fjale te kete rregulla .

Nga une pergezime dhe sa me shpejt te jete e mundur ,nje hap perpara per rinin shqiptare me duket ky vendim .

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    alnosa, e di sa kohe kane qe e permendin kete te uruar internet? Edhe legjendat s'jane kaq antike ta siguroj .

Per te arritur deri tek interneti a nuk duhet ne fillim nje strukture e sakte mesim dhenieje , profesore te pergatitur qe t'u mesojne nxenesve jo te mesojne nga nxenesit ??
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Me pak fjale:
    Nxenesit te mesojne njehere si kapet mouse dhe pastaj te shikojne internetin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    alnosa, e di sa kohe kane qe e permendin kete te uruar internet? Edhe legjendat s'jane kaq antike ta siguroj .
    Eshte pune eurosh ketu,kush mbush me shume xhepat akoma ti ?! Duhet ti dish me mire se une .
    Plus dhe e lehte nuk eshte ,rrjeti eshte berrnut duhet goxha pune ,po te punohet drejtesisht .Shembull te marrim shkollat shteterore te Fierit jo private ,megjithse jane rregulluar por prape nuk perballojne shume ngarkesa .Kur kam qene une as priza nuk kishte dhe jo drita e telefon Te kujtohen besoj .

Per te arritur deri tek interneti a nuk duhet ne fillim nje strukture e sakte mesim dhenieje , profesore te pergatitur qe t'u mesojne nxenesve jo te mesojne nga nxenesit ??
    Ketu plotesish dakort e kam thene dhe vete me larte .RREGULL,MESUES TE SPECJALIZUAR ETJ .
    Jam pro keti veprimi se e kam hequr vete ne kurriz kur emigrova ,dhe kur shikoja 'shoqet' e mija qe benin muabet dhe shkruanin ne komjuter pa e pare hic tastieren , une habitesha se sa mbrapa bote paskemi qene thosha me vete .Dhe sot e kesaj dite une se kam arritur shpejtesine qe me nevoitet .Ky eshte nje shembull elementar por per ata te informatikes eshte gje shume e mire .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 21-02-2009 më 21:51

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Sala mire e ka por pyetja qe shtrohet eshte : A ka mare leje nga Gerrqia qe ta bej kete apo jo?

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •