Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: arkitekture

arkitekture

jam BESI <> do doja ndihme nga ju (nese ka mundesi ) per konkursin e arkitektures.
    -jam maturant (shoqerore) dhe deshira ime eshte te konkuroj per arkitekture.
    nuk jam shume i informuar dhe do te deshiroja nje informacion te hollesishem ne lidhe me konkursin . dhe cdo te thote te vizatosh interierin ose eksterierin e nje objekti.
    -une mesataren nuk e kam te larte.a kam shpresa per fitimin e kesaj dege.(mendoj se kam pak talent.)

faleminderit besi kukes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Besi,

Un te keshilloj qe se pari ti imagjinosh objektet ne 3Dimensione, pastaj meso leximin e planeve, prerjeve, planeve, etj,.. dhe tani kape lapsin dhe per fillim kopjo shtepia, ndertesa,... e me pas... meso diku ne internet se si vizatohen perspektivat e sakta (duke mar parasysh qe perspektivat 45 & 30° i mjeshtron bukur mir, se paku i kupton nese jo, at here mesoj keto sa me par) !

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Eshte nje nga deget me te veshtira per tu fituar (ne menyre te ndershme) dhe kerkon talent fillimisht, te jesh ushtuar ne pikture dhe vizatim teknik, e me pas te ndiqje nej kurs pergatitor me te instruktuar.

Persa i perket mesatares duket te jete e larte, eshte nje dege qe ka koeficent te larte ne profilin shkencor. Te uroj fat !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Pershendetje. Nqs do informacione te hollesishme per degen ne fjale, shiko faqen e mash, te fakultetit ose shko personalisht atje. Nqs do nje keshille, te ofroj me deshire timen.

Ne arkitekture nuk konkurohet si ne provimet e tjera. Provimi ka tre sesione, me vizatim interni, eksterni dhe nje pamje e lire. Preferohet drejtimi natyror, mestarja mese e domosdoshme, miku po ashtu. Ka qene dega ime e preferuar. Une e kisha mestaren e duhur, motivimin dhe "talentin". Ketu vjen nje por e madhe. Nuk mjafton! Ne arkitekture nuk mund te konkurosh me njohurite e shkolles se mesme, aq me shume te profilit shoqeror. Dega kerkon nje kurs pergatitor te vecante. Une s'pata mundesi ta beja, me dolen te tjera gjera. Keshtu nuk konkurova fare.

S'dua te te pres shpresat, por shpresat e tua jane po aq sa zero. Ti nuk je ne profilin e parapelqyer, mesatarja jo e larte dhe ndoshta s'ke pergatitjen e nevojshme. Po edhe sikur ti kishe te gjitha keto, duhet te ishe kujtuar me heret qe te hyje ne liste, ato 90 vende jane te shitura.

Suksese te metejshme.
    Elegance is an attitude.

Une ju falenderoj shume qe te gjithve dhe 1here faleminderit per mbeshtetjen. .
    une shpresat nuk i humbas, dhe do te konkuroj gjithsesi, ta provoj njehere. thanks

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •