Close
Faqja 2 prej 21 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 204
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Një histori incesti ka tronditur sërish një fshat të largët në kufijtë e qarkut të Elbasanit
    Kushedi ne c'maje mali apo grope jan kta!

Një 18-vjeçare ka zbuluar dje se ishte në muajin e gjashtë të shtatzënisë
    Ajo pas 6 muajsh qe ka ngel shtatzane e ka vene re kte gje? Dmth gjate gjith ksaj kohe ajo ka menduar se po shendoshej ngaqe po hante gjalp e kos? Ka te forta.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne pergjithesi fshatrat e Shqiperise se mesme(ku feja muslimane ka patur me shume influence)jane shume te prapambetura,por te arrinin deri ketu se prisja.
    Jan disa fshatra qe kan nga 30 banore, edhe 24 prej tyre jan kushurinj. Me vjen keq vetem per faktin qe nuk jepet emri fshatit, por te gjith do e kuptojne sikur kjo gje ka ndodh ne Elbasan, sepse ELBASAN eshte shkruar me te madhe aty. Kush merr nam te keq ne kte rast eshte Elbasani, jo kushurinjt perdhunues te cilet as qe e di kush se cilet jane.

Ku bie Plangarica? lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Kaq shushk ka qen ajo mo sa e la veten derisa e zbuloi doktori shtatzanin (torollake femer)17 apo 18 vjece sdo e quaja te vogel per te mos kuptuar pasojat .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    No Comment...................
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    ELBASAN - Një histori incesti ka tronditur sërish një fshat të largët në kufijtë e qarkut të Elbasanit. Një 18-vjeçare ka zbuluar dje se ishte në muajin e gjashtë të shtatzënisë, ndërsa u mësua se shtatë muaj më parë ajo ishte përdhunuar nga dy kushërinjtë e saj. Historia është zbuluar nga mjeku që e vizitoi vajzën dje duke konfirmuar edhe shtatzëninë e saj. Prindërit, të tronditur nga lajmi kanë rendur të pyesin fëmijën e tyre, së cilës nuk ia kishin vënë re ndryshimet në trup se si kishte ndodhur, ndërsa kanë mësuar se rreth shtatë muaj më parë , teksa ishte duke kullotur bagëtitë në fshatin Plangaricë, ajo është përdhunuar nga dy kushërinjtë. Vajza e kërcënuar nuk ka treguar gjë në shtëpi, por dy ditë më parë do të zbulohej gjithçka.

18-vjeçarja kishte filluar të ankohej për dhimbje dhe një gjendje jo të mirë dhe këtë herë prindërit janë nisur drejt Elbasanit, edhe pse rruga nga ky fshat është e vështirë dhe e largët. Teksa e kanë çuar në urgjencë për dhimbjet që kishte, ata kanë marrë si përgjigje se vajza ishte shtatzënë. I ndodhur përballë kësaj situate, babai ka marrë të bijën dhe ka bërë kallëzimin në polici. Menjëherë për këtë ngjarje është komunikuar me Prokurorinë për të miturit në Durrës. Pas hetimeve paraprake dhe konfirmimeve të marra agjentët e policisë kanë përcjellë prova e dëshmi prokurorit të çështjes në Durrës për autorësinë. Ky i fundit nisur nga dëshmitë e të dhënat në dispozicion ka vendosur shpalljen në kërkim policor të shtetasit të lindur në vitin 1990 me banim në Plangaricë dhe ndjekjen në gjendje të lirë për vëllanë e tij i vitlindjes 1993. Policia konfirmoi se vajza ka deklaruar se është përdhunuar nga dy kushërinjtë, të cilët e kanë detyruar të kryejë marrëdhënie seksuale pa dëshirën e saj.

Ndaj dy të rinjve, njëri prej të cilëve ende i mitur ka filluar procedimi penal për " kryerje të marrëdhënieve seksuale me të mitur 14-18 vjeç në bashkëpunim", si dhe "kryerje të marrëdhënie seksuale me persona në gjini". Mësohet se pas shoqërimit, vëllai i vogël do të duhet të paraqitet herë pas here pranë prokurorisë, ndërsa për vëllanë më të madh u bë shpallja në kërkim. Mësohet se 19-vjeçari është larguar për në Greqi.

Me gjithëse mjekët nuk kanë dashur të shprehen lidhur me gjendjen e vajzës dhe të fëmijës, sipas të dhënave të para nga një kontroll i bërë, situata paraqitet e mirë. Gjithsesi, sipas mjekëve, vajza ndodhet edhe nën një stres të madh psikologjik dhe gjithçka mund ta pësojë fëmija. Mësohet se prindërit e vajzës kanë kërkuar informacion edhe në lidhje me një abort të mundshëm, por shtatzënia e vajzës është e madhe dhe kjo gjë është përjashtuar nga mjekët. Mësohet se pasi të lindë fëmija do të vendoset se ç'do të bëhet me të. Familjarët, duke qenë se kanë edhe një lidhje të afërt gjaku me dhunuesit, janë ndodhur përballë një situate shumë të rëndë. Në Plangaricë pjesa më e madhe e banorëve janë me një mbiemër dhe lidhje gjaku, dhe si rrjedhojë ngjarja ka tronditur të gjithë fshatin. Mësohet se dy familjet me 9 dhe 8 fëmijë janë në gjendje mjaft të vështirë ekonomike. Komunikimi i kësaj zone me qytetin është mjaft i vështirë dhe lëvizja bëhet kryesisht me kafshë, për një pjesë të fshatit deri në rrugën kryesore nacionale.

BARDHA NERGJONI

Shekulli online
    Jetokan akoma kafshe ne kete bote?
    I marrte dreqi per cfare rrojne keta njerez pa piken e dinjitetit

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Fatkeqesisht gjera te tilla ndodhin kudo ne bote.Ketu ne Usa eshte akoma me e perhapur .Kam frike se keta lloj kafshesh po shtohen dhe jo paksohen.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Kaq shushk ka qen ajo mo sa e la veten derisa e zbuloi doktori shtatzanin (torollake femer)17 apo 18 vjece sdo e quaja te vogel per te mos kuptuar pasojat .

te perdhunohesh dhe te ngelesh shtatzan nuk eshte se kalon pa pasoja.

ngjarje te pazakonta dhe qe ngel pa fjale kur i lexon
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Shume e dhimshme sidomos kur degjon se keto gjera ndodhine edhe ne kombine tone,e dhimshme,e dhimshme,e ............

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne pergjithesi fshatrat e Shqiperise se mesme(ku feja muslimane ka patur me shume influence)jane shume te prapambetura,por te arrinin deri ketu se prisja.
    Nuk pash askund qe ishin musliman !po ishin shqiptar nga shqiperia ! plus afer Elbasani .........elbasani nuk asht fshat..............
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Po kto dreq, me gocen e xhajes e gjeten e....

Faqja 2 prej 21 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Moda e re, te martohesh shtatzene
    Nga Beqari002 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 04:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •