Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 79
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    Mos e mer personale, por unė me burimin e lajmit desha tė bėj tė qartė se kėto lajme janė tė pėrpunuara nga qarqet shoviniste Greke.
    Ata tė gjithė punuan pėr Greqinė, nuk e vė fare nė dyshim kėtė. Prandaj dhe i mallkoi toka qė i lindi dhe i rriti. Ata jo vetėm qė punuan pėr interesat e Greqisė por edhe lanė pasuri pas vdekjes, qė pėrdoret sot e kėsaj dite pėr tė njėjtat qėllime.
    Pajtohem plotėsisht me atė qė thoni ju se ne vuajm nga zemėr gjerėsia jonė.
    Ne se je i interesuar dhe jeton ne Usa me shkruaj adresen ne mp ta dergoj(copy) ate broshure.
    Nuk e marr fare personale, bile ai qe ka shkruar broshuren ne 1981 eshte nje vorioepiriot i arratisur ne vitet 70(nese s'gaboj). Bile jeton ne MA.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Ne se je i interesuar dhe jeton ne Usa me shkruaj adresen ne mp ta dergoj(copy) ate broshure.
    Nuk e marr fare personale, bile ai qe ka shkruar broshuren ne 1981 eshte nje vorioepiriot i arratisur ne vitet 70(nese s'gaboj). Bile jeton ne MA.
    Gezuar!
    Jo ska problem, sepse pėr jetėn dhe veprimtarinė e "vorioepirotėve" tė 1914 ka materjale tė shkruara nga historianė tė mirfilltė Shqiptar dhe nuk ėshtė nevoja tė lexoj paēavurret e kėtij "vorioepirotit" qė qėnka arratisur nė 1970. Ky do kishte bėrė mirė tė priste deri nga vitet 1991, se do merte pension 300 000 Dhrahmi nė muaj. I paska ikur pensioni dėm, apo e mer edhe aty nė MA ky?

Tani, qė ta ndajmė shapin nga sheqeri, nė Jug tė Shqipėrisė, pėrkatėsisht nė rrethin e Gjirokastrės jeton njė minoritet Grek dhe kjo ėshtė e pranuar nė tė gjitha instancat ndėrkomėbtare nga Shqipėria. Por kėtu fillon problemi sepse nga njė grusht fshatrash nė luginėn e Dropullit, mė sakt nė pjesėn perėndimore tė luginės sepse pjesa lindore e saj pėrbėhet nga Libohova, Nepravishta dhe gjithė fshatrat e tjerė Shqiptarė. Me pak fjalė "vorioepiri" qė ata pretendojnė ėshtė 35 000 banorė, sa njė lagje e dikurshme e Janinės Shqiptare...
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    Tani, qė ta ndajmė shapin nga sheqeri, nė Jug tė Shqipėrisė, pėrkatėsisht nė rrethin e Gjirokastrės jeton njė minoritet Grek dhe kjo ėshtė e pranuar nė tė gjitha instancat ndėrkomėbtare nga Shqipėria. Por kėtu fillon problemi sepse nga njė grusht fshatrash nė luginėn e Dropullit, mė sakt nė pjesėn perėndimore tė luginės sepse pjesa lindore e saj pėrbėhet nga Libohova, Nepravishta dhe gjithė fshatrat e tjerė Shqiptarė. Me pak fjalė "vorioepiri" qė ata pretendojnė ėshtė 35 000 banorė, sa njė lagje e dikurshme e Janinės Shqiptare...
    Epo kjo gje me ben cudi mua se i gjithe Epiri gjer ne Janine ka patur popullsine derrmuese shqiptare, nga u gjeten gjithe keto fshatra grek tani?
    Une besoj se "vorioepirotet" nuk jane greke por shqiptar ortodoks qe kane harruar identitetin e tyre,me ose pa qellim.Ne kete fakt kane luajtur rrol pervec propogandes se shtetit grek, dhe kisha greke si edhe interesat ekonomike te atyre njerezve.
    Duaje atdhene si shqiponja folene.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga gjergj arianiti Lexo Postimin
    Epo kjo gje me ben cudi mua se i gjithe Epiri gjer ne Janine ka patur popullsine derrmuese shqiptare, nga u gjeten gjithe keto fshatra grek tani?
    Une besoj se "vorioepirotet" nuk jane greke por shqiptar ortodoks qe kane harruar identitetin e tyre,me ose pa qellim.Ne kete fakt kane luajtur rrol pervec propogandes se shtetit grek, dhe kisha greke si edhe interesat ekonomike te atyre njerezve.
    gjergj arianiti
    Unė e kam shpjeguar nė postimet e mia tė mėparshme nė kėtė temė, se ēfarė ėshtė dhe ēfarė do tė thotė "vorio-epirotė"
    Ndėrsa pėr sa u pėrket fshatrave Grekė nė Dropull edhe ata janė tė ardhur dhe punonin si ysmeqarė nė pronat e Shqiptarė. Po tė shikosh fshatrat e tyre ata janė nė pllajat e malit dhe nė brinjat e pėrrenjėve, dhe nuk kanė asnjė metėr tokė tė punueshme. Ata ishin ysmeqarė nė tokat e Shqiptarėve. Ata pretendojnė se "Vorio-Epirotė" janė Pėrmetarėt, Tepelenasit, Sarandjotėt, Delviniotėt, Gjirokastritėt, Kolonjarėt, Korēarėt, Devollinjtė, Pogradecarėt, Beratasit, Skarapallinjtė, Vlonjatėt, Mallakastriotėt, Fierakėt, etj etj. Ata pretendojnė se Jugu i Shqipėrisė ėshtė "Vorio-Epiri"
    Gjėja qė Grekėt nuk kuptojnė, por edhe disa Shqiptarė pa karakter, ėshtė fakti qė Epiri ėshtė njė, dhe ėshtė i gjithi Shqiptar.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92

Ja se si.

Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Ja dhe disa te dhena te tjera per vorioepirotet dhe minoritetet e tjera ne Shqiperi.

Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    YouTube - CESHTJA E MINORITETEVE NE SHQIPERI E GREQI 2/2 Mbylle
    2You need to upgrade your Flash Player2
    YouTube - SHOVINIZMI GREK DHE SHQIPERIA
    Mund ti kerkoni dhe ne YouTube keto video.Jane interesante!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    jan grek minoritare....te ardhur ne shqiperi pas luftes te dyte boterore

Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Po i perseris prap se mesa duket paskan difekt.

Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Nuk mund ta kuptoj pse ketu nuk shfaqen videot dhe ne YouToube shfaqen.

S'ma merr mendja moderatoret te jene nga ata qe marrin 300 euro ne muaj dhe prandaj i kane mbyllur?

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •