Te lumt Nickmaster ashtu eshte se ato nuk shikojn 1 metre para suve te tyre se cfar po ndodh.Nuk e din se e ka shkelur me 99 edhe Interin.
Te lumt Nickmaster ashtu eshte se ato nuk shikojn 1 metre para suve te tyre se cfar po ndodh.Nuk e din se e ka shkelur me 99 edhe Interin.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
E pra kjo eshte statistike.
Me skualifikimin e Interit ishte hera e para qe Man Unt nxorri jashte nje italiane nga kupa.
Jeni dhe tifoze dhe nuk dini gje.
Dhe pastaj muri edhe kupen..............
I CAN'T STOP LOVIN YOU
O 'master' po sikur te bera nje pyetje ne postin me pare! Ti s'po me pergjigjesh si te te them a te te ktheje pergjigje ty une???
Po do te vazhdojme pergjigju pyetjes time dhe pastaj te kthej une pergjigje te tjera per ato te tuat!
Faleminderit!
*Software is like sex...it's better when it's free.*
Hej me falni por sote e shkeli dhe e mbyti chelzin.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
manchester united 2-1 chelsea
He mer se nuk boni gje Manchesteri jo
une jam tifoz i M U po nuk ishin ne forme hic
me te mire ishin te chelsit
po me gjidhe ate me kol te 10 zekondat e fundit fituan
Ma respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
kush osht pyetja jote i nderuar?Postuar mė parė nga Nickmaster
O 'master' po sikur te bera nje pyetje ne postin me pare! Ti s'po me pergjigjesh si te te them a te te ktheje pergjigje ty une???
Po do te vazhdojme pergjigju pyetjes time dhe pastaj te kthej une pergjigje te tjera per ato te tuat!
Faleminderit!
Dhe tash do ta mar edhe kupen ne angli.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
man utd vertet eshte me i miri. jane te mreullueshem,fatkeqesisht do ta shkelin edhe njehere arsenalin me 15 shkurt.dihet si gjithmone.
ndoshta kete radhe edhe ma keq. edine me mire tifozat e interit. edhe juves sigurisht ju kujtohet viti kur fituam ligen e kampioneve.
s.ismaili
Krijoni Kontakt