aq me shum Realin a_boy ! Mgjth do e shofim edhe kthimin, ktu jemi..
aq me shum Realin a_boy ! Mgjth do e shofim edhe kthimin, ktu jemi..
Te dua se s'te urrej dot......
Po do te shikojm se cfar dote ndodh.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
hi
Is this Man U hate club?
cuz if it is i join.
1 BrEaKs InTo 2 AnD mY hEaRt TuRNs BlUe, AnD u StIlL DoN't GeT iT. Do u, Do U, dO u.
O Ardit te keshilloj te mesosh dicka nga futbolli per Manchester United dhe YLLAT e saj.
Per ndeshjen me Realin-- Ne bote nuk kam pare skuader qe mund te fitoje GJITHMONE--si gjithe te tjerat dhe Man Utd e humbi nje ndeshje, tjetren e ka te sajen!!!!!!! Pastaj nuk ishte cudi qe te vinte ketu tere FORUMI e te shante Man Utd. se une e di vete se sa shqiptare duan ekipet angleze--te gjithe i ke me Real-Bajern-dhe Italianet pastaj!!!!!!!!
Ti Ardit ja me thuaj mua ke ekip pelqen ti???
<<>>
*Software is like sex...it's better when it's free.*
Une jam tifoz i Milanit por Manchester dhe Arsenal jane dy skuadrat angleze qe i ndjek qe prej viteve 1988 e ketej. Mendoj qe Manchester ka 90 % mundesi qe te kualifikohet sepse kerkojne me shume lojen dhe rezultatin sesa goditjet me take dhe fintet, gje te cilen bejne madrilenet.
Reality is wrong, dream is for real
Kur Manchesteri fiton 2-6 me Newcastle, si mos munde 3-0 Realin.
................E N D..............
Man Utd e ka kupen te saj--pa diskutim!
Reali dhe fitoren e mori se Balthez nuk qe ne forme, dhe pastaj ai eshte dhe i moshuar!
<<>>
*Software is like sex...it's better when it's free.*
o a_boy po ti krahason Newcastle me Realin????? Nqs Newcastel eshte nje ekip (i mir ) anglez, Reali eshte "mbase ekipi me i mir ne bote" kshuqe kujdes kur flet njecik. Pastaj ckeni ju, do e shofim se sa te veten do e ket kte ndeshje!! O Nickmaster, kush eshte i moshuar ore? 32 vjec plak te duket???? Pastaj kur nuk qeka kaq i mir, pse e mban akoma Manchesteri???
Newcastle U. 2 - 6 Manchester U.
dicka qe tregon qe ajo humbje ne madrit qe nje rastesi ose nje ironi e fatit.
do jete manchesteri ne gjendie te thyeje realin???
po ty more Milanist cte duhet me Realin dhe Manchesterin?
Normal qe nuk e thyen dot Realinnnnnn (pergjigja e pyetjes tende kacaku)
Krijoni Kontakt