Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Jo jo Turqia. Nuk i ndau Europa tokat shqiptare ne 4 vilajete, i ndau Turqia.

Si jo. Duam baben ne :
    Turqia e ndau Shqiperine ne 4 vilajete, Evropa na i mori 3 vilajete per tia dhene Jugosllavise dhe Greqise.
    Ne fakt Turqia nuk e ndau Shqiperine ne 4 vilajete por ajo bashkoi Iliret e vjeter qe ishin duke u asimiluar ne sllave ( geget) me Epirin shqiptar ( tosket).
    Turqia, Kosova dhe Shqiperia jane Evrope; nuk jane as Arabi as Rusi.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Nuk e kuptova unë, cili ishte morali i kësaj historie me Grek e Turq kur ne flasim për festën e Pavarsisë së Kosovës?
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Jack Watson,,, jeta e njeriut është e gjatë, jeta e një populli është qindra herë më e gjatë.

Gjatë gjithë kësaj jete të gjatë, njeriu ose populli do të gjendet në rrethana të vdekjes jo një herë, por më shumë herë.

A t'a merr menja me e ba ni flamur të ri ku do t'i përfshijmë të gjithë flamujt e atyne që na kanë "çliru"???

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    A t'a merr menja me e ba ni flamur të ri ku do t'i përfshijmë të gjithë flamujt e atyne që na kanë "çliru"???
    Thjesht replikova ndaj genit jeshil qe pyt me habi se çdo aty flamuri amerikan a thu se pa flamurin mongolez e i erdhi fort çudi. Nuk po thotë njeri me qëndis flamur të ri, por mirënjohja është mirënjohje, të rrim shtremët e të folim drejt, me interes ose pa interes (pak rëndësi ka sepse neve si shqiptar na leverdisi) Kosova u çlirua dhe u pavarësua nga Sh.B.A. Kjo është e vërteta e thjesht, pa bombardimin e aleancës serbët s'do ishin largu kurr nga Kosova. Tash, këtyre tipave që përshkak të genit të tyre jeshil janë të paaftë të shohin atë që edhe qorri e shikon, s'kam ça tu them, vetëm se të kalojnë te tema "bota arabe dhe pavarësia e Kosovës", edhe pse ka një vit që janë të pashpresë aty.
    Life's too short to remove USB safely.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Thjesht replikova ndaj genit jeshil qe pyt me habi se çdo aty flamuri amerikan a thu se pa flamurin mongolez e i erdhi fort çudi.
    Geni jeshil, nuk ka gjasa të ndryshojë 100% nga geni kuq e zi. Medoemos do të ngjajnë dikund, sikurse ngjan edhe zezaku me të bardhin. Dhe nëse geni jeshil nuk e do Amerikën, kjo nuk dmth që për inati të genit kuq e zi na me dasht Amerikën.

Kosova u çlirua dhe u pavarësua nga Sh.B.A. Kjo është e vërteta e thjesht, pa bombardimin e aleancës serbët s'do ishin largu kurr nga Kosova.
    E vërteta është krejt ndryshe. UÇK me sukses e përballoi dimrin, përse nuk vazhdoi luftën verës? Sepse aty ka pas konspiracion. SHBA e ka pushtu Kosovën, dhe vështirë se do të dalë nga këtu.

Se ku na solli ky intervenim: Papunësi, racizëm antishqiptar i ushtruar nga të huajt, "shtet" pa ushtri, 30% e teritorit nën Serbi, shkmobëtarizim e kosovarizim, pederizim, kurvizim, prostitutizim, pedofilizim, narkomanizim, fetarizim, mjekrra të gjata, gene jeshile, kopilë zezakë me plisa, rënie e natalitetit, etj

Shoq, nuk po ndodhin pahiri këto. Është politikë, e zbatuar nga një strukturë piramidore, që ka në krye dikënd që ka pikërisht këto qëllime. SHBA bashkë me të tjerët kanë ardhur këtu, pikërisht për ato që po i bëjnë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Vicianum Lexo Postimin
    KOSOVË,18 SHKURT 2009(VushtrriaPRESS)-Në foto shihen dy nxënëse duke festuar Ditën e Pavarësisë së Kosovës në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës , më 17 shkurt 2009 rreth 450 mijë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme të veshur me “Pelerinë”e cila mbante flamurin e Republikës së Kosovës dhe mbishkrimin ” Urime Pavarësia “, defiluan qendrave të qyteteve dhe të fshatrave të vendit tonë.
    ...sa foto e mir , bravo ju qoft ketyre nxensave ....

Urime 1 vjetori i Pavarsis...

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    E vërteta është krejt ndryshe. UÇK me sukses e përballoi dimrin, përse nuk vazhdoi luftën verës? Sepse aty ka pas konspiracion. SHBA e ka pushtu Kosovën, dhe vështirë se do të dalë nga këtu.
    A përnime menon se kishte me mposht UÇK-ja me kallashnikov serbin? 25 mijë guerril të armatosur lehtë përballë nji ushtrie të rregullt, të mirë-armatosur dhe me eksperiencë (Kroaci, Bosnie)? Ja e përballoi dimrin, e mrapa, çka kish ba? A mund t'u siguronte pastaj UÇK-ja jetën civilëve të zhvendosur të cilët supozohet të ktheheshin në shpitë e tyre? A kishte aftësi t'u siguronte mrojte jete? Jo. Apo kishte me e shpall vendin të Pavarur? S'kishte për ta njoh kush, vetëm sa do të nxiste serbin për mësymjen e rradhës.

Nga do ta rrotullosh po mos të ishin aleatët që e bombardun Serbinë dhe e largun fizikisht serbin nga Kosova sot Kosova do të ishte e zbrazët.

Se ku na solli ky intervenim: Papunësi, racizëm antishqiptar i ushtruar nga të huajt, "shtet" pa ushtri, 30% e teritorit nën Serbi, shkmobëtarizim e kosovarizim, pederizim, kurvizim, prostitutizim, pedofilizim, narkomanizim, fetarizim, mjekrra të gjata, gene jeshile, kopilë zezakë me plisa, rënie e natalitetit, etj
    Pjesën më të madhe t'i ka sjell globalizmi e modernizmi. Kosovarizmin e keni ju n'dorë me e ndalu, si dhe mjekrrat.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Nga do ta rrotullosh po mos të ishin aleatët që e bombardun Serbinë dhe e largun fizikisht serbin nga Kosova sot Kosova do të ishte e zbrazët.
    Aleatët ishin, por po të mos ishte fati, thjesht fati. Amerika deshi Kosovën dhe e mori. Po të mos i duhej nuk do t'a merrte.

E për atë se a do të mundte a s'do të mundte UÇK-ja, këtu nuk ke të drejtë më shumë se unë, as më pak se unë. Çdo gjë që thua është spekulim, jo e lagu jo s'e lagu.

Ngaqë kishte i kallashnikov, por kush po të siguron ty, që UÇK-ja pas një kohe nuk do të siguronte tankse?? Pse jo.

A i bani batare shkijet atje në pikën e Koshares?? Veç këtu ka luftu edhe Shqipnija.

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Aleatët ishin, por po të mos ishte fati, thjesht fati. Amerika deshi Kosovën dhe e mori. Po të mos i duhej nuk do t'a merrte.
    Mirë pra, Fati dhe Amerika ishte me ne.

E për atë se a do të mundte a s'do të mundte UÇK-ja, këtu nuk ke të drejtë më shumë se unë, as më pak se unë. Çdo gjë që thua është spekulim, jo e lagu jo s'e lagu.
    Kshu e lëmë, spekulim ti e spekulim unë. Mgjth do të preferoja fjalën hamendësim.

Ngaqë kishte i kallashnikov, por kush po të siguron ty, që UÇK-ja pas një kohe nuk do të siguronte tankse?? Pse jo.
    Nga do të vinin këto tanqe? Vetëm nga Shqipëria mund të vinin, po Shqipëria ishte për vete e shkatërruar. '97 është një enigmë që shumë vonë do ta marrim vesh se ç'qe.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Nga do të vinin këto tanqe? Vetëm nga Shqipëria mund të vinin, po Shqipëria ishte për vete e shkatërruar. '97 është një enigmë që shumë vonë do ta marrim vesh se ç'qe.
    Po UÇK nga erdhi? Ajo nuk ishte fare. Absolutisht nuk ekzistonte. Dhe ja që u bë. Unë nuk di çfarë bënë, sa vjet iu deshën, ku i blenë armët, por ja që ata ngritën një ushtri.

Dhe të garantoj, që sikur të mos ndodhte fare lufta, ti sot do të thoje: "Po me se do të luftonin, me se do të ngrisnin ushtri".

Por ja që ngritën ushtri, filluan luftën kundër një armiku shumë herë më të fuqishëm në teknologji, dhe arritën fitoren më 11 qershor.

Mirëpo më 13 qershor (koinçidencë ky 13), racat e këqija okupuan Kosovën.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •