Harrova qe greqia nuk eshte Evrope, po çka ishin ata se harrova ? Arab te perzier me grek te lasht ? hahahahaaaa e fort kjo fore !![]()
Harrova qe greqia nuk eshte Evrope, po çka ishin ata se harrova ? Arab te perzier me grek te lasht ? hahahahaaaa e fort kjo fore !![]()
Me sakte pellazg te perzier me gjak aziatik (Lindje e Mesme kryesisht).
Kjo ishte per informim.
greket e lasht ishin pellazg, ne lindjen e mesme gjejm "arab", shteti i cili na ka okupuar gjysmen e Shqiperis quhet Evrope, dhe po deshi e mer edhe gjysmen tjeter... po shiqyr qe eshte "baba"
![]()
Tek faqet e vajzave te vogla mungon flamuri i babes origjinal, qe na perdhunoi nenen Shqiperi dhe na ndau ne 4 pjese. Motra Kosove erdhi prap tek ne por keto te tjerat duan pak kohe dhe miqte e duhur
http://myftiniatepelene.files.wordpr...a-tepelene.jpg
Rrofte Baba se ketej e kane gjetur me kohe kush eshte. Problemi jane ca e ca qe jane ne dyshim e siper![]()
Ku eshte marre kjo miqesi? Tek souvenirs? lol
Flamuri babes rules. Mbulon nje fasade totale. Ndjenje me e madhe dashurie apo ndonje sindrome e vecante?
Nejse jam i sigurte qe ketej nga tubi s'para e gjen ate miqesi qe kerkon ti. Ka vetem vellazeri...
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 18-02-2009 më 13:16
Po ja lem kioskeve t'souvenirs-ve,
Po kjo ? çbejn kta ne jug te shqiperis me kete flamur qe vallzon ?
http://www.tifozatkuqezi.com/foto/im...nde%20(24).jpg
Shqiperi-Holande? Hmmm. Gjithsesi s'mund te krahasohet me Baben e them dhe vazhdoj ta them.
Babes i thurrim vargje, i bejm video, zejme fasadat e haleve.
Judge man, judge. Kush eshte me i madh? Baba apo nje ndeshje futbolli me holandeze?
Nejse se e tregon prap tubi.
Amin.
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 18-02-2009 më 13:29
..te thashe vetem llapazon..nuk te vleresova qe ke apo nuk ke te drejte ne ato qe prrallis..
lexo shtate a tete here ..dhe pergjigju vetem nje here.
Te lutem shume..mos me repliko fare..me injoro..dhe mos me kthe pergjigje..
qe te mendoj se.. kur don Arpos-i ..nuk te kthe pergjigje fare..pra ai din se si ta frenoje vehten..
.qashtu..lum daja.
Ndryshuar për herë të fundit nga Dajti : 18-02-2009 më 19:51
Krijoni Kontakt