shume prej jush flisni per fanatizem Kavajs. Nuk e di sa fanatike jane kavajsit por une nuk shohe ndonje shenje te tille. Nje bashkeshort apo i fejuar i iken Nusja/e fejuara ne nje show BB ku egzistojne tipa si puna e Olsit. e di kujt i thone fanatizem? Ti kishin prere koken sa te thoshe qe do bej dicka te tille. Cfare prisni qe te ri burri dhe te bej gruaja cfare te doje? Duhet te kete mirekuptim. Dhe vjerri ka te drejten e tije te jape nje mendim. Nuk e kuptoj, iken pa leje dhe cfare duhet te bej burri?
Une vet e mbaj veten per shume te emancipuar dhe jam kategorikisht kunder dhunes ndaj femres. Ajo duhet te kete drejta si dhe canse te barabarta ne jete. Megjithate, thashe duhet te kete mirekuptim; nuk mund te lesh familjen dhe te ikesh. Mos harroni se jetojne ne Shqiperi ku bota flet. Dhe ketu ne Amerike po te isha i martuar dhe Gruaja ime te ikte tek BB do ta ndaja. Ajo derisa a vajti ne BB do the thote qe nuk e ka dashur te shoqin. Nuk mund te le une gruan te veje e te vleje me te tjere ne ate shtepi per disa muaj? Ku te dale ai i shkreti pastaj?
Nejse egziston edhe mundesia qe te jete FAKE. Ndoshta kane qene per tu ndare me mirekuptim dhe thane hajde po fituma ndajme 50,000. Jo se do jape ndonje lek ajo.
Krijoni Kontakt