Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 140
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nuk e ndjek BB por ne rastin konkret,vete fakti qe ajo nuse ka bere aplikimin pa dijenine e bashkeshortit,nuk te le shije te mire.Kjo do te thote qe marredheniet e tyre nuk kane qene normale pavaresisht se kush ka qene shkaku.Nuk besoj qe carja dhe ndarja e tyre erdhi per shkak te atij aplikimi.Ishte mbase hapi i fundit per ndarje,u gjet si te thuash sebepi.Megjithate,mbetet nje ngjarje tipike shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Koper08
    Anėtarėsuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Perse humbisni kohen kot me kete teme o njerez BB eshte njo show komercial aspak edukativ perkundrazi per mendimin tim ai ka antivlera ku pjestaret qe jane aty kane hyre vetem per ato pare dhe gjithcka qe ato bejne aty eshte artificiale dhe nuk perfaqeson asgje nga jeta reale ku njerezit perballen me veshtiresite e jetes dhe ka nga ajo kategori qe diskutojne dhe buken e gojes kurse ata aty bashke me ato qe bejne kesi gjerash vetem sa argetohen dhe bejne ato shpenzime marramendese dhe detyrojne dhe te tjeret per te bere per te blere kartat e abonimit nderkohe qe ato pare mund te investoheshin te pakten per te bere ndonje gje me serioze sepse une nuk jam kunder kultures dhe artit por BB eshte thjesht nje humbje kohe .

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Kurse une kam nigju qe vjerra e Adelajdes esht zan me kojshien. Une s`merrem me thashetheme, po me t`nigjume e kom se ajo kojshia i pat thon vjerres se Adelajdes qe "Nusja juj qeka bithperdredhur". Ene ksaj me, s`ju pat duru hic, ene i esht hudh per gryke "shif at nusen tate qe bredh lart e posht me ate cunin e Hajries".
    Pune u bo keq, se e nigjoi Hajria, ene kur t`i esht vervitur "Kujt ja permen cunin ti mi gojnyte?"
    Ene jan zon per lesht e kaptines.
    Ne fillim nuk e besova, po kur ma tha ene Shazimeja, aty e mora vesh qe kish ndodh me ter men.
    Me erdh gjynof me thon tdrejten se osht ngru e mire.
    hahaha filluan grate te zihen, sic i kan hije grave shqiptare

sa per temen: sa diskutoni dhe ju, ajo perderisa ka hyre e ka ndare mendjen per gjithcka, ndac per opinionin publik, ndac per te dashurin/fejuarin apo burrin sic thojne mediat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 20-02-2009 mė 11:32
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Duke pare devijimin qe mori tema me duket me e arsyeshme ta transferoj ne nje nenforum me te pershtatshem.Flm per mirekuptimim.
    "Carpe Diem"

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Koper08 Lexo Postimin
    Perse humbisni kohen kot me kete teme o njerez BB eshte njo show komercial aspak edukativ perkundrazi per mendimin tim ai ka antivlera ku pjestaret qe jane aty kane hyre vetem per ato pare dhe gjithcka qe ato bejne aty eshte artificiale dhe nuk perfaqeson asgje nga jeta reale ku njerezit perballen me veshtiresite e jetes dhe ka nga ajo kategori qe diskutojne dhe buken e gojes kurse ata aty bashke me ato qe bejne kesi gjerash vetem sa argetohen dhe bejne ato shpenzime marramendese dhe detyrojne dhe te tjeret per te bere per te blere kartat e abonimit nderkohe qe ato pare mund te investoheshin te pakten per te bere ndonje gje me serioze sepse une nuk jam kunder kultures dhe artit por BB eshte thjesht nje humbje kohe .
    Gezon respectin tim per kete specifikim profesional qe ke bere. Cdo shtese eshte e tepert, cdo pergjigje eshte e tepert.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    sa IDJOTE ajo grua nuk i kuptoj keto njerez e la burrin dhe per ca per Big Brodher si kur cfare esht as edhe nji gje nuk esht...qenka nji ****** ajo qe turp te ket.... do me vinte turp ta kisha moter femi ose shoqe turp e faqja zez..per ate familie me mire qe i hiku kjo se nuk kan ce duan dhe kush e mer ate tani per nuse me qafsh as gomari nuk do e merte per nuse ate njeri pa zemer pa ftyr!!!!
    ky esht mendimi im.....KESHTU JAN BER FEMRAT ANDEJ SE NUK PO E KUPTOJ TE LESH FAMILIEN PER NJI GJE KOTI?
    dhe nji her TURP TURP TURP
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Kete nuse duhet futur ne nje kafaz te vertet me barrila dhe te denohet per me se paku 15 vite !
    car idesh ke dhe ti mar burr
    une them ta varim ne kavaje te shohin dhe femrat e tjera
    ose ta djegim ne furre te druve
    JO SEKS PARA MARTESE

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Nje Bur Si Ai Do Ti Mos Te Leri Te Levizesh NGa Dere Shtepis
    he re Bim he pse ti do e lije kshu?! Lol

Nejse per mendimin tim, po u martove mblidhe mendjen e leri rradhe te tjereve per Big Brother:P
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    wow te divorcohesh per big brother??? si pak budallek me duket mua
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Une nje gje nuk kuptoj. Kjo aty thote qe jam e fejuar, kurse tani po na del qe do divorcohet. Ka dale ndonje ligj i ri ne Shqiperi qe divorcohen njerezit pa u martuar?!

Ca prisni nga nje vajze Kavaje aman qe eshte e bukura e fshatit dhe do te bej emer dhe ne qytet. Te rroje BB qe po terheq gjithe llumin e rinise shqiptare.

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjon Muzaka, u le amanet femijėve te tij (1515)
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-05-2012, 11:07
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •