Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 140
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Faleminderit per predikimin. Teper e qarte nga ana jote. Per te te ardhur ne ndihme dhe lehtesi, nuk jam duke kerkuar shkuesi. Jam fetare-phobi vuajtese, keshtu qe mund te kalosh ne ndonje zogeze tjeter.
    Ne lidhje me pjesen tjeter: Ku e di ti se cfare te drejtash gezonte kjo femer? E njeh ti ate? BB s'e kam me ndonje qejf te madh. Perkundrazi e kritikoj. Po kush jam une te gjykoj te tjeret ne vendimet e tyre?
    Dea, jo!
    Anxhi kjo la te burrin per BB aman, cfar ka per tu diskutuar ketu, nuk e di cfar nuk je ne gjendje te kuptojsh?!!
    Sikur te kishte lene burrin pershak te pozites se saj inferiore ne familje, do isha dakort!
    Por kjo nuk e la burrin per kete ceshtje, por e la per fame, e la per nje program televizim qe kurre nuk e kam pa ne jete, sepse per mendimin tim eshte nje program idiotesk dhe une nuk kam kohe te merre me idiotizma!
    Andaj une dhe Dea themi qe kjo truboshe ka be gabim!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    e pakta qe mund te bente ajo ishte ti thoshte te pakten te dashurit apo burrit per mendimin e saj per te marr pjese ne big brother pra per aplikimin jo ta bente si skuthe !!!

sa !!!
    qellimi i lojes asht sa me shum zhurem aq me interesant asht loja,qellimi i saj ishte me u ngrit, keto po ndodhin ne France , krejt ne te njejten menyr e tani gazetat po shiten me mija e me mija, kyrioziteti i shtyn njerzit thell shum thell .....
    erdhi Europa ne dyert te vogla ..............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 18-03-2009 mė 15:41
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Po te jete e vertete turp ti vije zyshes. Ka 100 menyra per tu bere e famshme pa u ndare nga burri. Po prap eshte pak e cuditshme se nese eshte ndare nga burri ka hyre ne goje te kavajsve , atehere cfare ka qe rri si e ngurte perballe Bjordit dhe nuk e lejon ta puthe? Perse i ruhet aq shume opinionit dhe mentalitetit kur e paska bere dercken?
    Nejse , Adela duket cik si e uritur per te qene e shthurur por deri tani po e frenon veten mire!
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Anxhi kjo la te burrin per BB aman, cfar ka per tu diskutuar ketu, nuk e di cfar nuk je ne gjendje te kuptojsh?!!
    Sikur te kishte lene burrin pershak te pozites se saj inferiore ne familje, do isha dakort!
    Por kjo nuk e la burrin per kete ceshtje, por e la per fame, e la per nje program televizim qe kurre nuk e kam pa ne jete, sepse per mendimin tim eshte nje program idiotesk dhe une nuk kam kohe te merre me idiotizma!
    Andaj une dhe Dea themi qe kjo truboshe ka be gabim!

GV_USA
    Burre quhet dhe i fejuari? lol. Personalisht nuk me ben pershtypje. E konsideroj me te ndershme kete qe beri kjo, sesa c'kane ndodhur ndaj te tjereve.
    Pastaj ekziston nje gje. Kush ben shume moral do te thote se pikerisht ate veti nuk e ka dhe kerkon ta implikoje me zor tek vetja duke e implikuar fillimisht tek te tjeret. Ose thene shqip "Beni si them une, po mos beni si bej une".

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ajo u nda dhe hyri ne BB.Rruga me e drejte per nje fillim tradhtie.La dicka dhe filloje dicka tjeter.

tani qe be icik numra e ka ne natyre
    i pelqen me be te rezistushmen: shyqyr qe jane kamerat
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Po te jete e vertete turp ti vije zyshes. Ka 100 menyra per tu bere e famshme pa u ndare nga burri. Po prap eshte pak e cuditshme se nese eshte ndare nga burri ka hyre ne goje te kavajsve , atehere cfare ka qe rri si e ngurte perballe Bjordit dhe nuk e lejon ta puthe? Perse i ruhet aq shume opinionit dhe mentalitetit kur e paska bere dercken?
    Nejse , Adela duket cik si e uritur per te qene e shthurur por deri tani po e frenon veten mire!
    Nuk e ke pa ne internet daj qe ja ka fut llapen e gjuhes der ne rryl te fytit bjordit.

i/e regjistruar Maska e F.Noli
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    29
    nuk ka qen arsyeja e ndarjes futja ne big brother, por mendoj se e ka shfrytezuar rastin per tu ndar.

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Mentaliteti, egerson miletin.
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2008
    Postime
    37
    v.l. adelajdes,, kur spyt te dashurin/burrin mo ce don ate nuse ne shpi , amon.. pfffffff..
    ,,|,,'(-_-)',,|,,

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Pajtohem me F.Nolin ndoshta ka qene nje shkas per tu ndare.!!

Mire ia ka bere zysha nami u be qe la nje te fejuar ndoshta i ka ardhe tek hunda ai tipi keshtu qe ka fillu dicka te re,ka ndonje gje te keqe ketu,jo ska asgje te keqe

Le te jetojne njerezit si te duan na mbyten paragjykimet ( qefi per tu marr me thashetheme obobob )
    !Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjon Muzaka, u le amanet femijėve te tij (1515)
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-05-2012, 11:07
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •