Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    irhabi nese alienated punon per ameriken ose forcat europes (ne % me te madhe mendoj per keto sbesoj se eshte atje me urdher te karzait)nuk quhet musliman???????
    JO SEKS PARA MARTESE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    desah vetem te them qe nuk i urrejne muslimanet per faj te tij.porse ai eshte nje sebep.muslimanet urrehen sepse jan ne te verteten,dhe kjo i djeg te tjereve.por kjo nuk e ndryshon aspak faktin qe ky eshte nje fitne e madhe per muslimanet.
    Ketu ke te drejte ! Muslimanet nuk urrehen per shkak te tij, por roli i tij ne kete pune , pra ne urrejtjen e muslimaneve ane mban botes , eshte si roli i katalizatorit qe pershpejton procesin kimik.

Tani sa i perket asaj pjeses tjeter sipas se ciles thua qe urrehemi pershkak se jemi ne rruge te vertete, ketu do te kisha thene se je gabim.
    Je gabim ngase secili mundon qe te ndjeki rrugen e vertete, e jo te largohet prej saj.

Problemi eshte se mediat e kontrolluara nga armiqte me te medhej te fese Islame, dezinformojne njerezit lidhur me kete fe, deri ne ate nivel sa qe njerezve u krijohet pershtypja qe muslimanet ndjekin rrugen e gabuar e jo ate te verteten.

Une e ti , dhe shum te tjere ( me nje fjale te gjithe muslimanet ) ne e dime qe ndjekim rrugen e vertete, po shko e tregoja kete nje personi qe shikon History Channel cdo dite ku programet "dokumentare" incizohen nen urdherat e nje tipi si puna e Rupert Murdokut.
    Sikur njerezit te dinin se kush eshte ky gjakpires , ndoshta nuk do te kishin besuar aq shum keto programe, por problemi eshte se shum pak njerez kane degjuar emrin e tij dhe akoma me pak din se me cfar mashtrimesh dhe intrigash maret ky intrigant.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pyetja e vertete do te ishte " Cili eshte qendrimi i SHBA-ve kundrejt Usames Bin Lesh Ladenit?!!"

Dhe pergjigja do te ishte kjo:

GV_USA
    a osht qyky osama ?

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 18-08-2009 mė 04:22
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Vėllezėr dhe Motra mos u ngutni tė nxjerrni fjalė nga goja, sepse mund tė jenė GABIM, andaj kini frikė kėsaj.

Nėse doni tė krijoni njė vizion mė tė qartė mbi Osama Bin Laden-in atėherė duhet tė dini kėto gjėra...

A vepron simbas Islamit ...

A e fal Namazin ?

A agjėron Ramazanin ?

A e kreu Haxhin ?

A japi Zeqatin ?

A ėshtė nė Dijeni pėr atė : Qė nuk duhet lėnduar civilėt, gratė, tė moshuarit, fėmijėt madje edhe pemėt ?

...

Nėse keni pėr kėto pyetje pėrgjigje tė qarta, atėherė mund tė flisni siq duhet me spjegime tė hollėsishme.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    osht fakt i pa mohueshem qe Osama bin lladen i ka sjell shum shum shum te kqija komunitetit musliman si ne vendet arabe ashtu edhe ne perendim , sod ne perendem me shum se kurr diskriminimi naj muslimanve osht i pranishem , sod ne perendim i thua dikuj se je musliman te ai njeri menjeher do te verehen sheja te teroro/fobis "islame" por kjo jo pse e urejn islami por se osama e ka krijuar ne bot nje pershtypje te till per Islamin , une personalisht nuk jam musliman por osht fe qe kam respekt shum te madh per te , perderi sa un kam menduar se Islami eshte ajo qka osama po prezanton me te vertet e kam urejtur Islamin , por tash qe e di qe islami edhe osama jan dy gjera krejtesisht te kunderta kam nje respekt te madh per islamin lexoj shum reth ti dhe po ashtu kam nje lloj besimi ne te .

Pergjigje e zgjuar! e ke kuptuar shume mire

Islami e denon terrorizmin, dhe kete e dine te gjith, por armiqt e Islamit kane gjetur kete lloj propagante duke shfrytezuar muslimanet e devijuar. per qellimet e tyre djallezore.

Me vjen mire per ty
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. “E arrestuam Bin Ladenin, Bushi e liroi”
    Nga Vista nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 16:59
  2. Shkaqet e divergjencave (kunderthenjeve) ne mes te dijetarve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-01-2009, 12:19
  3. Gjermania, leje qėndrimi pėr emigrantė ilegalė
    Nga Davius nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 13:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •