Shikone këtë klip edhe e kuptoni cila është domethania e vërtetë e flamurit të Kosovës....
Ju lutem shpërndajeni sa më shumë linkun nëpër adresat tuaja... le ta kuptojnë sa më shumë njerëz domethënien e këtij flamuri :-)
Me tmira,
Marigona :-)
Shikone këtë klip edhe e kuptoni cila është domethania e vërtetë e flamurit të Kosovës....
Ju lutem shpërndajeni sa më shumë linkun nëpër adresat tuaja... le ta kuptojnë sa më shumë njerëz domethënien e këtij flamuri :-)
Me tmira,
Marigona :-)
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
LOL shumë, shumë, shumë, shumë shumë e FOOOOOOOOOOOOOOOORTË kjo.
Me sa e di unë, ylli gjashtëcepësh në flamurin më lart simbolizon tjetër gjë, e jo çifutët.
Leka
Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.
Ka shume diskutime rreth simboleve e kjo gje eshte prit. Une ne momentin kur e kam pranuar se nuk mundemi vetem te bejme shtetin e Kosoves, ateher s'do mend se duhet me i pranu disa kushtezime qe na i kane ven nderkombetaret. Mbi kete baze edhe une e shoh Flamurine Kosoves, bile keta far 6 yllat ne nje far menyre simolikisht kane nje far lidhmeri me 6 pikat e Ban Ki Monit, sepse ne fakt me pranimin e pakices malazeze Kosoves i behen 7 pakica e qe do te thot se i duhet edhe nje Yll....Sido qe te jet me mire nj yll qesi si i evropes se sa edhe naj Pike e zeze...
Zoti e bekofte Kosoven dhe popullin shqiptar!
Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....
Krijoni Kontakt