Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    G J I G A N D I Maska e Nickmaster
    Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183
    Une zotin nuk e konceptoj kur te them qe ne te s'besoj. Ti beso ne te, un nuk te thashe te mos besosh! Po kur bie llafi (te marrim shembull kristianet) se u cua Krishti juaj nga zoti eshte budallallekk, ose kur thua qe zoti krijoi njerezit. Mbase e kuptoni! Sidomos gjene me te trashe ne bote: U NGJALL BISHTI, me falni duhet KRISHTI.Une besoj se ka 'Alien' nga menyra se si cdo lajm paraqitet perpara nesh nga qeverite e shteteve te ndryshme dhe ky fakt te le te dyshosh se ose shkencetaret nuk kane prova aq sa duhen per ta vertetuar, ose nuk duan te tregojne gjithcka per to, ose mund te jene fakte qe shkaktojne panik ne popull! Ju merrni parasysh ke te doni, prandaj them se ka. Sepse fakti me KGB eshte nje mashtrim i temerrshem, qe askush nuk duhej ta pranonte ne vetvete apo ne shoqeri.
    FALEMINDERIT!
    *Software is like sex...it's better when it's free.*

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Fjala bisht nuk eshte ekuivalent me fjalen Krisht! Te jesh qytetar do te thote te respektosh mendimet e kunderta dhe jo te sulmosh bindjet e tjetrit apo te ofendosh idhujt. Cuditem me faktin qe beson alienet me shume se Krishtin!!!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183
    Ti beson ne Krisht une besoj ne Bisht! As ti nuk ke pse e sulmon kete mendim! Por une per vete nuk e ha se Krishti ngjallet, ato shko hidhjani ndonje budallai! Une besoj ne 'Aliens' nga faktet e dhena dhe menyra se si shtypi e politika sillet me keto fakte, e kunderta ndodh me Krishtin! Une s'besoj tek ai sepse feja krishtere nuk me tregon fakte mua ose kujt do! Feja deklaron vete se Krishti u ngjall, nuk eshte puna se e pa dikush dhe tha se u ngjall, por kete rol na e ben feja! Kurse ne shkence shkencetaret nuk thone se e pane ata vete por gjithmone i kane marre vesh kete raportime vetem nga qytetare, fshatare ne vende te ndryshme te botes, dhe nga ndonje shkencetar (rralle).
    Faleminderit!

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Desha me ju thane nje gje:
    "C'do gje qe ka qen fantashence per njeriun faktikisht eshte bere realitet"!
    Pra edhe per ufo-t dhe ekzistencen e tyre une nuk vej doren ne zjarr dhe mendoj qe mund te kete mundesi qe ndodhen ne nje pianet tjeter.
    Njeriu nuk e ka zbuluar akoma gjith galaktiken, se nuk ka pasur mundesi te shkoj me thell, per arsyen qe duhet nje anije kozmike akoma me e zhvillume (me shpejtesine e drites), keshtu qe edhe ketu nuk ka sigures.

Cia amerikane per ufo-t eshte top-secret dhe nuk tregon, por ata kan shume materiale per sa i perket atyre.

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Hey Nickmaster une kam lexuar nje artikull nga nje gazete ku u fliste per klonimin e njeriut ku u tregonte qe nje francez magjistar (qe eshte nje nga setat me te rrezikshme ne bote, dhe qe ne kete grup mershin pjese edhe njerez te njohur, si aktor, kengetare, etj) thonte qe njeriu i pare ne toke ka qen i klonuar nga shkencetaret alien, dhe qe shpetimi i njeriut do te vij vetem ne qofte se ne klonojme.
    Atehere kjo gje nuk eshte e vertetume dhe mund te jet e besueshme vetem per ata qe nuk kan besim tek Zoti, dhe mund te jet e besueshme per ata menje pak te dobta, per mendimin tim.
    Une besoj tek zoti, fakte apo jo!!!
    Kjo eshte vet e njeriut, nuk varet nga edukata.
    Dhe them qe nje artikull i till eshte bere finalisht per te kerkuar qe klonimi te heci akoma dhe te ket njerez qe ti besojne dhe te investojne tek kjo pune!

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304
    une besoj se ekzistojne dhe se amerika ka te dhena per to dhe kjo meshte arsyeja e disa bazave amerikane si psh ajo area 51 ne nevada te cilen e sheh vetem 10 kilometra larg dhe me dylbi se me teper s'te lene te afrohesh

i/e regjistruar Maska e Emigranti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    105
    A e dini ju qe ka nje teori qe thote se edhe Krishti ka qene nje Alien? Keshtu mund te shpiegohet edhe ringjallja edhe ngjitja ne qiell. Po qe e vertete kjo i bie qe kush beson ne Aliens beson ne Krisht.

Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183
    Jo mor 'Emigrant' jo! Ti tani na dilke me nje teori qe thote: bla bla bla! Ku e meseove ti se Krishti na paskesh qene nje 'Alien' ? Krishti ne te vertete ka ekzistuar si njeri kohe me pare, dhe vertet ka ndihmuar shume njerez (si Nene Tereza), por nje gje nuk eshte e verteteeeeeee: 1)Ringjallja e tij (qe prifti dhe historia na thote madje hapi dhe varrin vete e cila qe nen dhe!!!), 2) Ngjitja ne qiell me teorine se e thirri Zoti.
    Keto jane fakte, une as i shpik e as nuk i degjoj nga te tjere, por historine e ke mbaruar apo jo! Pra c'thone historianet-qe kane dhene fakte me dokumenta.
    'vana' thote mire qe beson se 'aliens' mund te kene klonuar ne! Sepse fundja ne nuk e dime vete! Shkenca eshte marre shume me teorine e prejardhjes nga majmuni!
    Sikur 'aliens' te jene te vertete dhe sikur Zoti "te dale" e vertete une me mire do te besoja ne 'aliens'! Kjo ska te beje me asgje pervec se besimit tend e vetvetes! Askush s'te detyron te thuash dicka qe ty te duket e padrejte!
    Faleminderit!

i/e regjistruar Maska e Emigranti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    105
    Hej Nicki,

Me duket se i kishe hedhur dy-tre dopjo para se te shkruaje kete gjene me siper. Ti zakonisht je i qarte si drita e Henes, ē'te gjeti me kete postimin e fundit. Nuk mora vesh asgje, ishe shume konfuz.

Nejse!

Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183
    Dopjo mos kishe hedh ti se ti me the mua qe nese beson se ka 'Aliens' beson dhe te Zoti!
    Edhe per me teper na thua qe krishti njehere ka qene dhe 'Alien'. Une s'e kuptoj se nga i nxjerr ti kete budallalleqe!
    Faleminderit.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Enigma ... u zgjidh
    Nga kosovar nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2018, 06:14
  2. ENIGMA - Robert d'Angély
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-06-2012, 14:35
  3. Enigma e Hartave para 12 000 vite...
    Nga Kreksi nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-09-2009, 06:20
  4. Enigma e nje vajze
    Nga bona x nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 01-08-2007, 20:58
  5. Enigma e papunėsisė shqiptare
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-06-2004, 06:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •