Jasht teme po me rastisi ky postimi interesant ne internet.
Shijat ketu ne kete forum u akuzuan sikur jane bashkpunetor te zajonistave edhe pse e vereteta eshte e kunderta e asaj.
Shikojeni se cfar po ben Egjipti juaj , pra musliman suni ( me baterija ) qe respektojne Kuranin dhe sunetin e profetit, turp it madh!
Lexo ne vijim:
GlobalVoices tells us that bloggers have become the new target of Egpytian authorities, this is proving to be ominously true, what with the arrests of Philip Rizk and Diaa Eddin Gad.
Rizk was arrested after his involvement in the organizing a protest march against the Israeli offensive on the Gaza Strip, Rizk whose blog criticizes the Israeli military incursion, was arrested after the march and is still in police custody.
Eddin Gad, who blogs at An Angry Voice, was also arrested from his home though the police did not reveal any reasons for his arrest.
The Egyptian blogosphere has started a campaign to get Rizk released and CPB supports them fully.
E kane arrestuar vetem se i ka organizuar njerezit ne protesta kunder ofenzives se Gazes!!!
Oh shum gabim e keni kur e quani Iranin bashkpuntort te zijonismit!
Bashkpunetoret e veretete te zijonismit jane Arabija Saudite, Egjipti, Jordani etj ejt,
Ndersa ato qe jane armiq te zijonismit, qe ndjekin te drejten , pardrejtesisht pershkruhen si "armiq te fese islame" !
A eshte kjo rastesi, qe fisnuku_student vjen dhe perhap genjshtra ketu lidhur me iranin?!
A eshte rastesi qe media ne keto vise islamike folin zi e me zi per iranin dhe e njejta ndodh ne Amerik, kur vjen puna se cfar folet per iranin dhe nga ana tjeter ishte vetem Irani dhe Siria qe cuan zerin lart kunder opresionit Izrealit ne Gaza!!!
Keta , sipas fisnkkut jane tradhetar, ndersa Egjiptijanet Suni qe mbyllen kufirin dhe tani shikojme qe biles kane arrestuar njerez qe kane organizuar protesta te qeta kunder represionit izrealit ne Gaza!
Pyetje , per muslimanet suni qe tan kohen me vini ketu dhe me beni propagande percarese e ku ta di une se cfar , ku e keni "SUNNETIN" tani , ne keto caste qe ti dilni ne ndihme popullit palestinez dhe ketij gazetari ?!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
O daj kerkuj nuk po ja ndin per at pun te shijave apo bekteshive, sejan jasht islamit , ne ket forum bahet fjal per musliman , a nuk don ta kuptosh , a vec deshiron me shti perqamje at qka nuk egziston ne islam. a edin ti se del njeriu nga islami ?
Jo o ti djal nuk shti percarje por fol te verteten. Se tan kohen e tregoni vehten tuaj musliman te veretete, ndersa ne egjipt muslimanet suni arrestojne nje gazetar sepse paska organizuar protesta kunder Izraelit lidhur me luften e fundit ne Gaza?!!
Ku je ti musliman i dejnte te folish per kete rast , ku eshte Fisniku_student te foli per kete rast?!!
Po dini ketu te vini dhe te perhapni genjshtra per shijat nonstop!
E di si eshte puna , une jam ai qe do tju jap fund genjshtrave nga te dyja anet.
Une jam ai qe nese shikoj qe dikush genjen , genjshtart do ti nxjer ne shesh!
Edhe ti e ke gabim, kur thua se shijat nuk duhet te permenden ne kete forum, e ke gabim pasi qe ku forum e mban emrin "Komuniteti musliman" nuk quhet "komuniteti i muslimaneve suni" ose " komuniteti i muslimaneve shia" e ku ta di une se cfar!
Juve duhet te beni kerkese staffit te forumit qe te hapi nje nenforum te vecante per juve i quajtur " Komuniteti i muslimaneve Suni" dhe ju garantoj qe nese ndodh kjo kurre nuk do ti permensi shijat ne ate forum.
Por perderisa quhet komuniteti musliman , ketu ben pjese cdo njeri qe beson Allahun, pra edhe shijat!
Tani me fol per ceshtjen e Egjiptit, se kam deshire te degjoj qendrimin tend!
WE WILL NOT GO DOWN!
A e din si del njeriun nga feja islame ? nese jo shiqoj shijat nga vjen kjo fjal ,, shija ,, kush qysh tek akan baz ne hadithe ne kuran, e mer vesh qe kerku sjan hiq, tjeter send nuk kam qka me te than se nuk e kupton . kerkuj nuk pi intereson per egjipt , ti faktikisht po flet politik ketu, maspari duhesh ta njofish akiden pastaj bisedojm.
Politik !!! Une po flas per politik !!!
Je gabim, nuk flas per politik, por per tradheti qe iu be popullit palestinez!!!
Don ti ose nuk don ti vetem dy shtete nxoren zerin lart gjate luftes se fundit, dhe keto ishin Irani dhe Siria!
Okay, shia qe u dilnin ne mbrojtje sunive ( pse nuk e kioshin fut kete ne ate filmin krimet e shijave ?!!) , egjiptianet vete suni, cfar bene , bllokuan kufirin , mese 400 femije u vrane me kot !
Andaj mos me thuaj qe bej politike, okay! Ti je ai qe mundohesh ta kthejsh debatin ne politik!
Une te fol per tradheti dhe fakt eshte pa marre parasysh a don ti ose nuk don ti palestinezet u tradhetuan per sunive!
Urdhero, nese je ai burre nene dhe me demanto!!!!!
Edhe dicka ky vajten politikanet iszaelit dy dite para se ti fillojne sulmet?!! ME ke kishin takime?!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Ti qe e njeh akiden , urdhero e justifiko vrasjen e mese 400 femijeve palestinez! Paramendo sikur kufiri te ishte i hapurt, te pakten dikush nga keto femije do te kishte shpetuar.
Urdheroi zotri "akideja" , fute akiden ne fuqi!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt