Boll ishte me ket tem , se kurxha nuk u bo , te pregaditmu ma shpejt ti krijojm disa bomba atomike , sa nuk i ka kriju Irani para neve , se paskemi mu myt .
Po cysh me ja bo me shiitet qe jetojn me miliona neper Arabi , Pakistan , Azerbejxhan , Irak , Kuvajt , Bahrein , Liban ... ?
haa haa edhe ne fund kurgjo, moti kam than me mbyll ket tem
Une ju jap te drejte te dyja paleve edhe shiitave edhe synitave , prandaj e kam gjetur zgjidhjen!Une ju keshilloj qe te merrni veten tuaj , rrobat personale,rrobat e shpise pa harruar cajin dhe legenet ,familjet tuaja,qente tuaj,macet tuaja,papagajte, peshqit e kuq nese keni,dhite lopet mundesisht edhe komshite tuaj nese i keni si vetja e krisni sumcen per arabi direkt.E dini si i thone nga ne "Fshati digjet- Kurva krifet".(une jam shejtani nga arabistani) .....heheeeeeeeeee
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
O zotėri njė duhet me ditė se kėto nuk kanė hise nė islam.
E ku ka bazė nė islam qė besimtari tė ketė ndėrmjetėsues te Allahu?
Besimtari nė ēdo veprim lidhet drejtėpėrdrejtė me Allahun e nuk ka nevojė pėr ndėrmjetėsim.
e lexoe bre burė kėto ajete kuranore:
10:18. Ata pos All-llahut adhurojnė ēdo gjė qė nuk bėn as dobi, e thonė: "Kėta janė ndėrmjetėsuesit tanė te All-llahu!". Thuaj: "A po e informoni All-llahun me diēka qė Ai nuk e di se ē'ka nė qiej dhe nė tokė?" E pastėr ėshtė madhėria e Tij nga ajo qė i shoqėrojnė!
19:87. Nuk ka tė drejtė ndėrmjetėsimi askush, pėrveē atij qė e ka lejuar i Gjithėfuqishmi.
E ti pasi paske njohuri pėr shiat dhe poashtu po i mbron, hajt na trego se ēfar qėndrimi kanė shijat ndaj Kur'anit fisnik, ndaj sahabėve tė pejgamberit a.s.
P.s. unė jam pro bashkimit dhe jo pėrēarjes, por jo bashkim me ata qė bėjnė shirk dhe kufėr, e plus kjo deklarata e tij ėshtė hipokrite, ashtu qė tė fitoj simpati e edhe mė shumė se kjo , tė thonė se ne thėrasim nė bashkim e ata sunitėt nuk duan.
Hajt more burė se fjalime tė tilla nėse donė qė ti nxjerish, nxjerri te komuniteti bektashi.
kalofshi mirė tė gjithė, dhe ju kisha lutur mos bini pre e kėtyre provokimeve.
Me falni se e di qe jam jasht teme por me ra ne sy ky ajet dhe desha tu bej nje pyetje.
A ka mundesi ta komentoni domethenien e ketije ajeti me ne thellesi? Sipas kesaj qe thuhet ne kete ajet Allahu xh.sh. po e lejoka ndermjetesimin per ate qe done Ai.
Ju faleminderit
Selam
"Koka duhet pėrkulur zemrės"
Vallahi edhe mu qudi po me vjen edhe hiq mir nuk me vjen po skom qka me ba, edhe kur nuk e kom dit se qeshtu jan, ne vetem ni an shiqojm kurse ne tjetren i byllim syt, duhet pak ma shum me ndugju derse te tyre pastaj e merr vesh. ti mere si anti fetere veq mos haro ata jan anti fetar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 17-02-2009 mė 02:20
Ky ajet qe ty te interson, ka per aludon ne ate qe ne diten e gjykimit, Allahu s.w.t i jap leje atij kuj te do, qe te bej shefe'at (ndermjetesim).
Kjo e drejt (privilegj) i ipet pejgamberit a.s dhe shehideve qysh ka ardh ne hadith, se nje shehid mund te ndermjetesoj per disa te tjer, qe Allahu s.w.t t'i mshiroj.
Gjithashtu duan, lutjen kur e bejme ne mes te ezanit dhe ikametin, lutemi keshtu:
Jaa Allahu, mundesoje qe pejgamberi a.s te bej shefe'at per mua ne diten e gjykimit, dhe jepi atij vendin me te mire ne xhennet, te cilin ja ke premtuar.
Per ta kuptuar kete ajet, lexoje ajetin paraprak ku Allahu s.w.t thot: Dhe ne do t'i shtyjme muxhrimunet (mekataret, politeistet, kriminelet) ne xhehennem ne etje....
Krijoni Kontakt