Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e Drini-&-Etnik
    Anėtarėsuar
    14-09-2008
    Vendndodhja
    Itali (Bologna)
    Postime
    8

Mirė se ju gjeta

Per shume kohe kam pas kerkuar nje forum ku te mund te gjeja "shume" shoke shqiptare dhe shume fryme shqiperie, qe kur lexova postimet e para ne kete forum u binda se kisha gjetur ate qe kerkoja ... ne fakt pasi u rregjistrova per shume kohe i qendrova larg internetit ... meqe nuk lash dot cigaren thashe me vete, te pakten po provoj te le internetin, e meqe prap nuk ja dola do riprovoj te kunderten, do me thene do filloj internetin dhe do le cigaren, keshtu qenka jeta, qark pa fill e pa fund

... ...

Persa me perket mua, un kam lindur poet, dhe, edhe pse e them me mungese te dukshme modestie, besoj se jam talent. Mire po gjate femijerise se c'ndodhen ca ngjarje andej ne vendlindjen time, ne veri, ne kufi me Kosoven, qe me bene tu mbyllja kapakun librave me pozi e tu hapja kapakun librave historik dhe politk gje qe me shtyu ti futesha drejtesise. Tani qe jam ne perfundim e siper, rishfaqet ajo historia e cigares dhe internetit ... me duket se do le drejtesine dhe do filloj poezine. Eh gjithmone jeta ime keshtu ka qene; nje qark pa fill e pa fund.

Per keto arsye edhe ketu ne forum do te jete pak e veshtire per te me lokalizuar, pasi interesat e mija do te shfaqen, te zbehen, te vdesin, e pastaj te rishfaqen duke formuar ate rrethin famekeq. Keshtu nje dite do me gjeni te poezite, nje dite tek astronomia, nje tjeter tek historia e keshtu me radhe...

... dhe te mendosh se nje nene ne koherat parahistorike i tha te birit; Biri im, mos dil ne rruge, se idioti ka shpik rroten.
    -- Ne baze te kesaj thenjeje i bie qe ai, i biri i asaj nenes, te kete qene para ardhesi im antik.

Por nejse me duhet te largohem (sa te tymos cigaren e fundit) ... Ju falenderoj paraprakisht per komentet mireseardhese.

Gjithe te mirat djemve, ndersa vajzave;

"Kur nje grua thote gjithshka shkon mire, gjithshka shkon keq,
    dhe kur thote gjithshka shkon keq, gjithshka shkon keq"

......................*Homer Simpson*......................................

... pra kuptohet qe nuk ka shume rendesi.

[vajza mos ma merrni per ters, ta dini ju sa bojen e kam hedhur mbi leter per ti kenduar bukurise tuaj, u behet mendja edhe tre here me e madhe nga ce keni ]

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drini-&-Etnik : 14-02-2009 mė 12:10
    ***Arti i jetes eshte te mesosh te durosh vuajtjen dhe te buzeqeshesh***

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mirė se erdhe kalofsh sa mė bukur!
    Sui generis

Mire se erdhe..., por me ate thenien e H. Simpson,sikur ke pak kosiderate per vajzat.
    E ē'fare do te ishim ne pa to?
    Ja kalofsh mire.

i/e regjistruar Maska e Drini-&-Etnik
    Anėtarėsuar
    14-09-2008
    Vendndodhja
    Itali (Bologna)
    Postime
    8
    Faleminderit qe te dyve.

Arberesh, ke te drejte, por duke qene se po beja prezantimin tim, ne vend qe te radhisja vecorite e mija mu duk me interesante te beja nje postim ne forme tregimi, e te tregoja nga vi, ku banoj, me cfare merrem, e cfare me pelqen te bej, e cfare karakteri kam.
    Ne fakt persa u perket vajzave, sigurisht si cdo njeri i qyteteruar, edhe une kam shume konsiderate dhe asnje lloj paragjykimi, por ajo qe kam postuar eshte thjesht nje shaka, ne fakt gjithmone kam urryer formalizmin, dhe e vetmja menyre per ta luftuar ate jane shakate, edhe pse e pranoj qe ne rastin e mesiperm shakate ... jane paksa provokuese.

Gjithe te mirat.
    ***Arti i jetes eshte te mesosh te durosh vuajtjen dhe te buzeqeshesh***

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Drini,mir se erdhe !

Sukses ,sidomos ste me cigaren!

Guri,

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Mire se erdhe....eja...qendro....fillo..lere cigaren.....fillo cigaren lere poezine......fillo historite.......lere cigaren....ehehehehe.....sa medime kam pas ores tete te mbremjes.
    Kalofsh sa me bukur!

Citim Postuar mė parė nga Drini-&-Etnik Lexo Postimin
    Faleminderit qe te dyve.

Arberesh, ke te drejte, por duke qene se po beja prezantimin tim, ne vend qe te radhisja vecorite e mija mu duk me interesante te beja nje postim ne forme tregimi, e te tregoja nga vi, ku banoj, me cfare merrem, e cfare me pelqen te bej, e cfare karakteri kam.
    Ne fakt persa u perket vajzave, sigurisht si cdo njeri i qyteteruar, edhe une kam shume konsiderate dhe asnje lloj paragjykimi, por ajo qe kam postuar eshte thjesht nje shaka, ne fakt gjithmone kam urryer formalizmin, dhe e vetmja menyre per ta luftuar ate jane shakate, edhe pse e pranoj qe ne rastin e mesiperm shakate ... jane paksa provokuese.

Gjithe te mirat.
    E kuptova, por edhe ti mire bere qe e preēizove...
    Shendet.

Ps: Ti me nick Drini ..., duhet te jesh i katerti, po te vazhdohet me kete ritem..., kam frike se do te thahet fare
    Ciao

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Mir se vjen dhe ja kalofsh si eshte me se miri

Mire se erdhe.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...mir se erdhe...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •