Duke qene ireversibel dhe i ndjeshem me padrejtesite po i bje gjate.Kjo teme perfshin shumicen e nenshtetasve shqiptar.Kam predikuar,shprehur publikisht,peshtyre,-shkurt praktiken e titullarit te njesise time vendore qe nuk jepte nje certifikate identiteti,nje vertetim banimi ne ate njesi,nese psh nuk kishe paguar tatimin per token,ose shlyer harxhimin e energjise elektrike.O Zot,vazhdoj te thema faji ka bere nxenesi x,i shkelqyer ne mesime po me familje te shkatrruar ekonomiksht nga qe mbjell e nuk korr se nuk ka uj,qe korr e nuk shet se eshte treg i coroditur,me detyrime komunitare e shtetrore pa korrektese te ndersjellte .Nuk ka certifikate nese nuk ke paguar tatimin e tokes!Ne se duhet paguar tatimi per token,duhet ta paguajne te gjithe,ne se duhet paguar energjia elektrike,tatimet e tjera te cdo lloji duhet t`i paguajne te gjithe.Nese une nuk e paguaj nje nga keto le te veproj ligji brenda asaj mospagese.Me keqardhje po shikoj reklamen e fundit te qeverise se tanishme qe kercenon me refuzim sherbimesh ndaj qytetarit per mospaisjen me certifikatat e pasaporten e re.Thjesht jam jo vetem i zhgenjyer po dhe i revoltuar.Mund t`u them shume emra te njohur qe nuk kane nevoje as per nje certifikate,si do ja marr shteti tatimin e tokes?Nje ligj normal te detyron brenda perkufizimit te tij te paguash te gjithe detyrimet pavarsisht nga ligjet e tjera.Pyetja ime eshte kjo
a thote ligji,kushtetuta :a ka te drejte nje njesi vendore te mos jap certifikate identiteti nese nuk ke shlyer fjala vjen tatimin e tokes?Ne se ligji nuk ja jep ate certifikate,eshte ligj i keq.Nese interpretimi e zbatimi nuk eshte ligjor-eshte krim.Nese kte krim e kryen shteti-eshte krim shteteror.Ca thone ata qe njohin LIGJIN?
Krijoni Kontakt