shum bukur edhe paska dal ne media ne TV...ky asht nji mesage per Boten hapini syt....si e pat emrin djali ? nuk ishte bash britanik....kujdes..........mos ishte nip i frojdit.
![]()
shum bukur edhe paska dal ne media ne TV...ky asht nji mesage per Boten hapini syt....si e pat emrin djali ? nuk ishte bash britanik....kujdes..........mos ishte nip i frojdit.
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
nuk esht me per tu habitur raste te tilla ka shum esht per tu ardhur keq se mosha me e bukur duhet te hidhet ne perkujdesin e nje femije nderkoh qe dhe prindi esht akoma femije...
Urime ciftit te ri. Me jete te gjate ta kene femijen.
Pa Koment
( Ia kam lakmin kur ti beje 13vjet edhe une do te behem Baba![]()
)
Ndryshuar për herë të fundit nga Fittox : 13-02-2009 më 13:15
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Sa habiteni dhe ju mer...Ne Shqiperi pjell jevga qe 11 vjece...lol
Jam JETUS jo TREGUS!.
13-vjeçarja nga qyteti Als në Danimarkë do bëhet nënë
Publikuar më 18 shkurt, 2009 në orën 05:38 ( Para 1 ditë e 19 orëve ) Lajme |
Edhe rreth 2 muaj 13 vjecarja nga Als do bëhet nënë. Babai i fëmijës që do të lind është poashtu 13 vjecar. Ai është një shok i klasës së vajzës që do bëhet nënë. Ai ishte 12 vjet kur fëmija u ngjiz dhe shkonin në klasën e 7. Tani ai është zhvendosur në një shkollë tjetër, dhe nuk don të ketë autoritet prindëror mbi fëmijën, njofton TV2 News.
Drejtori i shkollës së qytetit Als konsideron se tani është momenti që të mendojme të ndryshojmë në përmbajtjen e mësimit seksual në shkollë.
- Fillimisht ne ishim tronditur kur morrëm lajmin që një vajzë 13 vjecare është shtatzënë, tani duhet shqyrtuar nëse kemi dhënë mësimin e duhur, "thotë drejtori Arne Thorup nga Shkolla Fryndesholm në Als.
Dhoma e arsimit, menaxhimi social i komunës dhe prifti i lagjes ku vajza duhet të konfirmohet në muajin maj 2009 janë duke e shqyrtuar rastin e vajzës.
Vitin e kaluar në Danimarkë kanë lindur 995 fëmijë nga nëna adoleshente.
MARRE NGA REVISTA "AKTUALE" NE DANIMARKE
a doni mu demokraci
Meqe ky lajm qenka sjelle ne FSH, ja ku keni dhe linkun te shikoni se sa femije eshte babai i ketij te sapolinduri.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...cle2233878.ece
FYI, nje djale tjeter, 16 vjec, ka kerkuar qe te behet nje test ADN-je sepse ai mendon se eshte ai babai i femijes dhe jo 13 vjecari.
Per mua kjo dukuri qe sa po vjen dhe po behet akoma dhe me e perhapur eshte vertet katastrofe. Si mund te rrisi nje femije nje femije tjeter?! Shume mund te thone qe do jete familja e prinderve qe do i ndihmojne. Vertet? Keto familje nuk arriten te edukonin femijet e tyre tamam, jo me nipin e tyre. Ne cfare moshe nxenesit ne Evrope fillojne te mesojne rreth "Protective sex" dhe konsekuencat e "Unprotective sex"?!
P.S. Per ata qe urojne ciftin dhe nuk kane asgje per te shtuar, nuk e di nese e kuptoni qe ky lajm nuk eshte vene ketu qe te thoni ju "Jete te gjate" por eshte vene per te trajtuar nje fenomen qe po behet akoma dhe me i perhapur kohet e fundit. Prandaj boll shtuat # e postimeve po thoni se cfare mendoni per kete gje.
Krijoni Kontakt