13-vjeçari bëhet baba
http://www.gazetaexpress.com/index.p...o/2664/C5/C17/
Nga Express më 13.02.2009 në ora 14:19
Një djalosh britanik 13-vjeçar është bërë baba. Alfie Patten dhe e dashura e tij 15-vjeçare, Chantelle Steadman, janë bërë prindër të një vajze, Maisie Roxanne.
Babai i ri deklaroi se ishte gjë e bukur që kishte fëmijë, edhe pse ishte shumë e vështirë për ta mbajtur, pasi e babai zakonisht nuk i jep më shumë se 10 sterlina kur i nevojiten. Ai jeton në qytetin Eastbourne, në kontenë East Sussex.
"Donim shumë të kishim një fëmijë, por ishim të shqetësuar për reagimin e njerëzve”, tha 13-vjeçari.
“Nuk e dija se si do të ishte të bëhesh baba. Sidoqoftë, do të jem baba i mirë,” shtoi ai.
Chantelle e lindi Maisie të hënën në mbrëmje, pas pesë orësh të dhimbjeve të lindjes në spitalin Eastbourne, në East Sussex.
Një ditë më vonë ajo i tha The Sun: “Jam e lodhur pas lindjes. Isha nervoze kur shkova në spital për të lindur, por përndryshe isha shumë e emocionuar.”
Ajo tregoi se pasi kishte ndierë dhimbje në stomak kishte shkruar për kontroll te mjeku. “Unë dhe Alfie shkuam te mjeku për kontroll. Mjeku më pyeti nëse kishim bërë seks. I thash po dhe ai më tha se duhet ta bëja testin e shtatzënisë. E bëra testin dhe mjeku më tha se isha shtatzënë. Fillova të qaja dhe s’dija çka të bëja.”
“Mjeku tha se duhet t’i tregoja mamit, por unë isha shumë e frikësuar. Ne nuk mendonim se do të kemi nevojë për ndihmë nga prindërit tanë. Juve s’ju shkon mendja atje kur e zbuloni se jeni shtatzënë. Ju vetëm mendoni se prindërit do t’ju vrasin.”
Megjithatë Alfie Patten nuk është babai më i ri në Britani. Rekordin e ka shënuar Sean Stewart, që u bë prind në moshën 12-vjeçare.
Krijoni Kontakt