Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    Kam degjuar se shume femra sapo martohen mendojne se si te mbeten shtatzene sa me shpejt ,ne menyre qe te "lidhin" bashkshortin e tyre.
    A eshte ky nje veprim i drejte,a eshte e vertete qe nje femije mund te mbaje bashkeshortin ne kete martese ?
    Do deshiroja te diskutonim qetesisht rreth kesaj teme e cila me ngjalli kureshtje nga diskutime te ndryshme qe kam degjuar.
    RESPEKTE
    Hoi Bejbi shpresoje se nuk je ne kete gjendje ti

Po deri sa martohesh cfare dote persesh mê ? patjeter qe duhet ta gjeshe nje femije sepse ajo dashuri dote trashigohet vetem ashtu , femiju eshte per nje cifte bashkshortore gjithqka , nese merre incjativ femra te ket nje femije ateher ajo tregon se donte te jete edhe Nêne.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kam degjuar se shume femra sapo martohen mendojne se si te mbeten shtatzene sa me shpejt ,ne menyre qe te "lidhin" bashkshortin e tyre.
    A eshte ky nje veprim i drejte,a eshte e vertete qe nje femije mund te mbaje bashkeshortin ne kete martese ?
    Do deshiroja te diskutonim qetesisht rreth kesaj teme e cila me ngjalli kureshtje nga diskutime te ndryshme qe kam degjuar.
    RESPEKTE
    do i shtosh nje problem me shume vetes, se do e rrisesh ate femije vetem.

femija eshte frut i dashuris, i dy njerzve qe duhen.
    jo e kunderta

kurr nuk mund ta lidhesh nje njeri mbas vetes kur ai nuk te don.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

RESPEKTE

ME shumë spec kjo çështje...

...ne menyre qe te "lidhin" bashkshortin e tyre.
    - Pse duhet "lidhur" bashkëshorti?!

Fëmija është fryti i ndjenjave të përbashkëta, dhe jo pranga e lidhjes çiftit.

Do ta kisha shtjelluar më shumë si temë, por fatkeqësisht nuk kam kohë në dispozicion... ndoshta një ditë tjetër.

Elna.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 16-02-2009 më 16:58

Citim Postuar më parë nga PÆON Lexo Postimin
    Femija eshte si qershia mbi torte, kur nje lidhje e bukur qe ka dashuri, harmoni dhe lumturi. Po kursesi nje femije do te ndryshonte rrjedhen e nje vorbulle te madhe qe po shkon drejte shkaterimit. Do ishte fatale per te dy partneret dhe per ate femijen e gjore qe neser nuk do dinte ke do kishte nene apo baba...

Totalisht dakort. Nqs gjithcka eshte ne harmoni nje femije nuk mundet vecse ti shtoje jeten lidhjes se atyre qe e sjellin ne jete. Nqs nje femije eshte thjesht nje pretekst per te mbajtur "lidhur" partnerin ... harroje i shkaterron jeten asaj foshnje te gjore, kur si fillim ti se shef tjeter vecse si nje "menyre" per te mbajtur pas vetes nje njeri qe per ty nuk mund te ket kurre ate ndjenje qe ti pret ... si mund te arrish ta duash me vone ate foshnje ?!

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Po dhe une jam i atij mendimi qe femija te lidh .Dhe une po mos te kisha femij ndoshta do te isha ndare se nuk e mendoj jeten pa femije.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    Po dhe une jam i atij mendimi qe femija te lidh .Dhe une po mos te kisha femij ndoshta do te isha ndare se nuk e mendoj jeten pa femije.
    Edhe po te ishte faji yt(qe nuk ben dot femije) do ishe ndare ti?
    Mos e ben si ca qe akuzojne nusen se nuk ben femije dhe kur marrin vesh qe u'a ka fajin djali e kthejne pllaken duke thene ''Keni kohe .Te rinj jeni''.
    Jetes nuk i dihet si te vjen.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe e lidh edhe e zgjidh !!! tani me shume e zgjidh se sa e lidh sidomos kur vjen ne jete femija pa deshire
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Dr
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338
    e forte kjo tema, ky cuni im me ka lidh fort, po keq fare....

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    RESPEKTE
    shume e vertete dhe flas par esperience personale

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    A eshte e vertete qe nje femije lidh familjen?

seshte e vertet fare.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Revista per femije “Tinguj malli”
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-07-2014, 07:55
  2. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  3. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  5. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •