Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382

A mund të lidhi një fëmijë familjen?

Kam degjuar se shume femra sapo martohen mendojne se si te mbeten shtatzene sa me shpejt ,ne menyre qe te "lidhin" bashkshortin e tyre.
    A eshte ky nje veprim i drejte,a eshte e vertete qe nje femije mund te mbaje bashkeshortin ne kete martese ?
    Do deshiroja te diskutonim qetesisht rreth kesaj teme e cila me ngjalli kureshtje nga diskutime te ndryshme qe kam degjuar.
    RESPEKTE
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Ne asnje menyre. Gabimi me fatal qe mund te beje secili nga partneret, nqs mendon nje gje te tille.

Nje lidhje solide qendron e tille, me apo pa femije.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sic e permendi dhe ani eshte budallellek te mendosh qe ardhja e nje femije do rregulloje marredhenien qe po shkon drejt fundit.Ai edhe mund te qendroje ne kete lidhje per shkak te femijes por vetem fizikisht,shpirterisht jo.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    nese nje femije s'e lidh familjen, e mban ate te lidhur per hir te tij/saj.

mendoj,

une...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    Kam degjuar se shume femra sapo martohen mendojne se si te mbeten shtatzene sa me shpejt ,ne menyre qe te "lidhin" bashkshortin e tyre.
    A eshte ky nje veprim i drejte,a eshte e vertete qe nje femije mund te mbaje bashkeshortin ne kete martese ?
    Do deshiroja te diskutonim qetesisht rreth kesaj teme e cila me ngjalli kureshtje nga diskutime te ndryshme qe kam degjuar.
    RESPEKTE
    Nuk lidhet tjetri nga nje femije. Nese ai eshte gatuar ne ate menyre , ska "zinxhir" qe e mban lidh. As femijet. Te mendosh se being pregnant do ndryshoj jeten apo lidhjen tende eshte nga me absurdet .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Femija eshte si qershia mbi torte, kur nje lidhje e bukur qe ka dashuri, harmoni dhe lumturi. Po kursesi nje femije do te ndryshonte rrjedhen e nje vorbulle te madhe qe po shkon drejte shkaterimit. Do ishte fatale per te dy partneret dhe per ate femijen e gjore qe neser nuk do dinte ke do kishte nene apo baba...

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Është e vërtetë që lidh familjen, sikurse është e vërtetë që familja mund të ndajë fëmiun.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    RESPEKTE
    Sa eshte i drejt une nuk di cka te them por di qe shume familje i mbajne bashke pikerisht femijet .

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs raporti mes çiftit eshte nje deshtim, atehere te kerkosh t'i lidhesh kembet me nje krijese eshte veçse fillimi i nje deshtimi me te madh dhe mizor. Femija nuk eshte kukull,duhet me shume se çdo gje tjeter e nqs ka per nene nje femer qe kerkon ta linde vetem per te mbajtur burrin atehere me mire mos te lindi fare.

Me ose pa femijen gjerat mes tyre nuk do te shkojme mire nqs nuk kane dashuri dhe respekt ndaj njeri tjetrit.

Ndoshta ne momente krize e mendojne femijen si zgjidhje, ne shume pak raste funksionon,eshte "prove" me teper rrezik , e pasojat e mos pjekurise se prinderve i paguan nje krijese e pafaji
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Aspak nje lidhje e mban gjalle dashuria ,kur ajo mbaron , mbaron genjen veten dhe te tjeret duke bere finta qe po jeton.Eshte justifikim ajo qe thuhet qe jetojme per hater te femijeve,e thone tipa qe nuk kane force dhe mundesi per tia filluar nga e para .
    çfare edukate do ti japesh femijes ,nje model te prinderve hipokrit qe jetojne pa dashuri duke e urryer njeri -tjetrin ?
    Femijet mund te vuajne ne fillim sa jane te vegjel sepse ato kane nevoje per dashurine e te dy prinderve ,por me vone kur rriten ndihen me mire me prinder te ndare dhe kane dashurine e te dyve se sa te shohin skena zenjesh e urrejtjesh tek prinderit e tyre ,ju siguroj se nuk do te kishin respekt per asnjerin nga prinderit.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Revista per femije “Tinguj malli”
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-07-2014, 07:55
  2. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  3. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  5. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •