Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Si futet njė administrator te kompjuteri im?

hi ckemi si jeni mire, mund te me shpjegoj dicka : kam vene re qe futet njeri si Administrator qe nga nje qytet ne qytet tjeter neper kompjutera , si futet ai psh: kompjuteri im eshte ne tirane ai eshte ne durres, futet ai qe nga durresi tek kompjuteri im edhe e rregullon ben ndryshime edhe shume gjera qe mund ti them une , si futet ai cila eshte menyra qe perdor ai. gjithe te mirat bye....

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    po i lexova qe et gjitha , po dmth: nuk eshte e nevojshme qe duhej IP ose te tjera vetem per et konfiguruar ate qe thone ata duhen te jete e konfiguruar ne te dy kompjuterat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Erisa,

Neqoftese ti ke IP-reale nuk ka nevoj per ndonje Sofware Specifik per te punuar ne kompjuterin tende thjesh mundet qe nje njeri te qaset ne kompjuterin tende permes "Remote Desktop Connection" (noram me lejen tende).

nese ti ke "Log me IN" te insaluar atehere njeriu qe te ndohmon ty ne "Remote" mundet te mos ket "Log Me In" por aj thjesht iu qaset kompjuterit tende permes Browseri (Normal nga Accouti qe ka ai ne Log me IN)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    me falni po mbasi ti kemi konfiguruar te dy kompjuterat qe te futemi qe nga njeri tek tjetri , cfare duhet te bejme.po e them mbasi jane qe et dy te konfiguruar , mund te shkruaj ndonje IP TE ATIJ QE DO ET FUTEM APO EMRIN E PC PO E THEM KETE SEPSE NUK PO E BEJ PROVE MBAS KONFIGURIMIT TE TYRE, CFARE VEPRIMESH ME DUHET QE TE BEJ, FLM...

Mos ke gje kete programin te instaluar ne PC

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    nuk e kam bere prove pra , por desha qe te dija mbasi i kemi konfiguruar qe te dy PC si mund te lidhem pastaj me PC tjeter nepermjet emrit te tij apo ip qe ai ka??

Citim Postuar mė parė nga erisa_djana Lexo Postimin
    nuk e kam bere prove pra , por desha qe te dija mbasi i kemi konfiguruar qe te dy PC si mund te lidhem pastaj me PC tjeter nepermjet emrit te tij apo ip qe ai ka??
    Lol.

Okay !!

Nje nga menyrat per te kontrolluar PC e dikujt eshte dhe ai programi qe ke aty me lart ne foto !!!

Nuk eshte program per ti Hack PC dikujt por per ta ndihmuare !!!

Atehere nese e mer ate programin dhe e instalon Te kerkon te futesh nje KOD .
    Te njejten gje ben dhe personi ne "anen tjeter" dhe pasi e instalon i kerkon atij personit kodin qe ka futur para se ta instalonte dhe keshtu behet lidhja !!!

P.S me mir mos u mer me keto pune se do behesh lemsh !!!

Nese do ta provosh ate program kerkoje ne google me emrin qe ka dhe instaloje !!!
    Nese perton me thuj se te jap une linkun ku mund ta zbresesh !!

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •