Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Presidenti Barack Obama e ka falenderuar kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçi

Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama e ka falenderuar kryeministrin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi

PRISHTINË,11 SHKURT 2009(VushtrriaPRESS)-
    Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama i ka shkruar letër falenderuese Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ku në mes tjerash në këtë letër thuhej: I nderuari z. Kryeministër. Ju falenderoj për urimin tuaj me rastin e zgjedhjes sime President i Shteteve të Bashkuara. E vlerësoj shumë mesazhin tuaj domethënës. Kam besim se mund të punojmë së bashku në frymën e paqes dhe miqësisë për të ndërtuar një botë më të sigurtë gjatë katër viteve të ardhshme. Mirëpres të punoj me ju në këtë përpjekje dhe për të promovuar raporte të mira midis dy vendeve tona, përfundon letrën e tij Barack Obama,President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
    VushtrriaPRESS

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Vicianum Lexo Postimin
    Ju falenderoj për urimin tuaj me rastin e zgjedhjes sime President i Shteteve të Bashkuara. E vlerësoj shumë mesazhin tuaj domethënës.
    VushtrriaPRESS
    hahaha, se ka shkru vet, mesazhin urues, se nuk din........

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    :D hahaha, se ka shkru vet, mesazhin urues, se nuk din........
    jo mos ke prit qe ju talibanve me mjekerra si te k.... do tu thot shkruana naj hajmali ma ato shkronja si te shkarravit pula hajvan

shif se si vrapojn talibanet kishe po thon diqka
    ah Amerika u vjen hakesh juve dhe qetnikve shkie
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 11-02-2009 më 09:20
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga Vicianum Lexo Postimin
    Presidenti i SHBA-ve, Barack Obama e ka falenderuar kryeministrin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi

I nderuari z. Kryeministër. Ju falenderoj për urimin tuaj me rastin e zgjedhjes sime President i Shteteve të Bashkuara. E vlerësoj shumë mesazhin tuaj domethënës. Kam besim se mund të punojmë së bashku në frymën e paqes dhe miqësisë për të ndërtuar një botë më të sigurtë gjatë katër viteve të ardhshme.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    hahaha, se ka shkru vet, mesazhin urues, se nuk din........
    Vishi ata dhembe se tipaska mbulu ndryshku leter ndoshta nuk din me shkru , po diti me ju largu juve nga pushteti tash te lehurat e juaj ndigjohen kudo por kote.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Obama i dergoi leter edhe te dashurit te hashimit fatmir sejdiut,prandaj keta dashnor do krenohen me letren e obames.
    Se pari dashnoret hashimi e fatmiri i uruan obames e pastaj obama ju faliminderua per urimin dhe asgje me shume.
    Perse duhet kercye tani ne se keta dashnor paskan marr nje leter faliminderuese nga obama,normalisht qdo shtet kembejn letra dhe urime por nuk kuptoi pse ne shqiptaret duhet te gezohemi.Kemi shume qka per te ber dhe nuk duhet hargju energji pse obama apo kushdo tjeter dergoi nje urim kryetarit apo kryeministrit qe rastesisht jan fatmiri e hashimi dhe kush do qe te kete qen obama e kishte ber te njejten gje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Obama i dergoi leter edhe te dashurit te hashimit fatmir sejdiut,prandaj keta dashnor do krenohen me letren e obames.
    Se pari dashnoret hashimi e fatmiri i uruan obames e pastaj obama ju faliminderua per urimin dhe asgje me shume.
    Perse duhet kercye tani ne se keta dashnor paskan marr nje leter faliminderuese nga obama,normalisht qdo shtet kembejn letra dhe urime por nuk kuptoi pse ne shqiptaret duhet te gezohemi.Kemi shume qka per te ber dhe nuk duhet hargju energji pse obama apo kushdo tjeter dergoi nje urim kryetarit apo kryeministrit qe rastesisht jan fatmiri e hashimi dhe kush do qe te kete qen obama e kishte ber te njejten gje.
    nuk eshte bash nji soj si me te dergue e mei dergue kryetarit te SHB-ave
    e si ketyne here qe i dergojshin keta te centralni komiteteve qe edhe ende te paskan mbet ne kok ty
    e kjo leter e Obames nuk te ben pershtypje ty fare

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  3. Sofra Tetovare
    Nga Coca-Cola në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1444
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 23:26
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •