Mendoni Te Beni DHURATA Per Shen ValentiniN...
C'fare DHURATE Do Ti Benit '' Te Dashures' Dashurit '- TE Fejuares Apo TE Fejumit tuaj.![]()
![]()
Ju Lutem Jepni Mendimin Tuaj.
![]()
Mendoni Te Beni DHURATA Per Shen ValentiniN...
C'fare DHURATE Do Ti Benit '' Te Dashures' Dashurit '- TE Fejuares Apo TE Fejumit tuaj.![]()
![]()
Ju Lutem Jepni Mendimin Tuaj.
![]()
Do doja...
Do doja ta kem afër.Dhuratë më të mirë nuk gjej dot.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pershndetje...
Edhe un mendoj sikur Stromi , me pasen afer asaj sikur me ja dhuru Gjith Bot-en..
Apo jo loqko?
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
un i kiss prej te dashures time dmth nji kiss me teper se i ka me nr do ishte nji dhurate tamam
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"
sinqeritet & harmoni tooPostuar më parë nga Pink^ Pearl
![]()
Lol...ju qe si keni afer i doni aty, tjeret qe i kane dojne bebusha,
qe ne i kemi dhe ato..lol
Po ja bajme qejfin vedit me peshqeshe...!
si dhurat do ti jepja veten time
si dhurat do te doja ate
asgje ne kete bot me ben te gezuar ne diten e shen valentinin pervec te kem njeriun qe dua em shume ne kete bot
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Ajo dite quhet `Dita e te Dashuruarve`,dmth Dashuri te paster dhe te zjarrte mjafton.
Shpirt Njeriu
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 25-01-2005 më 22:35
Krijoni Kontakt