Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 89
    rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga _Kingu^Tirones_ Lexo Postimin
    Vallai Bilahi Do E Lej shtatzon per shen valentin lol gagagagga
    Nje Bebush te vogel Dhurat Interesante
    Me nje gur vret dy zogj ti
    Ja ben dhe dhurate vetes me kete rast gagagga
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Talking Lumturiaaaa

Une meqe diten e shen vlantinit kam njoftur edhe femren qe jam gjer sot e ksaj dite edhe meqe mbusha 2 vjet e mora e shkuam ne araxova kaluam 2 dite atje duke bere ski... Per naten e shen valentinit e kalova afer oxhakut kaq ju mjafton ) flm respekt.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une bera nje nga fotografit ku kam dal me burrin si puzzel...dmth e cova ne dyqan dhe ma ben ato shum e bukur doli ne form zemre....

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221

Buqetat e Valentinit.

Shën Valentini tashmë po troket në dyer, e ti sigurisht je përcaktuar për njërën prej dhuratave klasike por megjithatë të mira për të- lule. Por edhe nga lulet mund të dhemb koka. E këtë vit nuk do të ishte befasi nëse në vend të një luleje t’ia dhurosh një buqetë? Ja se si ta bësh përzgjedhjen, varësisht se çfarë tipi është e përzgjedhura jote.

Adhuruesja e natyrës

Asaj i pëlqen natyra dhe të gjitha aktivitetet e jashtme- që nga shëtitjet, përmes ngasjes me biçikletë deri tek alpinizmi. Ajo gjithmonë më me qejf do ta zgjedh shëtitjen sesa filmat.

Buqeta për të: të gjitha ato lule që mund t’i selektosh në natyrë. Merrni parasysh edhe fijet e gjata të barit madje edhe lulet e thata që në këtë stinë është shumë më e lehtë për t’i gjetur. Nëse shkon në lulishte, zgjidh lulet në kosh. Tash mund të sigurohen trëndafilat e verdhë apo të kaltër, por nëse ajo është adhuruese e natyrës, të tillat duhet t’i tejkaloni.

Pak e egër

Ajo e para do të vallëzojë në aheng, mezi pret të merr lejen e veturës dhe të shëtisë rrugëve, e me dëshirë do ta provonte edhe bungee jumping.

Buqeta për të: ardhmëria është ajo që e intereson atë, ardhmëria nga pak e pahulumtuar, por plot gjëra të mira. Ajo është e bindur në atë. Andaj selektoni një buqetë futuristike- gjithsesi përzgjedh tulipanët, e nëse gjen lule me ngjyrë të kuqe, edhe pse kjo është e verdhë ajo do të mahnitët. Ki parasysh- zgjedh lule me ngjyra dhe forma sa më të gjalla.

Vajzë moderne

Nëse e ke parë ‘Sex and the City’, kjo është Carrie- e pavarur, me shije të theksuar, por vdes për dashuri.

Buqeta për të: vendosi për diçka të thjeshtë dhe të butë. Mos përziejë shumë ngjyra dhe lule të ndryshme. Për shembull, zambakët e bardhë apo zambakët e lugjeve rreth se cilit ka gjethe të gjëra të gjelbra do të jetë buqetë e përkryer për këtë tip të vajzës.

Vajza tradicionale

Ajo adhuron pizza dhe filmat me ty dhe asgjë tjetër nuk i duhet. Edhe ajo tashmë e di se një ditë do të martohet dhe do t’i ketë 1 apo 2 fëmijë.

Buqeta për të: merr disa trëndafila me ngjyra të ndryshme dhe pak gjethe të gjelbra për zbukurim. Do të jetë shumë e lumtur.

Hipi vajza

Nuk ka nevojë t’i ketë flokët e gjata dhe stolitë e viteve të 60-a për të ditur se ajo është hipi. Por stili i saj i jetës është dashuria dhe paqja, jeto dhe leni të tjerët të jetojnë, vegjetariane dhe lufton kundër padrejtësisë dhe për të drejtat e shtazëve.

Buqeta për të: luledielli, lule margarite, në kosh. Krahas kësaj buqetën mund ta zbukuroni me fije të grurit apo tërshërës.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

kjo do te ishte e bukur per mua

lulet me te bukura per mua jane keto
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666

Feste per disa,monotoni per te tjere!

A e festoni Shen Valentinin?E bej kete pyetje nga qe shume te martuar kesaj dite nuk ja vene dhe shume rendesine, si nga meshkujt ashtu dhe nga femrat, sepse jeta monotone e nje cifti te sotem bashkohor, ka bere qe nje numer i madh njerezish te mos kene mundesine dhe deshiren qe ta shijojne. Dashuria te ben te kalosh castet me te vecanta qe ndoshta me nje njeri te cilin mund ta kesh thjesht shok mund te duken gjera normale por me personin e zemres cdo cast te duket i vecante. Pra ju si mendoni? JU UROJ NGA ZEMRA GEZUAR SHEN VALENTININ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 15-02-2009 më 11:36
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Njerezit e dashuruar kane nje "Shen Valentin" te perditshem, nuk e kuptoj perse duhet nje dite unike per ta per tu ndjere prane njeri - tjetrit apo per te festuar per ndjenjat e tyre.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Ata q'jane t'sapo dashurum, e festojne , e e presin gjith gzim; ndrkohe q'ata qe kane vite t'martum , po t'ken ndonji hall a problem edhe e harojn'!
    UROJ NGA ZEMNA DHE UN' SHEN' VALENTININ , DITEN E T'DASHURUMVE!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Zanafilla e “festës” së Shën Valentinit
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 03:11
  3. Thuaji JO Shën Valentinit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 16-02-2007, 01:18
  4. Përdhunohet ditën e Shën Valentinit
    Nga baby dream në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:54
  5. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •