Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2006
    Postime
    20
    Une kam heq dore me dhuratat dhe as nuk pranoj....njehere e njekohe kisha harruar per te blere nje dhurate...dhe ajo me kujtoi per diten...mire thashe une...hajde dalim neper dyqane per ndonje dhurate te mire....por une nuk kisha leke me vete dhe i thashe t'ia bleja dhuraten me leket e sai dhe t'ja ktheja me vone.

Dhurata u ble...ishte dicka teper speciale dhe me perqafoi....por....cndodhi thoni ju...

Kaloi gati muaji dhe ajo me tha...faleminderit per dhuraten...por parate nuk mi ke dhene akoma...

Keshtuqe me mire pa dhurata se nuk prishesh me tjetren...

Ciao

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar më parë nga Bianco Lexo Postimin
    Dhurata u ble...ishte dicka teper speciale dhe me perqafoi....por....cndodhi thoni ju...

Kaloi gati muaji dhe ajo me tha...faleminderit per dhuraten...por parate nuk mi ke dhene akoma...
    Kodi PHP:
    Me bere te qesh me ket qe the :) 
    Nejse sa per dhuraten nuk e kam menduar por shpresoj se do i bej nje dicka qe te ket kuptim per te dy si per ate si per mua

i/e regjistruar Maska e Linda89
    Anëtarësuar
    31-12-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    12

Smile

Citim Postuar më parë nga `JM` Lexo Postimin
    Ç'farë dhurate do të bëni për Shën Valentinin dhe ç'farë keni deshirë t'iu bëjnë dhuratë?
    Ne fakt nuk do bej dhe nuk do mar asnje dhurate sepse nuk jam e dashuruar por ajo qe do me pelqnte do ishte nje varese me celes.Pse?Sepse eshte nje menyre mjaft e mire per te me treguar se un jam pronaria e vetme e zemres se tij.Persa i perket dhurates qe do beja un se di se eshte pak e veshtire ti besh dhurata cunave po dicka do sajoja.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    nje jav pushime ne ishujt hawai, nje bmv e 2008, nje unaz diamanti $30000, hmm tjeter sme vjen gje ne mend, shpresoj te kem ndihmuar ndopak

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Tani per ShenValin...
    ...Nje photoshoot profesionale per vajzen nga nje shoku im (photograf profesionist) per ta ndihmuar per portofolion e saj. Nje darke ne restorantin e pare qe kemi darkuar, meqe dhe ne daten 17 na behet 1 vite bashke...normale dhe buqeta me trendafila....

Rendesi nuk ka sesa shpenzon...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Une do ta preferoja si dhurat nje laptop!!!

Sme interesojen darkat apo buqetat me lule!!!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599

Shën Valentini,dita e të dashuruarve!

Historia e nje feste ,qe ka per kryefjale DASHURINE

14 Shkurt jemi ne pritje te Shen valentinit vitrinat jane mbushur me zemra,madje edhe shume vende te Botes jane zbukuruar nga pikturat me simbol zemren.

Edhe pse me pare kjo feste ishte e panjohur per ne shqiptaret,kohet e fundit festohet nga te gjithe ,eshte nje arsye me teper per ti thene njeri-tjetrit "Te dua".Kur thua "feste",ke thene dhurata ,defrim,darka dhe party,perfshi ketu edhe shpenzimet.Nje unaze e shtrenjte ,nje tufe lule ,nje pako cokollate ne forme zemre,nje CD me kenge,ose nje liber me kete teme,jane disa nga dhuratat qe zgjidhen nga te dashuruarit.Edhe pse nuk besojme ,perpiqemi kete dite ta kalojme sa me mire e pse jo per te jetuar per pak caste ne ndjenjen e ketij miti.Jane shkruar shume,folur shume per kete dite.

Ne te njejten kohe ,shume behen kurioze,per "suksesin dhe jetegjatesine e disa legjendave te cilat edhe pse pa baza te forta historike,munden te sjellin nje atmosfere te ditet e tjera te vitit.Pak e kuptojne se ne vetvete kane deshire ta adhurojne dashurine ashtu si edhe njerezit para nesh.Deshira per te adhuruar dashurine.......

Para krijimit te festes se Valentinit madje para krijimit te legjendave romake kjo dite festohej por ne menyre tjeter.
    Dahuria ne ate kohe ,ishte nje kult ,i cili si i tille ishte kulti i Aferdites,perendeshes se dashurise qe festohej mijera vjet me pare.Origjina e te ciles ishte nga Qipro.Ndersa ne Greqi,vendi kryesor i kultit te saj,ishte Korinti,ku ajo nderohej si Aferdita per mbrojtjen e dashurise njerezore.
    Konsiderohej si e tille ,bije e Zeusit dhe Diones ,megjithate me i perhapur ishte miti i saj nga shkuma e valeve te detit dhe gjaku i Uranit.Sipas mitologjise,krijimi fillonte me bashkimin e Geas ose Tokes me Uranin ,nga te cilat linden titanet,ciklopet etj.Kronosi ,njeri prej titaneve ,e goditi te atin dhe morri sundimin ,ndersa nga gjaku i derdhur linden nimfat dhe nga shkuma e formuar ne det ,lindi Aferdita.Aferdita nderohej ne lashtesine e maleve dhe paraqijet duke mbajtur nje molle si simbol i pjellorise dhe i dashurise.Edhe pse nuk e dime sesa te sakta jane keto legjenda ne vazhdojme ti besojme edhe ne ditet e somte per te dhuruar pak magji.
    Cfaredo qofte historia e kesaj dite ,te gjithe sikur duam te "genjehemi"me pak magji,trishtim dashuri,por edhe me legjenda dhe shpezime.

Ne kete dite besojme apo s'besojme mund te shenderrohet ne nje dite te bukur,ne nje dite te gezuar,pak me ndryshe se ditet e tjera.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN Lexo Postimin
    Historia e nje feste ,qe ka per kryefjale DASHURINE

Ne kete dite besojme apo s'besojme mund te shenderrohet ne nje dite te bukur,ne nje dite te gezuar,pak me ndryshe se ditet e tjera.
    Urime temen YaSmiN

Jem pak kundraj kesaj feste. Ok eshte legjende dhe ka shume kohe se festohet por ne anen tjeter eshte bere me shume palidhje per shkak se e ndihem veten ta festojm ... i shef mashijt ne dugaj duke blere lule apo parfuma etj sepse eshte Shen Valentini.
    Per veti, te gjitha ditet duhen te jete dita e Dashuris ... a duhet te jete nje dite e caktume per ti dhuruar dashnores/ it diqka a ?
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Marijuana85 Lexo Postimin
    Urime temen YaSmiN

Jem pak kundraj kesaj feste. Ok eshte legjende dhe ka shume kohe se festohet por ne anen tjeter eshte bere me shume palidhje per shkak se e ndihem veten ta festojm ... i shef mashijt ne dugaj duke blere lule apo parfuma etj sepse eshte Shen Valentini.
    Per veti, te gjitha ditet duhen te jete dita e Dashuris ... a duhet te jete nje dite e caktume per ti dhuruar dashnores/ it diqka a ?
    marjuana si te gjitha gjerat edhe data 14 simbolizon diten e dashurise prandaj quhet feste !!! eshte si puna e dates se pavarsise !!! qe ka ngelur ne 28 nentor pavarsisht se ne jemi te pavarur gjithe vitin !!! pra e kujtojme ne nje date me festime pavarsine !!! kshu eshte edhe puna me shen valentinin qe dashurojne njerzit gjithe vitin por nje dite mbahet mend edhe kjo eshte 14 shkurti !!! pra te gjitha festat duhet ta kene nga nje date !!! shpresoj te me kesh kuptuar ne kete shpjegim qe te dhashe !!! kalofsh bukur !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e samer
    Anëtarësuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    sot me pyeti cfare do bejme neser per festen? e pashe dhe nuk i ktheva pergjigje
    nejse une i bleva nje arush te bardhe me zemer ne dore dhe nje karte
    nga ana ime mjafton

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Zanafilla e “festës” së Shën Valentinit
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 03:11
  3. Thuaji JO Shën Valentinit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 16-02-2007, 01:18
  4. Përdhunohet ditën e Shën Valentinit
    Nga baby dream në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:54
  5. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •