Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 86
    Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Mos i harro edhe keto fjal te Jezus Krishtir, "Do t'ju vie e vërteta, dhe ajo do t'ju bëj të lirë"

Cfar thor Kur'ani ? "U SQARUA E VËRTETA NGA E KOTA" !

Edhe ti, po te ishe musliman i cili beson nje Njëshmërin e Zotit, sot e 700 mije vite nuk do kishe besuar ne TRENITET !!

Ata "musliman", ne fakt jan "ateista", apo si materialista qe me qdo kusht deshirojn ti bashkangjiten evropjaneve, e pse jo edhe te konvertohen ? Tek e fundit, besimi eshte ne ZEMER !.. keshtu mendojn disa
    Më fal zotëri por nuk besoj as në Kur'an as në trinitet, këtë postim e bëra për të treguar se si mburren herë njëri e herë tjetri se po konvertojnë.
    Sa për atë se a janë ateista a jo, nuk e di por vetëm që mburren po.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    nese ni pako perplot me trur te menqur asht edhe truni jut aty, ti mesiguri dota zgjedith trunin tand dhe do te mburesh me te, edhe pse ata tjert jan shum ma te menqur, ket e ban edhe gjdo kafsh.

Prap u bo myslymon???
    Po sa her u bo?
    Sa bukur..., vetem ky i mungonte koleksionit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Prap u bo myslymon???
    Po sa her u bo?
    Sa bukur..., vetem ky i mungonte koleksionit!
    Ajt shokit, ti a spo bon pa i rras hunt ktu a?. Ajt shko te stroklla jote atje, ne kur po shkruajm atje, po na fshini postimet menjeher.
    Hajt mbertheu.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ajt shokit, ti a spo bon pa i rras hunt ktu a?. Ajt shko te stroklla jote atje, ne kur po shkruajm atje, po na fshini postimet menjeher.
    Hajt mbertheu.
    Me vjen keq, ne se te kam ofenduar, por kete lajm te them te drejten e kam degjuar per here te pare..., nja dy vjet te shkuara.
    Ndoshta vetem tash kan maru "pazarlliqet", pasi besoj se e kupton edhe vete, nje njeri i ndergjegjshem, kur pranon nje besim me shpirt, nuk ka se si ti bej kaq rreklame, pra Majku, nuk vlen per Besimin tend Islam, as sa me i vogli nder mbi nje miliarde mysliman, ku te gjithe vlejne me shume, pasi nuk bejne rreklame, por jane me shpirt dhe nuk dalin per tu dukur, me shperblime ne te holla.
    Kuptove, ketu ishte edhe batuta ime, por qe nuk isha duke bere shaka me besimin tend, por me personazhin kryesor te temes.
    Me vjen keq qe njerez qe besojne me pasterti te shpirtit, bien pre e provokimeve, ku njerez si Majkell jevgu, i ben qe te zemerohen me vellezerit e tyre, ku nje si Majku nuk ka se si te behet nje besimtar i mire, me jeten e ç'thurur qe ben prej dekadash, pra nuk ka nevoje per avokat mbrojes, te pakten nder shqiptare!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Po doket qe muslimant kan nis mu liberalizu besa, sa biseda po bohet për Michael-in.

Rren osh , nuk osht konvertu!

Po më vjen keq që këtu njerzit po shtyhen ndërmjet veti për fe duke folur për ket gënjeshtër.
    Athu cilët nuk po lëshoj pe këtu. Kujt po i "konvenon" mi pas Michael-in në fe të vet.
    Ah sa zbavitëse kjo puna e juj , o fetarë!

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Me vjen keq, ne se te kam ofenduar, por kete lajm te them te drejten e kam degjuar per here te pare..., nja dy vjet te shkuara.
    Ndoshta vetem tash kan maru "pazarlliqet", pasi besoj se e kupton edhe vete, nje njeri i ndergjegjshem, kur pranon nje besim me shpirt, nuk ka se si ti bej kaq rreklame, pra Majku, nuk vlen per Besimin tend Islam, as sa me i vogli nder mbi nje miliarde mysliman, ku te gjithe vlejne me shume, pasi nuk bejne rreklame, por jane me shpirt dhe nuk dalin per tu dukur, me shperblime ne te holla.
    Kuptove, ketu ishte edhe batuta ime, por qe nuk isha duke bere shaka me besimin tend, por me personazhin kryesor te temes.
    Me vjen keq qe njerez qe besojne me pasterti te shpirtit, bien pre e provokimeve, ku njerez si Majkell jevgu, i ben qe te zemerohen me vellezerit e tyre, ku nje si Majku nuk ka se si te behet nje besimtar i mire, me jeten e ç'thurur qe ben prej dekadash, pra nuk ka nevoje per avokat mbrojes, te pakten nder shqiptare!
    Shiko, ne nuk i ndalojm askujt te futet ne Islam se skemi kete te drejt, pastaj ajo pjesa, ne eshte futur me zemer apo pa zemer, kete e gjykon Zoti, ne smund ta dim qfar ka ne zemer ai, sepse zemren ja din veq Zoti. Neser kur te dalim para Zotit ne diten e gjykimit, do te gjykohemi te gjith, e padyshim Zoti eshte i drejt dhe askujt nuk i hy ne hak.

p.s - Edhe un tash po ndegjoj per ket xheksonin qe paska hy ne Islam
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 14-02-2009 më 12:58
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Let mbyllet kjo tem , perderisa te vertetohet se ai eshte ber me te vertet musliman , deri me tani seshte e sigurt kjo pun. Lutem qe ky person te jet penduar dhe te jet ber musliman.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2009
    Postime
    93
    o lene qka thon mediat nese nuk del te thot publikisht qe eshte ber musliman nuk ben te thoim qe eshte konvertuar ne musliman
    kshtu qe rrespekte

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    pse gjith qishtu thuni per secilin konvertim jo ai nuk ishte musliman ku e di ti cfar ishte ai ?? shum diqysh pe luni rrolin e zotit ju pe dini qka ka pas dikush nzemer e qka ska pfff njerz pa tru :|
    Sepse shumica e atyre qe reklamohen psh ne you tube si musliman te konvertuar ne krishterim, jane falco okay.
    Ne nuk themi qe nuk ka musliman qe konvertohen ne krishterim, ate qe themi ne eshte se shumica e tyre te rekllamohen ne youtube ose tvsi te konvertuar nga islami ne krishterim jane video te rejshme, dhe keto vellezerit tane qe punojne dite e nate per hir te Allahut dhe te vertetes ti kane deshmuar me prova, mjafton te shkojsh ne youtube dhe kerko "Fake converts" do te dalin qindra video te cilat nje nga nje jane vertetuar se ata kurre nuk kane qene musliman dhe biles as qe dine bazat e fese islame dhe se vetem aktrojne dhe asgje me shum.

GV_USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 19-02-2009 më 12:32
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Mary Watson - Mësuese e teologjisë pranon Islamin
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •