Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sepse shumica e atyre qe reklamohen psh ne you tube si musliman te konvertuar ne krishterim, jane falco okay.
    Ne nuk themi qe nuk ka musliman qe konvertohen ne krishterim, ate qe themi ne eshte se shumica e tyre te rekllamohen ne youtube ose tvsi te konvertuar nga islami ne krishterim jane video te rejshme, dhe keto vellezerit tane qe punojne dite e nate per hir te Allahut dhe te vertetes ti kane deshmuar me prova, mjafton te shkojsh ne youtube dhe kerko "Fake converts" do te dalin qindra video te cilat nje nga nje jane vertetuar se ata kurre nuk kane qene musliman dhe biles as qe dine bazat e fese islame dhe se vetem aktrojne dhe asgje me shum.

GV_USA

ata qe thojn qe jon konvertu e nuk i din bazat e "ish fes" te vet ata nuk mund te konvertohen ne as nje fe se besoj se i din edhe bazat e fes tjeter ne te cilen koka "konvertu" kta munen me kon thjesht ateista qe si besojn as ni feje por qe punojn per propaganda per lek etj ksi konvertime ka nga te gjitha anët edhe nga krishter ne islam edhe nga ateist ne krishter edhe nga asi ne as e asi ne asi .... por me ka ra rasti me pa qe per cdo konvertim thuni jo ai so kon musliman .... qe p.sh une kom besu ne islam perderi skom pas dijeni reth islamit , nuk kom besu pasi kom lexu e kom mar njohuri reth ti .
    We are all Aliens

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    ata qe thojn qe jon konvertu e nuk i din bazat e "ish fes" te vet ata nuk mund te konvertohen ne as nje fe se besoj se i din edhe bazat e fes tjeter ne te cilen koka "konvertu" kta munen me kon thjesht ateista qe si besojn as ni feje por qe punojn per propaganda per lek etj ksi konvertime ka nga te gjitha anët edhe nga krishter ne islam edhe nga ateist ne krishter edhe nga asi ne as e asi ne asi .... por me ka ra rasti me pa qe per cdo konvertim thuni jo ai so kon musliman .... qe p.sh une kom besu ne islam perderi skom pas dijeni reth islamit , nuk kom besu pasi kom lexu e kom mar njohuri reth ti .

Kjo fjalia e fundit sikur nuk ka fare kuptim a .
    Dmth ke besu kur nuk ke dit asgje per islamin, dhe ske besu kur ke dit pak per islamin !!!!
    Dale dale pak ti bi ne fylle kesaj dmth DMTH KE BESU KUR NUK KE DITUR ASGJE PER FENE ISLAME - hmmmm po si mund te besojsh kur nuk din asgje !!!
    Kjo i bie " une di te lexoj, por nuk i njof shkronjat e alfabetit" hahaha .
    Aj se nga keto qe i thua as ti nuk ke qene musliman.
    Nuk behet musliman ose kristijan njeri pa ditur asgje per keto fe.
    Ti ndoshta babane e ke pasur musliman, ndonje anetar te familjes, por vete , kurre ske qene musliman dhe kete e pranove me fjalet e tua.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Pyete kete ekstremitetin se perderisa ka qen musliman, a ka falur namazin ndonjeher apo a ka agjeruar.

Mos ja bo edhe ti si nje djal nga suhareka, thoshte kam qen musliman por jam ber protestant.
    Kur pyeta per namazin, i thash a ke bo namaz ndonjeher, ai me tha qka eshte namazi?, hehhhehe

O extrem, a mos je edhe ti i tille?

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Pyete kete ekstremitetin se perderisa ka qen musliman, a ka falur namazin ndonjeher apo a ka agjeruar.

Mos ja bo edhe ti si nje djal nga suhareka, thoshte kam qen musliman por jam ber protestant.
    Kur pyeta per namazin, i thash a ke bo namaz ndonjeher, ai me tha qka eshte namazi?, hehhhehe

O extrem, a mos je edhe ti i tille?
    Oh Arber , ti ae kupton se cfar thot ai ose jo.
    Ai thot se kur ska ditur asge per fene islame ka qene musliman, e tani kur nuk din asgje per fene islame si mund te falet njeri ahh ?!!!

Eshte interesante kjo puna e "ekstremitetit", kjo i bi sikur me thene une di gjermanisht ama nuk di te foli!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    [/b]

Kjo fjalia e fundit sikur nuk ka fare kuptim a .
    Dmth ke besu kur nuk ke dit asgje per islamin, dhe ske besu kur ke dit pak per islamin !!!!
    Dale dale pak ti bi ne fylle kesaj dmth DMTH KE BESU KUR NUK KE DITUR ASGJE PER FENE ISLAME - hmmmm po si mund te besojsh kur nuk din asgje !!!
    Kjo i bie " une di te lexoj, por nuk i njof shkronjat e alfabetit" hahaha .
    Aj se nga keto qe i thua as ti nuk ke qene musliman.
    Nuk behet musliman ose kristijan njeri pa ditur asgje per keto fe.
    Ti ndoshta babane e ke pasur musliman, ndonje anetar te familjes, por vete , kurre ske qene musliman dhe kete e pranove me fjalet e tua.

GV_USA

tash qe ta spiegoj me mir se e di qe nuk me ke kuptu kom besu veq qashtu qysh mu ka servu pra pa menu qe a mund te mos jet e vertet kjo apo joo pra kom besu ne menyren Shabllon po kur kom fillu me lexu e me mendu e me u fellu pak meniher i kom pa senet qe smi ka kap logjika ne as ni mnyr edhe nuk e kom pa te arsyshme me ec ne nje rrug e cila nuk ka as pak logjik pra aty nuk gjinden shummm pergjigje te shum pyetjeve thuhet se kurani eshte liber perfekt dhe eshte fjal e zotit me trego ti mua si ka mundsi te nderhyj mendja e njeriut ne fjalen e ZOTIT p.s ni ajet kuranor transmetohet ne 100 mnyra cila eshte e verteta vetem Zoti e di a po jo ... nje Zot nuk qon libra nuk meret me pun te kota nuk e obligon njeritn me kon sherbtor i ti se ai ska nevoj per sherbtor Zoti nuk ka as nje veti qe ka njeriu e ket e kam par se ne islam i shpifin Zotit veti njerzore gjithashtu ne krishterizem . Pra me beson ose jo isha nje musliman .
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    tash qe ta spiegoj me mir se e di qe nuk me ke kuptu kom besu veq qashtu qysh mu ka servu pra pa menu qe a mund te mos jet e vertet kjo apo joo pra kom besu ne menyren Shabllon po kur kom fillu me lexu e me mendu e me u fellu pak meniher i kom pa senet qe smi ka kap logjika ne as ni mnyr edhe nuk e kom pa te arsyshme me ec ne nje rrug e cila nuk ka as pak logjik pra aty nuk gjinden shummm pergjigje te shum pyetjeve thuhet se kurani eshte liber perfekt dhe eshte fjal e zotit me trego ti mua si ka mundsi te nderhyj mendja e njeriut ne fjalen e ZOTIT p.s ni ajet kuranor transmetohet ne 100 mnyra cila eshte e verteta vetem Zoti e di a po jo ... nje Zot nuk qon libra nuk meret me pun te kota nuk e obligon njeritn me kon sherbtor i ti se ai ska nevoj per sherbtor Zoti nuk ka as nje veti qe ka njeriu e ket e kam par se ne islam i shpifin Zotit veti njerzore gjithashtu ne krishterizem . Pra me beson ose jo isha nje musliman .
    Cili ajet transmetohet ne 100 menyra ?!!! A me tregon nje ajet te tille!!!
    Me trego ti mua ku shpifet emrin i Zotit ne Islam?!!
    Ne cilin vend te Kuranit Zotit i jepen veti njerezore?!! A me tregon mua ose jo?!!
    Sa i perket krishterimit, per krishterimin kam folur boll ne kete forum sa qe nuk ka nevoje me fol ma shum.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    vetem mu pergj ne nje pyetje ti mua a mund te ket Zoti diqka qka ka njeriu ? jo Zoti ne as nje mnyr nuk mund te ket as nje veti te cilat i ka njeriu . Shpesh permendet Hidherimi i zotit nga pabesimtaret dhe gezimi i zotit nga besimtaret ha ha ha hidherimi dhe gezimi jan veti te cilat i ka njeriu .

e per ato transmetimet ne 100 menyra mos te flasim se po mos te ishin bo ashtu nuk do te egzistonin 100 sekte te tjera .
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    vetem mu pergj ne nje pyetje ti mua a mund te ket Zoti diqka qka ka njeriu ? jo Zoti ne as nje mnyr nuk mund te ket as nje veti te cilat i ka njeriu . Shpesh permendet Hidherimi i zotit nga pabesimtaret dhe gezimi i zotit nga besimtaret ha ha ha hidherimi dhe gezimi jan veti te cilat i ka njeriu .

e per ato transmetimet ne 100 menyra mos te flasim se po mos te ishin bo ashtu nuk do te egzistonin 100 sekte te tjera .
    Ti flet nga padituria!
    KEto veti i ka Zoti sipas Bibles e jo sipas Kuranit! Sipas Kuranit Zoti na urdheron qe te ndjekim rrugen e vertete, te respektojme Zotin, familjen , fqinjet dhe te gjitha ate qe meritojne respektin.
    Sa i perket hidherimit, te Zotit, une nuk e di se ku bazohesh, por nese e ke fjalen per shembull per denimet e ndryshme qe permend ndaj popujve te ndryshem, lexo mire se kete nuk e ka be nga hidherimi, por e ka be per ti dhene fund pardrejtesise ne Toke , okay.
    Ashtu qe keto qe i thua nuk kane vend.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Ti flet nga padituria!
    KEto veti i ka Zoti sipas Bibles e jo sipas Kuranit! Sipas Kuranit Zoti na urdheron qe te ndjekim rrugen e vertete, te respektojme Zotin, familjen , fqinjet dhe te gjitha ate qe meritojne respektin.
    Sa i perket hidherimit, te Zotit, une nuk e di se ku bazohesh, por nese e ke fjalen per shembull per denimet e ndryshme qe permend ndaj popujve te ndryshem, lexo mire se kete nuk e ka be nga hidherimi, por e ka be per ti dhene fund pardrejtesise ne Toke , okay.
    Ashtu qe keto qe i thua nuk kane vend.

GV_USA
    Shpesh mka ra rasti me pa ku islami theret qe te behemi Rob te allahut . WTF? cili zot do kishte nevoj qe krijesat e tij ti behen rober ku do ishte qellimi i ksaj edhe ktu ati i mveshen veti njerzore ? shpesh me ka ra me lexu ku thuhet dhe keni frik hidherimin e allahut edhe shpesh me ka ra me lexu , dhe ata me veprat e tyre gezuan allahun etj etj full mveshje veti njerzore Zotit . Zoti egziston por ai nuk eshte ne luft me askend sepse ai eshte ZOT , Zoti nuk eshte as e mira e as e keqja Zoti eshte thjesht krijuesi i de dyjave djalli nuk egziston por egziston e keqja dhe Zoti nuk eshte e mira por ai ka krijuar edhe te miren ashtu si te keqen nuk e di sa mke kuptu besoj qe isha i kjart ... pra ju paraqitni Zoti e mira djalli e keqja a nuk eshte absurde kjo ??

edhe qyre sod egzisojn nja 100 sekte islamike te cilat per baz kan kuranin . me trego nje her si kan mundur ti ikun nje te "vertete" kaq apsolute qe qenka ne kuran sikur zoti ta qonte nje liber ne tok at liber do te ishte ne gjendja ta kuptoj edhe nje femij 5 vjecar ne menyren me te lehte . Pra ne kuran ne fjalen e "zotit" egziston mundesia te nderhyj mendja e njeriut cfar zoti eshte ky ku nderhyn mendja e njeriut ne fjalen e tij . ?
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Eshte konvertuar ne fene Islame kengetari me fame i muzikes Pop.

Ai ka bere nje kenge islame ku mund ta degjoni ketu

http://www.youtube.com/watch?v=sVx5X...eature=related

Pritet qe miliona prej dashamiresve te tij te behen muslimane sic ndodhi mbas konvertimit te Muhamed Ali (Kasus Kleit) dhe Tajsonit.

Islami eshte si puna e diellit qe i duhet edhe lindjes edhe perendimit.
    Shume kenge e bukur por kush mund te na e perktheje pjesen qe eshte ne gjuhen arabike.
    Ju lutem te perktheje dikush mbiemrat arabik qe ishin vene.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Mary Watson - Mësuese e teologjisë pranon Islamin
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •