Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 86
    Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Mashallah,, Allahu cka do behet, dhe nuk ka fuqi pa ndihmen e tij !!

Michael Nuk eshte as i pari dhe as i fundit qe e pranon Islamin,,Eshte Kazus Klei,(Muhamed Ali) Tayson, e sa e sa te tjere............. Shumica e njerezve me Fame Boterore kane patur gjithcka ne dispozim ne kte bote, kane patur para qe nuk e dinin sa kane ? Kane arritur fame,, por as kjo nuk ju mjaftoi per te qene i lumtur, Po kur degjuan per Islamin dhe e pranuan ate, ata Gjeten Lumturi dhe Harmoni te perjetshme ne Islam !!Allahu eshte me i larti !!

Ata qe e kane harruar Allahun(krijuesin e tyre) Ai Allahu beri qe ata te harrojne vetet e tyre, ata do te sillen si te dehur ne toke, por ata nuk do jene te dehur, Por Ndeshkimi i Allahut eshte i Ashper(nencmues)

Islami i ka dyert e hapura per te gjithe ata duan te Pendohen,dhe Allahu ju premton falje Mekatesh, Siguri, Dhe Harmoni ne Jete e Ahiret!!

Pendimi nuk pranohet vetem ne dy raste,1, kur te del shpirti ne gryke, qe e shef vdekjen me sy dhe qe nuk ke shpetim,2. kur ta shihni se dielli lindi nga Perendimi!!
    Allahu e Pranon Pendimin e sinqerte prej robeve,dhe ju premton falje Mekatesh!!
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153

Falenderimi i takon vetem Allahut, Zotit te boteve!!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Shume mire, tani ushtaret koreane nqs hyjne ne lufte, vrasjen e njerezve e kane hallall. Mjere ata ushtare qe s`jane myslymane se po vrane njeri e kane harram.

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Sa bujë i bëjnë konvertimeve këta, duke imituar njëri tjetrin me disa të tjerë

Ja në Yutube çfarë flitet, marrë nga AL Jazeera

Të habitë prirja për të forcuar të tjerët me këto konvertime, njerëzit mburren me këto gjëra në vend se të shohin se sa të drejtë janë ata vetë në sytë e Perëndisë.

Të vetmit VIPa që do të mund të konvertoheshin në fetë e perëndimit nga lindja janë terroristët ndoshta, ata janë më të njohurit. Nga kultura nuk ka sepse nuk ka një profesion të tillë.

Për mua do të vlenin fjalët e Krishtit: "Hyni nga rruga e ngushtë, sepse e gjerë është rruga që çon në shkatërrim, dhe shumë hyjnë në të."

C0PT1C
    Ndryshuar për herë të fundit nga coptic : 13-02-2009 më 18:34 Arsyeja: Besimi forcohet nga kovertimet jo nga Fryma e Perëndisë
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    kush e don te drejten dota gjej, por at e ke vetem ne islam.

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Shume mire, tani ushtaret koreane nqs hyjne ne lufte, vrasjen e njerezve e kane hallall. Mjere ata ushtare qe s`jane myslymane se po vrane njeri e kane harram.

Vdekjes nuk ka arritur ti shpetoje njeri, Vdekja te vjen nga Lufta, nga Semundja,nga aksidenti, nga uria, nga droga, nga gjumi, nga te ftohti, nga vapa, nga uji,nga zjarri, nga qielli, nga toka, nga rrufeja,etj........

Pra Vdekja nuk Evitohet edhe nese nuk behen luftra,, Besimi eshte ceshtje tjeter midis teje dhe Krijuesit tend(Zotit) kete mos e evito po je i Zoti!!

Ata jane ushtare, ndoshta bejne edhe Vrasje, edhe Mekate, Por Adhurimi eshte me i rendesishem se jeta, Vdekjes nuk i shpeton njeri, Pra Adhuroni Allahun(Zotin tuaj) tek i cili do ktheheni me nje bindje te sigurt, dhe do jepni llogari per gjithcka!!

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Fatrii Lexo Postimin
    [B]
    Vdekjes nuk ka arritur ti shpetoje njeri, Vdekja te vjen nga Lufta, nga Semundja,nga aksidenti, nga uria, nga droga, nga gjumi, nga te ftohti, nga vapa, nga uji,nga zjarri, nga qielli, nga toka, nga rrufeja,etj........
    Jo edhe çdokush, Jezu Krishti është ai që tregoi se mund të mundet vdekja, këtë nuk arrijmë ta bëjmë vetë. Vetë flijimi i një qengji që bëhet si kurban për Perëndinë e ka simbolin e jetës që duhet të lajë gabimet e njerëzve. Por mirë që Perëndia në Shkrimet e Shenjta thotë, që nuk është e barabartë një jetë njeriu me një dele apo kafshë tjetër. Prandaj për ta larë mëkatin që sjell vdekjen duhet larë ai borxh. Ati i gjithë njerëzimit la një borxh të madh (na futi në kredi) dhe ai që e lau, ishte Krishti, duke u quajtur kështu edhe qengji i Perëndisë. Shembulli i kërkesës për të flijuar të birin që iu bë Abrahamit, tregon se si mund të ndihet një atë për të birin që duhet të japë jetën. Ja përse vdekja është dhe shumë shpejt do të bëhet realitet kur ky kurban të aplikohet për njerëzimin.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga coptic Lexo Postimin
    Sa bujë i bëjnë konvertimeve këta, duke imituar njëri tjetrin me disa të tjerë

Ja në Yutube çfarë flitet, marrë nga AL Jazeera

Të habitë prirja për të forcuar të tjerët me këto konvertime, njerëzit mburren me këto gjëra në vend se të shohin se sa të drejtë janë ata vetë në sytë e Perëndisë.

Të vetmit VIPa që do të mund të konvertoheshin në fetë e perëndimit nga lindja janë terroristët ndoshta, ata janë më të njohurit. Nga kultura nuk ka sepse nuk ka një profesion të tillë.

Për mua do të vlenin fjalët e Krishtit: "Hyni nga rruga e ngushtë, sepse e gjerë është rruga që çon në shkatërrim, dhe shumë hyjnë në të."

C0PT1C
    Ne E Besojme Jezusin(Isain a,s) se ai ishte nje nga te Zgjedhurit e Allahut, Por ne nuk e quajme as Zot(sepse Zoti nuk Vdes) Dhe as Bir i Zotit(pasi Zoti nuk ka nevoje per Bir, Kalamaj)

Allahu eshte i vetem,Zot i qiejve dhe i tokes, i pa shok, Ai as nuk ka lindur ke, dhe as nuk eshte i lindur prej askujt, dhe Atij askush nuk i eshte i barabarte!!

Allahu Thote ne Kuran se nuk me perket mua te kem femije, qe ata e quajten Jezusin Bir te Zotit ?? Ju jeni ata qe keni nevoje per femije sepse ju do arrini pleqerine dhe keni nevoje per sherbim, Por Allahu nuk Plaket, Ai Allahu nuk ka pas as fillim,dhe si rrjedhoje nuk do kete as fund!! Ai Allahu ka Egzistuar dhe do Egzistoje Pergjithmone, si i vetem dhe i pa shok, i panevojshem per femije, dhe i panevojshem per shoke!!

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Eshte konvertuar ne fene Islame kengetari me fame i muzikes Pop.

Ai ka bere nje kenge islame ku mund ta degjoni ketu

http://www.youtube.com/watch?v=sVx5X...eature=related

Pritet qe miliona prej dashamiresve te tij te behen muslimane sic ndodhi mbas konvertimit te Muhamed Ali (Kasus Kleit) dhe Tajsonit.

Islami eshte si puna e diellit qe i duhet edhe lindjes edhe perendimit.

AUUU une thash se qa u bo,ama aman qenka bo musliman,edhe kuj i hyn ne pun kjo e? e qfar fituam ne shqiptart nga kjo a?
    Un thash mos ka ber ndonje keng per ne shqiptaret se per fen qna hyn ne pun ato keng a/ besoni perendis me zemer e mos i thurni keng kot kur se do me zemer.
    pastaj pasket shpresa te mdha tek ay se do na beje musliman tjer me procedur te shpejt ahahha po qnq duhet neve kjo se behen ato musliman apo jo,ne te besojm per veten ton e mos ta e prishim zemren me kso lloj propagande.
    Hajt met mira e perendija ju drejtoft juve.
    Duajeni njëri tjetrin.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Mary Watson - Mësuese e teologjisë pranon Islamin
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •