Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 86
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Islami nuk ka Nevoj per Askend,Te Tjeret kan Nevoj per Islamin"
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

"Islami nuk ka Nevoj per Askend,Te Tjeret kan Nevoj per Islamin"

Thenia e vitit
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    Nese ka qen pedofil , ateher paska qen derisa ka qen krishter

Tani qe u be musliman do te jet i penduar dhe sdot bej pun qe i ka mesu derisa ka qen jegovian
    Më vjen keq të ta them që ti edhe shqipen më duket nga e djathta në të majtë e lexon, se pedofilia më e madhe është në vendet myslimane, por ata e mohojnë sepse nuk e dijnë çfarë është. Vetë Muahmedi ishte martuar me 9 vjeçare. Ku ta dijnë ata pastaj çfarë është pedofilia.

Sa për informatë ai është përjashtuar që në vitet 80, jo tani, sepse që moti ka filluar me shthurjet e tij. Nëse ato jua plotësojnë besimin është diçka tjetër.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga coptic Lexo Postimin
    Më vjen keq të ta them që ti edhe shqipen më duket nga e djathta në të majtë e lexon, se pedofilia më e madhe është në vendet myslimane, por ata e mohojnë sepse nuk e dijnë çfarë është. Vetë Muahmedi ishte martuar me 9 vjeçare. Ku ta dijnë ata pastaj çfarë është pedofilia.

Sa për informatë ai është përjashtuar që në vitet 80, jo tani, sepse që moti ka filluar me shthurjet e tij. Nëse ato jua plotësojnë besimin është diçka tjetër.

C0PT1C
    nuk e di se perse futeni tek komuniteti musliman?!?
    per te share dhe ofenduar muslimanet?
    ne nuk shajme asnje nga profetet po ju pse vini ketu dhe shani profetin tone(dhe te gjithe njerezimit)
    sa per ta ditur te martohesh nuk do te thote qe te kryesh marredhenie.
    vete disa hadithe nga profeti Muhammed {sallahu alejhi ue selam] na tregojne se ai e trajtonte aishen si femije dhe silleshe me te siç mund te sillet babai me femijen derisa ajo mbushi moshen e maturise,qe nuk do te thote 18 vjeç si eshte ne shumicen e perendimit edhe pse keta kane kontradikta ne faktin se nese nje 18 vjeçar kryen marredhenie me nje 13 vjeçare ky quhet pedofil e nese kete e ben nje 16 apo 17 vjeçar atehere ska problem se te dy jane te mitur(sipas tyre).
    ne angli mosha e marteses eshte 16 vjeç.dhe ne vende te tjera eshte e ndryshme.ne Islam ndarja nuk eshte ne baze te nr por te fiziologjise se personit.
    biologjikisht nje person eshte i afte te kryej marredhenie seksuale kur ai kalon fazen e pubertetit.kjo mund te ndodhe ne moshe te ndryshme ne persona te ndryshem.prandaj ato ofendimet e juaja nuk jane aspak me baze.

Citim Postuar më parë nga abdurrahman_tir Lexo Postimin
    ne Islam ndarja nuk eshte ne baze te nr por te fiziologjise se personit.
    biologjikisht nje person eshte i afte te kryej marredhenie seksuale kur ai kalon fazen e pubertetit.kjo mund te ndodhe ne moshe te ndryshme ne persona te ndryshem.prandaj ato ofendimet e juaja nuk jane aspak me baze.
    Dhe si e verifikoni ju ne islam fiziologjine e nje femre?! Apo mblidhet ndonje komision i posacem per kete pune dhe shikohen pjeset e trupit te femres nese jane rritur mjaftueshem per tu "vjelur" ose jo?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-02-2009
    Postime
    19
    Ahahahhahahah Vec Pedofilat Bahen Musliman Kqyre Qetesh Edhe Shume Prifta Katolike Kan Mu Ba Musliman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga abdurrahman_tir Lexo Postimin
    ne Islam ndarja nuk eshte ne baze te nr por te fiziologjise se personit.
    A je tu pa cka ke shkru ?,po sikur vajza ose motra jote te ishte e zhvilluar fizikisht por te ishte ne moshe te vogel ti do ti bekoshe martesen vetem pse ka thene ai donzhuani juaj?
    Une ne moshen 11 vjeqare kam qene e zhvilluar taman si jam edhe sot ,1.70cm por kam qene FEMIJE dhe nese babai im do me martonte ne ate moshe sigurisht sot do isha me trauma te renda.
    Mjere per shpirtin e juaj qe pasoni nje njeri te degjeneruar.

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Nuk është se po e gjykoj "profetin" tuaj, unë nuk mund të gjykoj kë, e gjykojnë veprat e tij nëse këto janë të drejta si thua nuk e di pse të mbetet hatri. E sa për "profetët tanë" që i quan ti po të ishin si ata të mormonëve apo të ndonjë feje tjetër do t'i kishe sharë pa problem, këtë e them me sigurinë më të madhe, por cilindo që shanë nga ata të Biblës e shanë Kur'anin sepse ai thotë që i miraton ata. Kështu që i bie të sillet e pshtillet edhe e shara të del ty. Këtë e di shumë mirë.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    e vertet eshte se Michael Jakson ka kendu ilahi edhe ALL-LLAHU XH.SH e shperblefte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Omeri r.a Lexo Postimin
    e vertet eshte se Michael Jakson ka kendu ilahi edhe ALL-LLAHU XH.SH e shperblefte
    Ne cilen stil te muzikes ka kenduar ilahi ?
    POP?ihihiiiihihihihiihii
    P.S prej se jam regjistruar ne forumin shqiptar jam me e lumtur ,dhe ju islamik te devotshem jeni arsyeja e lumturise sime ,sepse e qeshura me ben me te lumtur dhe ju keni shume dell per humor.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Mary Watson - Mësuese e teologjisë pranon Islamin
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •