"Islami nuk ka Nevoj per Askend,Te Tjeret kan Nevoj per Islamin"
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Thenia e vitit![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Më vjen keq të ta them që ti edhe shqipen më duket nga e djathta në të majtë e lexon, se pedofilia më e madhe është në vendet myslimane, por ata e mohojnë sepse nuk e dijnë çfarë është. Vetë Muahmedi ishte martuar me 9 vjeçare. Ku ta dijnë ata pastaj çfarë është pedofilia.
Sa për informatë ai është përjashtuar që në vitet 80, jo tani, sepse që moti ka filluar me shthurjet e tij. Nëse ato jua plotësojnë besimin është diçka tjetër.
C0PT1C
... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.
nuk e di se perse futeni tek komuniteti musliman?!?
per te share dhe ofenduar muslimanet?
ne nuk shajme asnje nga profetet po ju pse vini ketu dhe shani profetin tone(dhe te gjithe njerezimit)
sa per ta ditur te martohesh nuk do te thote qe te kryesh marredhenie.
vete disa hadithe nga profeti Muhammed {sallahu alejhi ue selam] na tregojne se ai e trajtonte aishen si femije dhe silleshe me te siç mund te sillet babai me femijen derisa ajo mbushi moshen e maturise,qe nuk do te thote 18 vjeç si eshte ne shumicen e perendimit edhe pse keta kane kontradikta ne faktin se nese nje 18 vjeçar kryen marredhenie me nje 13 vjeçare ky quhet pedofil e nese kete e ben nje 16 apo 17 vjeçar atehere ska problem se te dy jane te mitur(sipas tyre).
ne angli mosha e marteses eshte 16 vjeç.dhe ne vende te tjera eshte e ndryshme.ne Islam ndarja nuk eshte ne baze te nr por te fiziologjise se personit.
biologjikisht nje person eshte i afte te kryej marredhenie seksuale kur ai kalon fazen e pubertetit.kjo mund te ndodhe ne moshe te ndryshme ne persona te ndryshem.prandaj ato ofendimet e juaja nuk jane aspak me baze.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ahahahhahahah Vec Pedofilat Bahen Musliman Kqyre Qetesh Edhe Shume Prifta Katolike Kan Mu Ba Musliman
A je tu pa cka ke shkru ?,po sikur vajza ose motra jote te ishte e zhvilluar fizikisht por te ishte ne moshe te vogel ti do ti bekoshe martesen vetem pse ka thene ai donzhuani juaj?
Une ne moshen 11 vjeqare kam qene e zhvilluar taman si jam edhe sot ,1.70cm por kam qene FEMIJE dhe nese babai im do me martonte ne ate moshe sigurisht sot do isha me trauma te renda.
Mjere per shpirtin e juaj qe pasoni nje njeri te degjeneruar.
Nuk është se po e gjykoj "profetin" tuaj, unë nuk mund të gjykoj kë, e gjykojnë veprat e tij nëse këto janë të drejta si thua nuk e di pse të mbetet hatri. E sa për "profetët tanë" që i quan ti po të ishin si ata të mormonëve apo të ndonjë feje tjetër do t'i kishe sharë pa problem, këtë e them me sigurinë më të madhe, por cilindo që shanë nga ata të Biblës e shanë Kur'anin sepse ai thotë që i miraton ata. Kështu që i bie të sillet e pshtillet edhe e shara të del ty. Këtë e di shumë mirë.
C0PT1C
... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.
e vertet eshte se Michael Jakson ka kendu ilahi edhe ALL-LLAHU XH.SH e shperblefte
Krijoni Kontakt