Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 86
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DeuS Lexo Postimin
    Kush eshte Majkell Xheksoni? Ai majmuni i pare qe arriti ti ngjaje te bardhit fale qindra operacioneve plastike, prejt te cilave u katandis aq keq, duke arritur deri aty sa i behet grafia ne diell, perdoret si manikin per studimin e kafkes njerezore nga studentet e mjeksise dhe eshte konsumuesi me i madh i cadrave, fale pamundesise qe ka per te dal ne diell. Apo ai robi qe qan si kalama dy vjec, jo vetem ne krahet e gruas se tij Taylor (qe ka te njejten moshe me nondajen e vet, dmth gorrillen Mapumba) por edhe gjate luerjes se gishtave me manikyr. Apo ai qe fton femijet e vegjel ne shtepi, per te kryer marrdhenie gorrilla-human seksuale me to?

Vallai, mu beka qejfi qe ju paska fut fese me ne fund. Jam i sigurte qe islami do e ndihmoje. Shife kur te na dali ne tv duke i kput koken nanjonit!
    e ke gabim....
    mos gjyko se ghykohesh nji ditê...
    ai qe ka presion nga njeriu , dhe ik e behet refuqat te feja ai asht i mengur.

maikeli ishte viktime e mediave te kqija.
    zoti e ndihmoft ....ja marrshin te ligat ata qe e shajn ate qe ishte yll qe nga femiria 5 vjeç kendonte .
    sa i bukur ishte....

"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Eh na qat koken me kete Majkell xheksonin qe eshte fut ne islam,cfare krenarie keni.
    Cka pasni pas me ba ju sikur shume vipa te pranonin islamin sikur kane pranuar budizmin?

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Eh na qat koken me kete Majkell xheksonin qe eshte fut ne islam,cfare krenarie keni.
    Cka pasni pas me ba ju sikur shume vipa te pranonin islamin sikur kane pranuar budizmin?
    Askush sta qan koken ty, as te ka ardhe ne shtepi, as te thirrur ne telefon se Majkell Xheksoni eshte bere musliman.
    Thjeshte eshte publikuar si lajm ne forumin Islam dhe kurgje me teper, askush nuk ka permend budizem as VIPa, nuk e dij pse ju pengon disave, po don lexoje po sdon ste detyron kush.

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anëtarësuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Ya Habibi

.

Ai ka bere nje kenge islame ku mund ta degjoni ketu

Ya habibi ne kete Ilahi n as qe ekziston zeri i jakson'it
    eshte Yusuf Islam & Zain Bhika, A.A.W.W.B
    megjithate nuk rendesi,edhe ashtu e pelqejme kete Ilahi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marmara : 12-02-2009 më 15:17

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Dikur ishte Dëshmitar i Jehovait, por u përjashtua, dhe po kërkonte diku ku mund të lavdërohej, dhe duke parë që nuk po arrinte të nxirrte më muzika të reja, filloi të bëjë edhe këtë, meq shumë vende arabe nuk dëgjojnë këngët e perëndimit, le të kthehem unë e t'ua shes. Me sa kujtoj lajmi tregonte edhe se këta ishin disa biznesmen arabë që e kishin denoncuar në lidhje me disa pagesa. Tjerat ia lëmë kohës t'i zbulojë.
    Fundja vendim personal i secilit është.

Njerëzit në vend se të lavdërohen me ligjet e Perëndisë lavdërohen me VIPat e njerëzve që konvertohen. Sikur ata të tregonin që një fe apo një tjetër mund të tregohej e vërtetë nga këto gjëra.

Sa për ta kujtuar se nga Arabët nuk do të dalë asnjë këngëtar apo VIP tjetër që do të konvertohet në ndonjë fe të perëndimit dhe kjo për dy arsye: Së pari as që ka të tillë këngëtarë, dhe së dyti po u konvertuan do të kërkojnë ta vrasin myslimanët.
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Duhet te jete nder i madh per boten arabe qe nje pedofil i skeduar behet pjese e tyre. Ndryshe nuk shpjegohen pozimet e shpeshta fotografike te sheikeve e princave arabe me Majkellin. Sic duket dicka i bashkon ne jete. Cfare te jete valle?
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-01-2009
    Postime
    454

Allahu eshte me i Madhi

sa per temen ,duhet te them qe eshte nje teme qe e has shpesh dh jo vetem me michael jackson por edhe me shume te tjere.Allahu e di me se miri se a eshte bere apo jo ai musliman.nese eshte bere gezohem per te sikur do gezohesha per shume te tjere.porse krenaria e Islamit nuk eshte michael jackson por profeti jone Muhammedi [sallahu alejhi ue selam],ai eshte shembulli per tu ndjekur dhe per tu krenuar.mesimet e madherishme te Kuranit Famelarte jane krenaria jone.sa per keta njerez,ata as nuk e pasurojne apo e varferojne Islamin perkundrazi me pranimin e tij dhe ndjekjen e mesmive te tij e pasurojne vetveten.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    WoW ca lajmi sensacional!!!

Allahu Ekber.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Dikur ishte Dëshmitar i Jehovait
    Nese ka qen pedofil , ateher paska qen derisa ka qen krishter

Tani qe u be musliman do te jet i penduar dhe sdot bej pun qe i ka mesu derisa ka qen jegovian

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    Nese ka qen pedofil , ateher paska qen derisa ka qen krishter

Tani qe u be musliman do te jet i penduar dhe sdot bej pun qe i ka mesu derisa ka qen jegovian
    Po sepse feja juaj nuk i quan pedofile ata qe shkojne me femije.E quajne dicka te pranueshme.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Mary Watson - Mësuese e teologjisë pranon Islamin
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  5. Nano- Shqipëria nuk është me shumicë muslimane
    Nga dodoni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •