ekam shume te veshtire ta reduktoj ne 3-4 e jo me ne nje..listen e filmave te mi te preferuar.megjithate do te vecoja:
pearl harbour
forrest gump
la vita e bella
beautiful mind
braveheart..
e pamundur ta le ..![]()
ekam shume te veshtire ta reduktoj ne 3-4 e jo me ne nje..listen e filmave te mi te preferuar.megjithate do te vecoja:
pearl harbour
forrest gump
la vita e bella
beautiful mind
braveheart..
e pamundur ta le ..![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Shumica e antarve ketu qenkan shprehur se cili apo cilet filma ju pelqejne,por nuk verejta asnje shkrim te behet fjale per filmin me te mire te te gjitha koherave!
Apo nje gje nuk egziston,si "The best movie ever" ?!
Nga filmat western disa kritike thone se "High noon" eshte filmi me i mire,por kjo eshte sipas disa kritikeve te kinematografise,por jo edhe per ne prane ekraneve shtepiake!
Mendoje se filmat e vjeter jane me me shume vlere artistike,sesa keta te fundit.
anyway,filmi me i mire per mua gjere me tani eshte "Romeo & Juliet"! (versioni indian).
Kete film shiqova vetem nje here,isha ne moshe te re,me mire te them faza e pubertetit,dhe per nje kohe te gjate dashurohesha ne cdo vajze apo grua qe kalonte prane,lol!(paramendoni sa here jam dashuruar).
![]()
kohe te kendshme...
AsgjeSikurDielli, perse ben fjale filmi 'Carlito's Way'? Ma do mendja eshte prodhim spanjoll ose latin (nga Amerika Latine).
Alba
THE GOOD, THE BAD and THE UGLY...
sergio leone & ennio morricone...ca kombinimi perfekt!!!
kujto muziken kur TUCO vrapon tek varrezat.
METALLICA me ate pjese hapin koncertet e tyre.
GLADIATOR eshte krijimi me i mire i viteve te fundit.
...shadows and dust ...kur degjon keto fjale te renqethet mishi, se me thone te drejten OLIVER REED ne te fundit rol te jetes se tij ka shkelqye me gjithe kuptimin e fjales.
GODFATHER I & II, para disa ditesh ne nje sondazh te USA TODAY ,u votuan si me te miret nga preferenca e publikut.
GOODFELLAS i SCORCESE eshte kryeveper...
...forget about tonight, forget about tonight.
[QUOTE]Postuar më parë nga dordi1
[B]THE GOOD, THE BAD and THE UGLY...
sergio leone & ennio morricone...ca kombinimi perfekt!!!
Dordi !
E ke te shtunen ( 10 maj) ne oren 8:00 tek AMC .
Where does a thought go when it's forgotten?
thanks!!! mi corazon.
por me thone te drejten DVD e pare qe kam ble eshte
IL BUONO... se e kom pase fiksim qe kur e shifja tek lunedifilm i RAIUNO. besoj se te kujtohet...
...but thanks anyway.
mua me ka pelqye shume filmi "I fundi i mohikaneve" sidomos muzika e luajtur nga ennio moricone .vdes per te
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Postuar më parë nga daniels
mua me ka pelqye shume filmi "I fundi i mohikaneve" sidomos muzika e luajtur nga ennio moricone .vdes per te
Oh Daniel!
Edhe une me ty jam!
Muzika me te vertet ja vlen, po te duash ta dergoj se dhe mua ma kane pas derguar diku![]()
Bye bye
Casablanka
arome gruaje
njeriu me shenje (scar face)
American history X
ka dhe disa filme te tjere te vjeter qe per momentin sme kujtohet emri i tyre
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
The Crow...fantastik me ben te qaj jo per gje...
Pretty Woman, Dirty Dancing,
Doktor Adhamudhidhe Un e dua Eren lol
LuM i RrEmByEr
Krijoni Kontakt