Sic e keni pare, E DIELA SHQIPTARE e drejtuar nga Ardit Gjebrea ne TVKLAN tani eshte bere me nje skene mahnitese. Bukuria e kesaj skene nuk ka se si spjegohet ndryshe vetem me fjalen MAHNITESE.
Cfare mendoni ju debatues te nderuar?
Sic e keni pare, E DIELA SHQIPTARE e drejtuar nga Ardit Gjebrea ne TVKLAN tani eshte bere me nje skene mahnitese. Bukuria e kesaj skene nuk ka se si spjegohet ndryshe vetem me fjalen MAHNITESE.
Cfare mendoni ju debatues te nderuar?
Sic e paskeni theksuar ju siper me 'MAHNITJEN' e madhe te ketij emisioni
Une jam i pa mahnitur me kete emision
S'ka fare Profesionalizm si Ai dhe Ajo,mund te shikoni me poshte kete video
klm
WoRlD WiDe AlBaNiAn PrIdE
§e©u®it„ §©ript ²°°9
Ohhhh sa me kenaqi kjo videoHahahaha,kam qeshur me vertete,ne fakt bukur e thote ai:" Faleminderittt",goxha kend i jep buzeve dhe tingulli del i qarte e sensual
Eshte kaq kompozitor i mire ne fakt,gjynah!
Realist jo per te te prishur "magjine" qe ke ndjere por une s'pashe asgje perallore ne ate skene.
omfg
"Nuk do te thoni Alo por..."
are you serious? Telebingo anyone?
Imagjinata e producenteve shqiptare le sinqerisht per te deshiruar.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
YOugotnogame, me vjen keq te te them ty dhe te tjereve qe ne fakt nuk e keni kuptuar fare se per cfare kam folur por ti psh. yougotnogame verberisht menjehere fillove me negativitet te panevojshem.
Une thash per SKENEN, pra PAMJEN se si eshte tek E DIELA SHQIPTARE, dhe nuk fola per nje moment te caktuar qe ti e paske sjelle youtube aty. Edhe nuk eshte kjo skena qe e ke ti por eshte SKENA E RE e pergatitur nga njerezit e RAIt te Italise.
Nuk po e mar vesh se c'fare kishte per Mahnitese ne ate skene,te gjitha te veshura me te bardhe,sikur do fillojne te dalin FANTAZMAT
thjesht nje kolltuk,nje llamp tavolineje dhe muret te veshura me te bardhe
Se e pelqeve ti kete Skene REALIST., nuk do te thote se duhet ta pelqejme dhe ne.
Une thjesht dhashe Komentin tim.
Perderisa ti e vure kete ne forum doje te dije.,se c'fare pershtypjeje kishin anetaret e forumit te Albasoul-it.
une jam nje nga shume te tjere qe prezantojne forumin
dhe do jap pershtypjen dhe mendimin tim
KLM
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YoUGoTNoGaMe : 05-02-2009 mė 11:05
WoRlD WiDe AlBaNiAn PrIdE
§e©u®it„ §©ript ²°°9
Vėrtet!
Ēfarė ka mahnitėse!
Krijoni Kontakt