Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Dea po ti ne U.S jeton pse kaq e trembur nese fiton PD?
    Ne fakt Edir, mua personalisht nuk me intereson fare kush fiton. Kam hequr dore nga politika qe kur isha ne Shqiperi. Nuk ja vlen te lodhesh frymen me keta hajdute qe na udheheqin. Vetem ngjyra u ndryshon nga kuqe ne blu, se nje surrat kane te gjithe. Me acaron shume politika.
    Por te pakten me humbjen e PD-se, babi im ka shprese te rikthehet perseri ne vendin e punes ku ka punuar nje jete te tere, ku kelyshet e PD-se e hoqen padrejtesisht.
    Kjo eshte arsyeja e vetme pse nuk dua te fitoje PD-ja.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po ste prishet puna o dea..na trego cpune ka bere babi yt nje jet te tere..?
    sa vjet kish ne ate pune?
    a e bente mire ate pune+
    kush e hoqi..se kan emer heqesit.. se partite nuk heqin.. as vene..
    kto i bejne njerezit..

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne fakt Edir, mua personalisht nuk me intereson fare kush fiton. Kam hequr dore nga politika qe kur isha ne Shqiperi. Nuk ja vlen te lodhesh frymen me keta hajdute qe na udheheqin. Vetem ngjyra u ndryshon nga kuqe ne blu, se nje surrat kane te gjithe. Me acaron shume politika.
    Por te pakten me humbjen e PD-se, babi im ka shprese te rikthehet perseri ne vendin e punes ku ka punuar nje jete te tere, ku kelyshet e PD-se e hoqen padrejtesisht.
    Kjo eshte arsyeja e vetme pse nuk dua te fitoje PD-ja.
    Te kuptoj shume mire dhe jam dakord qe dikush ne poziten tende dueht te ndjehet njelloj.

Une do te ndjehesha si ti po te fitonte PS. Arsyet jane te shumta por me realisht, vij nga nje familje shume e persekutuar nga koha e komunizmit, e persekutuar akma me shume ne periudhen mbas 97 qe me detyruan te marr rrugen per ketu ku jam afer jush ;-).
    Te uroj gjithe te mirat,
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Babi im ka qene nje nga punonjesit me te vjeter atje. Gjate qeverisjes se pare PD-iste shpetoi se kishte drejtor nje njeri te mire, i cili nuk e hoqi dhe pas presioneve te vazhdueshme per ta hequr babin tim nga ana e PD-se. Po nuk mundi ti shpetonte vales se tanishme. Mos me thuaj qe nuk heq partia, se partine kush e drejton? Nuk i shpetuan heqjes deri dhe pastruesit e shkollave. U zevendesuan me te PD. Ne Shqiperi nuk vlersohet njeriu ne baze te vlerave, por bindjeve partiake o Brari, fatkeqesisht. Po u bere servil i nje partie ben hajer, perndryshe... Korrupsioni eshte aq sheshit, sa te dridhet misht kur e mendon.
    Feelings change - memories don't.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    po ste prishet puna o dea..na trego cpune ka bere babi yt nje jet te tere..?
    sa vjet kish ne ate pune?
    a e bente mire ate pune+
    kush e hoqi..se kan emer heqesit.. se partite nuk heqin.. as vene..
    kto i bejne njerezit..

Kot per muhabet o Bcari meqe i permend ka shume caushet, kateshi, arapi, e ku dreqin di une se cfare emrash te tjere vete e nxjerr ti. Nese ke deshire te coj perkatesisht ne qeline e secilit prej emrave qe permend dhe te shohim nese je burre e ja thua dot perballe keto qe leh si qen ketu.

Leri mor budalle njerezit ne hallin e tyre se do gjesh belane ndonje dite, te siguroj qe nje dite do thyesh koken duke u zene me te gjithe. Rri or dreq rehat se te gjejne ne brime te miut, leri se jane hallmedhenj qyqaret se pikerisht budallalleku i beri te jene aty ku jane dhe se kane problem per nje budallallek me shume me emrin Bcari.

Dito.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Sondazhi i "Ora News": PS fituese me 43% dhe PD 42%
    Nga prenceedi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 12:15
  2. Analiza mbi fushatėn parazgjedhore nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 04-07-2005, 03:27
  3. "GALLUP" ngre padi penale nė gjykatėn e Tiranės ndaj "MJAFT"
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 11:13
  4. Sondazhi: Kosova dhe Hong Kongu vendet me optimiste
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 20:55
  5. Skandali Rama -"2K" fituese pa kritere ne tendera.
    Nga ChuChu nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 15:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •