Jam e regjistruar nje kohe me pare ne kete web faqe, dhe kam ndjek disa teme ne forum, po tash vendosa dhe te prezantoj veten ketu, jam Enea, jam nga Shqiperia Etnike, 22 vjeqe.. shpresoj te kaloj bukur ne kete forum
Epo mir se ju gjeta pra
![]()
Jam e regjistruar nje kohe me pare ne kete web faqe, dhe kam ndjek disa teme ne forum, po tash vendosa dhe te prezantoj veten ketu, jam Enea, jam nga Shqiperia Etnike, 22 vjeqe.. shpresoj te kaloj bukur ne kete forum
Epo mir se ju gjeta pra
![]()
mirse erdhe....me behet qejfi qe jam e para qe po ta uroj....po ishalla spo ta mbyll temen Rapsoul se nuk ke dhene shume te dhena ose ske treguar shum mbi veten.....
nejse kalofsh sa me mire mes nesh...have fun
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Uaaa, per kete arsye dhe mundet te me mbyellet tema ee??
Nejse, mir se te gjeta ty stella_senza_cielo , flm per mikpritjen, sa per mua, me shum info hmmm sa per te mos mu mbyll tema, jam Studente ne vit te tret, ne USHT ( n'Tetove dmth) n'fakultetin Filozofik, jam vajze e urte, e thjeshte, me pelqen te shkruaj shum, kanjiher edhe te pikturoj me peqlqen, ndejk lajmet e politikes, edhe pse nuk kam mendjen per nje te ardhe te merem me te, adhruoj shum natyren, degjoj muzike rock, por jo hard, kjo nuk me terhek shum, edhe baladat i pelqej.. e kshtu pra, c'te them tjeter
Pasdite te bukur per gjithe.
mire se erdhe
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Mire se erdhe shpresojme tja kalosh sa me mire ne Forumin Shqiptar![]()
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
mire se erdhe
yA GUySz do0onT kNo0 mE
LoNce Is LoOkInG 4 TrOuBle
Mirė se na erdhe dhe padyshim qė do tė takoj kėtu nė Tetovė meqė tė paskam edhe qytetare
Kalofsh sa mė bukur!
Sui generis
mir se erdhe...
mirse na erdhe ja kalofsh mire ktu ne forum
Krijoni Kontakt