Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37

Po ju cfare do te benit?

Hi te gjitheve! Une jam e re ne forum dhe kjo eshte tema e pare qe po hap. Shpresoj te me jepni mendime qe te me vlejne ne lidhje me kete qe do tju shkruaj. Cfare do te benit nese i dashuri juaj do tju donte shume por prinderit e tij nuk do donin tu shikonin me sy?....Mbase do t,iu donin per interesat e tyre. Dhe nese do te fejoheshit me te si do tja mbushnit mendjen te jetonit larg familjes se tij???
    Ps: Ka plot njerez qe mund te jene ne te njejten situate.Si do te vepronit ju ne nje rast te tille?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 25-02-2009 mė 18:19

Naughty Girl Maska e Lolita Bonita
    Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    67
    E ke shume gabim qe mendon te largosh te dashurin nga prinderit.

Ti nqs e do me te vertete kete djale duhet te duash dhe familjen e tij dhe jo

tu shmangesh problemeve me nje veprim qe per mendimin tim eshte shume

i gabuar. Mudohu tua ndryshosh mendjen prinderve te tij dhe ti besh per vehte

se besoj se ata jane njerez e jo kafshe. Po te sillesh mire e te kesh respekt cdo

njeri te do.
    Don’t wantcha for the weekend - don’t wantcha for a night
    I’m only interested if I can have you for life - yeah
    Uh, I know I sound serious - and baby I am
    You’re a fine piece of real estate, and I’m gonna get me some land

Oh, yeah
    So, don’t try to run - honey, love can be fun
    There’s no need to be alone - when you find that someone

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Lolita Bonita
    E ke shume gabim qe mendon te largosh te dashurin nga prinderit.

Ti nqs e do me te vertete kete djale duhet te duash dhe familjen e tij dhe jo

tu shmangesh problemeve me nje veprim qe per mendimin tim eshte shume

i gabuar. Mudohu tua ndryshosh mendjen prinderve te tij dhe ti besh per vehte

se besoj se ata jane njerez e jo kafshe. Po te sillesh mire e te kesh respekt cdo

njeri te do.
    Jam dakord me ty po jo plotesisht sepse dashuri nuk imponohet. Dhe une ne fillim kam pasur shume deshire te rri me ta te diskutoj per tema te ndryshme por kur njerezit te trajtojne sikur je e huaj dhe te shikojne shtrember, nuk mund ti afrosh dot jo me ti duash.....Thnx per mendimin gjithsesi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-01-2004
    Vendndodhja
    VL-Tirane, Rr. Sikti Cico
    Postime
    22
    Nese ti e largon te dashurin nga familja e tij, heret a vone, do ngelesh ti larg prej tij, sepse dashuria familjare vihet para cdo dashurie tjeter.
    - Mundohu te fitosh dhe dashurine nga prinderit e atij, mos zgjidh rrugen me te lehte, por nise nga me e veshtira.
    A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Pse e keni kaq te veshtire te besoni se disa njerez jane vertet kafshe? Prinderit e tij kush e di, jane tekanjoz, e si c'do prind mendon se asnjeri s'eshte i denje per femine e tyre. Prinderit Shqiptare jane nder te paret qe te bejne te ndihesh me faj nqs. je me dike qe ata s'duan dhe qe s'e kane per gje te marrin vendime per jeten e femijes tyre. Me traditat tona, s'jam aspak e cuditur, pasi ne Shqiperi femija duhet te beje shume pas prindit... qofte edhe te largoje deshirat e veta ose te mos marri vendime per jeten e tyre. Pak njerez njohim qe jane martuar prej opinionit? Kjo eshte dicka "normale" per Shqiptaret, e te gjithe e zgjedhin ndryshe.

Nismetares: AS MOS TE TE SHKOJE NDER MEND TA LARGOSH NGA PRINDERIT! Si e llogjikon ti? Ta marresh me zor te dashurin tend? Kjo eshte dicka qe ai duhet ta zgjedhi vete. Nqs je perpjekur t'i marresh me te mire prinderit e te dashurit tend (sa qesharake... tu puthesh menderen) e ata vazhdojne keshtu, s'ke c'ben po te la ai. Thjesht pranoje qe ai njeri ishte aq i dobet sa s'diti te marri vendime per veten e tij. Faji s'ka qene i yti.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Une mendoj se duhet ti maresh me te mire sado qe ata nuk te pelqejne ty,dmth te njofin..te shikojne cfare personi je edhe pastaj te vendosin!
    Si teme e pare shume mire eshte vetem shkruaj ne shqip, kaq kisha per te thene!

p.s. Lolita lexoje temen me vemendje sepse ajo po thot prinderit e te dashurit nuk e duan vajzen, jo vajza prinderit..sepse kjo po thot qe se ka problem!
    Sinqerisht tony
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

jonaider
    Anėtarėsuar
    16-03-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    8
    o kinge menyra me e mire eshte qe te flisni se bashku me te.nuk mund te te them se duhet ta lergosh nga prinderi e tij se ekziston mundesia se mund te te marre inat ty me vone dhe ca arrite pastaj .........me e mira eshte qe te kuptosh shkaqet pse refuzojne ata dhe eshte i dashuri yt qe duhet ta zgjidhe kete situate nese ai mendon se ti je ajo qe ai ka zgjedhur atehere do jua mbushe mendjen atyre..........edhe nje gje te fundit nese ai te do shtu sic thua atehere cdo gje do te rregullohet shume shpejt.nje keshille te fundit qendroji sa me afer...........ok???????????????
    If one day you feel like crying call me.I don't promese to make you laugh but I'll cry with you////////////.......

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Tony Montana
    Une mendoj se duhet ti maresh me te mire sado qe ata nuk te pelqejne ty,dmth te njofin..te shikojne cfare personi je edhe pastaj te vendosin!
    Si teme e pare shume mire eshte vetem shkruaj ne shqip, kaq kisha per te thene!

p.s. Lolita lexoje temen me vemendje sepse ajo po thot prinderit e te dashurit nuk e duan vajzen, jo vajza prinderit..sepse kjo po thot qe se ka problem!
    Sinqerisht tony
    Hej Tony Montana thnx per mendin e respektoj sinqerisht. E kam provuar te jem nice me ta per me shume se 4 muaj dhe ata ndryshuan disi, por pas nje kohe shume te shkurter u kthyen prape ne veten e tyre, nxorren prape ate qe kishin brenda vetes ate qe mendonin per mua, sepse njeriu gjithmone fjalet e keqija i merr vesh shpejt, te mirat edhe si degjon. Dhe nese ti degjon nga dikush tjeter se prinderit e tij flasin per ty kudo qe shkojne qe me 5 muaj qe jetojme bashke, po me vone....cdo te ndodhe???? pastaj kam edhe nje gje qe nqs. e thyej njehere me njerezit e kam shume te veshtire te shtirem sikur i dua. Tani vetem i respektoj si prinderit e atij qe dua por prape pa ndonje rezultat.....

Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    Hej Tony Montana thnx per mendin e respektoj sinqerisht. E kam provuar te jem nice me ta per me shume se 4 muaj dhe ata ndryshuan disi, por pas nje kohe shume te shkurter u kthyen prape ne veten e tyre, nxorren prape ate qe kishin brenda vetes ate qe mendonin per mua, sepse njeriu gjithmone fjalet e keqija i merr vesh shpejt, te mirat edhe si degjon. Dhe nese ti degjon nga dikush tjeter se prinderit e tij flasin per ty kudo qe shkojne qe me 5 muaj qe jetojme bashke, po me vone....cdo te ndodhe???? pastaj kam edhe nje gje qe nqs. e thyej njehere me njerezit e kam shume te veshtire te shtirem sikur i dua. Tani vetem i respektoj si prinderit e atij qe dua por prape pa ndonje rezultat.....
    Shume prinder mendojne se per femijet e tyre asnjeri nuk eshte i pershtatshem. Per mendimin tim ti vazhdo ti respektosh dhe nqs ata nuk ndryshojne atehere nuk ke ca te besh. Mbase duke te njohjtur akoma me mire ata do ndryshojne sjelljen e tyre.

Oh, yeah

Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    Hi te gjitheve! Une fresh ne forum dhe kjo eshte tema e pare qe po hap. Wish me luck. Shpresoj te me jepni mendime qe te me vlejne ne lidhje me kete qe do tju shkruaj. Cfare do te benit nese i dashuri juaj do tju donte shume por prinderit e tij nuk do donin te shikonin me sy....mbase do tju donin per interesat te tjera like doc. and stuff...! Dhe nese do te fejoheshit me te si do tja mbushnit mendjen te jetonit larg familjes se tij???
    Pacim tani dhe me shkruani mendimin tuaj....

Nje pyetje kisha. Ti kerkon qe pasi te fejoheni apo te martoheni mos te jetoni me familjen e tij???

Oh, yeah

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •