Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 135
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154

Kush ka tradhëtuar të paktën një herë në jetë?

duke ardhur verdalle neper forum lexova jo pak mendime te anetareve mbi tadhetine dhe tradhetaret. shumica gjykime shpesh ekstreme. te tjere idealiste dhe parimore.
    Ne fakt une kam menduar si keshtu deri pak me pare, por tashme jo. Askush nuk mund te pohoje me siguri absolute se ne nje moment te jetes do sillej ne kete apo ate menyre.
    E pra miq, une kam tradhetuar njehere, por nuk besoj se kjo verteton ate fjalen "tradhetia femer", por thjesht njerezore.

Une e pranova, ju keni aq guxim sa ta pranoni tradhetine dhe te rrezikoni ndodheni ne vorbullen e gjykimeve moraliste?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une skam tradhetuar asnjeher dhe sdo ta bej asnjeher..!
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga ina_31
    duke ardhur verdalle neper forum lexova jo pak mendime te anetareve mbi tadhetine dhe tradhetaret. shumica gjykime shpesh ekstreme. te tjere idealiste dhe parimore.
    Ne fakt une kam menduar si keshtu deri pak me pare, por tashme jo. Askush nuk mund te pohoje me siguri absolute se ne nje moment te jetes do sillej ne kete apo ate menyre.
    E pra miq, une kam tradhetuar njehere, por nuk besoj se kjo verteton ate fjalen "tradhetia femer", por thjesht njerezore.

Une e pranova, ju keni aq guxim sa ta pranoni tradhetine dhe te rrezikoni ndodheni ne vorbullen e gjykimeve moraliste?

Une kam "tradhetuar" disa here dhe asnjehere nuk ja pranoja vetes qe kisha tradhetuar, por gjeja nje mori arsyesh per ta motivuar. Madje kam pasur "sukses" te bind edhe veten edhe te tradhetuaren deri ne njefare mase, duke e bere te ndjehet akoma me keq, sepse e trajtoja ne nje menyre te tille( "tradhetine") qe ta beja ate te ndjehej fajtore. Sot, e quaj "shkelje"(pra me keq se sa tradheti, panvaresisht motiveve). Tradhetine ja le femrave, sepse mendoj qe ne pjesen me te madhe te rasteve kane te drejte qe tradhetojne. Te te shkelin pafundesisht ne mijera vjet, do te reagosh duke tradhetuar si njefare "restoje", e cila tek e fundit thjesht ka te beje me perzgjedhjen e shkelesit te rradhes. Femrat tradhetojne shkelesit meshkuj, me shkelesin mashkull te rradhes. Natyrisht kete e them duke u nisur nga e pergjithshmja, pasi jo te gjitha femrat jane tradhetare dhe te gjithe meshkujt shkeles. Te dyja keto fenomene jane njerezore tek e fundit dhe lum kush ka fatin, kushtet, apo aftesine te mos i kaloje ne kurriz.
    Teme interesante dhe pergezime Ina, per temen dhe sinqeritetin.

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Une nuk kam tradhtuar asnjehere deri me tani ,por nuk i dihet jetes kam ende per te kaluar shume ujera e pastaj do t emund te flas teresisht me vetedije.
    ArsGothicë

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga ina_31

Jo jo nuk mundem.. s'ma mban dot zemra..
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    varet nga definizimi qe i jep ti tradhetise. tradheti ne mendim? ne trup? ne te dyja bashke? shume ceshtje e veshtire.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga Clauss
    do te te vije ndonje bresheri me tulla ty te shikosh pastaj

43% e romancofrekuentuesve jane te virgjer, 23 adoleshenta, 29 u eshte merzitur, 4 pertojne te shkruajne dhe 1 pi Canadian Club
    Po qe je i sakte mor Clauss, pasi nuk guxon dikush te hape nje teme serioze, sepse leshohen per gallate ato perqindjet qe percaktove, e qe kane shumicen dhe e menderosin. Po ajo Ina qe nuk e njoh(e skam si ta njoh nen nickname qe paraqitet) hap nje teme dhe flet hapur, ndersa ketu dalin ca dhe e kthejne ne gallate. Varja, s'ke cthua dhe s'ke ku ankohesh kur ndersa pret nje pergjigje normale dalin dhe tallin culon(kolon) meqe ju duket vetja interesant. Te me falin per prishjen e fjalorit, por kuptoni dhe pranoni o Shqiptare qe duhet te kemi pak respekt per ate qe hap nje teme dhe jo per hir te shfaqjes virtuale ti japim te drejte vetes te themi cfare na hypen ne koke.
    respekte shume Clauss

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga adidu
    Po qe je i sakte mor Clauss, pasi nuk guxon dikush te hape nje teme serioze, sepse leshohen per gallate ato perqindjet qe percaktove, e qe kane shumicen dhe e menderosin. Po ajo Ina qe nuk e njoh(e skam si ta njoh nen nickname qe paraqitet) hap nje teme dhe flet hapur, ndersa ketu dalin ca dhe e kthejne ne gallate. Varja, s'ke cthua dhe s'ke ku ankohesh kur ndersa pret nje pergjigje normale dalin dhe tallin culon(kolon) meqe ju duket vetja interesant. Te me falin per prishjen e fjalorit, por kuptoni dhe pranoni o Shqiptare qe duhet te kemi pak respekt per ate qe hap nje teme dhe jo per hir te shfaqjes virtuale ti japim te drejte vetes te themi cfare na hypen ne koke.
    respekte shume Clauss
    ok ok ok ke te drejte. thame te vinim me pak afer njeri tjetrit, se shume dhimbje ne forumin e romances, shume dhimbje. .
    anyway, sorry, ju lutem moderatoreve te me fshijne shkrimet.

PS: D&G jo sqe zoolanderi de, nje tjeter film me ate solo ishte.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Teme interesante Ina...

Te te them te verteten,dike qe e kam dashur nuk kam mundur dhe arritur ta tradhetoj kurre,eshte dicka teper me e forte qe me pengon,ndoshta ajo dashuri qe jap eshte me e tepert sesa duhet.....nuk kam tradhetuar vete po ama kam qene e tradhetuar!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    as edhe nje her.

PS: ja besnik emri im i dyt ky eshte
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Ervin Hatibi
    Nga erzeni në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Iraku i pasluftes
    Nga Astriti në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 17:26
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •