Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    force ne te trijat po kam problem ne hapje te tyre sepse application path nuk po mundet me gjet qe fotot
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    jepi ekstrakt folderit ne hd edhe mos e hap nga rar... ketu nuk e kam vb te instaluar keshtu nuk ta tregoj dot... po i ka hap edhe punojne ne rregull

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ok vetem projekti si projekt po vjen i zberthyer keshtu qe po me nevojitet koha per ta Grumbulluar pasi qe po kerkon form se cila eshte start up etj,,, do e analizoj dhe po te kem nevoj do lajmerohem faleminderit sepse vetem jam ne testim e siper... do ndegjohemi

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Te 2 i ke .vbp kurse te njera eshte me emer "main"
    Po funksionojne

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    une kisha pasur nje pyetje per ju qe po programoni kaq per bukuri, a kish mundur dikush te me ndihmoj te gjej nje project (Loje) per VB ne stilin e "Kush do bėhet milioner" dmth te jete me pyetje e pergjigje por mundesisht per 15 pyetje sepse kam gjetur nje por vetem per 10 pyetje, edhe diqka kuptohet TE JETE E MUNDUR FUTJA E PYETJEVE nga une sepse nje software qe kam mare ne EXE Free nuk po muj te fus pyetje.

harrova se kete project e kam per familje per nevoja edukative dmth qe femijet ne familje te luajne dhe njekohesisht te mesojne....
    Valdet,

te nevojitet ende ndihme per nje loje te tille? Apo ke gjetur ate qe kerkove?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Uke faleminderit per mundin qe ke bere por per disajn ma merr mendja qe cilin do qe ti e zgjidh eshte i pershtatshem....per mua njejte kryesorja eshte PROJEKTI dhe qellimi i tij.
    Kete weekend me dolen ca pune (freelance) keshtu qe nuk arrita ta kryej lojen. Besoj qe kete jave ta kryej dhe do te postoj projektin e kryer ne dy skedare. Skedari i pare do te jet instaluesi i lojes, me ruajtje modifikim te pyetjeve/pergjigjeve ne nje skedar binare (nuk ka me ba hile e me i shiqu pergjigjet :-) ) dhe tjetri do te jet projekti ne VB.NET 2008 (wpf)

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    o Force-Intruder, dergoma mue icik passin e rar se smund te te dergoj rep thot se duhet te u jap tjerve se pari :S:S
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

Po pres edhe Uken!!!

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Valdet,

te nevojitet ende ndihme per nje loje te tille? Apo ke gjetur ate qe kerkove?
    Hot Prinz faleminderit per interesim, kam modifikuar njerin model qe kam marre nga Force Intruder tani jam ne perfundim poashtu edhe te perkthimit, por po pres edhe Disajnin e Uke-s sepse me ka pelqyer ne te gjitha aspektet plus edhe modifikim i pyetjeve, ajo eshte diqka fantastike,,

Uke nuk ka problem sepse per tani me ka gjetur zgjidhje pra Force Intruder dhe do te pres, deri sa te kesh kohe, nuk eshte e domosdoshme qe te kryhet shpejt duke lene anash obligimet personale jeni te mrekullueshem te gjithe ketu. Ketu jemi UKE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 09-02-2009 mė 18:32

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Me ne fund gjeta pak kohe dhe me duket se e perfundova, kete mbramje do ta testoj dhe besoj se do ta postoj edhe ne kete teme, me gjithe sygjerimet per permiresime te mundshme.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    mezi pres te shoh kete pune bukur te lodhshme tenden, sepse e di qe tu ka nevojitur kohe, vetem shpresoj qe mund te ta kthej me te mire....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Bie "shi"!
    Nga hajla nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 24-12-2011, 17:40
  3. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 14:20
  4. Kuiz Islam ne Formen e Kuzit Te famshem "Kush do behet Milioner"
    Nga YlliRiaN nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 14:36
  5. "Kush e percjell muajin e Ramazanit..."
    Nga b_a_t_o nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 15:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •