force ne te trijat po kam problem ne hapje te tyre sepse application path nuk po mundet me gjet qe fotot
force ne te trijat po kam problem ne hapje te tyre sepse application path nuk po mundet me gjet qe fotot
jepi ekstrakt folderit ne hd edhe mos e hap nga rar... ketu nuk e kam vb te instaluar keshtu nuk ta tregoj dot... po i ka hap edhe punojne ne rregull
ok vetem projekti si projekt po vjen i zberthyer keshtu qe po me nevojitet koha per ta Grumbulluar pasi qe po kerkon form se cila eshte start up etj,,, do e analizoj dhe po te kem nevoj do lajmerohem faleminderit sepse vetem jam ne testim e siper... do ndegjohemi
Te 2 i ke .vbp kurse te njera eshte me emer "main"
Po funksionojne
![]()
Kete weekend me dolen ca pune (freelance) keshtu qe nuk arrita ta kryej lojen. Besoj qe kete jave ta kryej dhe do te postoj projektin e kryer ne dy skedare. Skedari i pare do te jet instaluesi i lojes, me ruajtje modifikim te pyetjeve/pergjigjeve ne nje skedar binare (nuk ka me ba hile e me i shiqu pergjigjet :-) ) dhe tjetri do te jet projekti ne VB.NET 2008 (wpf)
o Force-Intruder, dergoma mue icik passin e rar se smund te te dergoj repthot se duhet te u jap tjerve se pari :S:S
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Hot Prinz faleminderit per interesim, kam modifikuar njerin model qe kam marre nga Force Intruder tani jam ne perfundim poashtu edhe te perkthimit, por po pres edhe Disajnin e Uke-s sepse me ka pelqyer ne te gjitha aspektet plus edhe modifikim i pyetjeve, ajo eshte diqka fantastike,,
Uke nuk ka problem sepse per tani me ka gjetur zgjidhje pra Force Intruder dhe do te pres, deri sa te kesh kohe, nuk eshte e domosdoshme qe te kryhet shpejt duke lene anash obligimet personale jeni te mrekullueshem te gjithe ketu. Ketu jemi UKE
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 09-02-2009 mė 18:32
Me ne fund gjeta pak kohe dhe me duket se e perfundova, kete mbramje do ta testoj dhe besoj se do ta postoj edhe ne kete teme, me gjithe sygjerimet per permiresime te mundshme.
mezi pres te shoh kete pune bukur te lodhshme tenden, sepse e di qe tu ka nevojitur kohe, vetem shpresoj qe mund te ta kthej me te mire....
Krijoni Kontakt