Close
Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 326
    http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Jo mer ta lė ty une, ēa mduhet mu.
    Une e hodha kanditaturen por nuk e fitova sepse me thane pranojne vetem bukurosha dhe bukuroshe,une jam shume i shemtuar,keshtuqe ta le ty radhen.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Kisha pershtypjen se vetem adoloshentet ishin simpatizuesit e Adeles, se ato e shikojne jeten si ne telenovela, por nejse.

Nuk e gjykoj qe la te fejuarin se nuk e donte, por menyren si e la. Nuk eshte as e para e as e fundit. Nuk na ben me pershtypje ky fakt. Jemi emancipuar dhe ne provincialet ne kete drejtim, jo vetem tironcit...
    Ishte ajo qe e la te fejuarin, por ndryshe u shtirr. Gjoja e la ai, se ajo s'kishte ndermend ta linte. Luante rolin e shenjtores kur po flisnin ne tel. me te fejuarin e saj. Asaj si interesonte fare qe ai ta falte, ja kishte hequr vizen qekur hyri.
    Dhe me vone, pasi ai se fali, nxori qe dashuria e tyre kishte marr fund. Pse nuk e tregoi qe ne momentin qe hyri ne B.B. E luajti bukur gjersa u'a mori mendte shikuesve. Nuk e gjykoj pse u lidh me Bjordin aspak nese do ta dish.
    Ajo eshte shume e shtirrur. Do vetem fame dhe veten e saj. Dhe Bjordin e shfrytezoi, dhe nuk besoj se do e kete te gjate.
    Nuk me pelqeu reagimi i saj kur hyri ai i shkurtri, s'po ja kujtoj dot emrin, dhe kur ai tha qe donte te takonte Adelen brenda B.B i shtremberoi turinjt kjo, sikur po e propozonte ai. Harroi debilja qe publiku e shikonte. C'i kushtonte ti dhuronte nje buzeqeshje, ne shenje vleresimi., apo nuk ishte ne nivelin e saj ai?! Nuk e kuptoj se si nuk ju bejne pershtypje keto lloj veprimesh te saj?!
    Nuk me ka pelqyer as ne marredhenie me Aiden, Mozen. apo ndonje tjeter. Shume dengla dhe imponuese.
    Nese ti mendon se e kemi mentalitetin e kalbur ne qe nuk e pelqejme gabon shume. Thjesht e shikojme situaten ne nje kendveshtrim te ndryshem nga i joti, dhe fakti qe ti perkrah Adelen nuk te ben ty me te emancipuar se une apo dikush tjeter qe se pelqen ate. Jo te gjithe nuk e pelqejne Adelen se la te fejuarin, por per shume arsye te tjera.
    Mendimi im ky Saura.
    Sa te paska djeg mi Dea .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Sa te paska djeg mi Dea .
    Te citova sepse me citove Saura. Nuk me pelqen fakti qe na quani te prapambetura, se nuk perkrahim Adelen. Thjesht nuk eshte tipi i femres qe pelqej une.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Dea une nuk te ofendova dhe fola ne pergjithsi ,mendoj se analiza ime ishte shume dipllomatike ,po mqs hidhesh ne flake atehere po te pergjigjem .
    Une kritikova dhe Tonin qe ishte Tiranas nqs e ke lexuar ,mua thjesht nuk me pelqejne intrigantet ,xhelozet me duket shume rendomte kjo gje .
    Kjo puna e rretheve ,e provinces ehte ne pergjithsi .
    Eshte vertetuar shkencerisht qe njeriu eshte produkt kulturor , jo rracor dmth varet ēfare kulture ka marre ....
    Dihet se provinca eshte me e mbyllur ,ka me shume llafe ,me pak mundesira per tu hapur ,po nuk eshte e thene qe aty mos te kete tipa te ndjeshem dhe rebel qe duan te ndryshojne .
    Dario Fo thote :Po nuk levize ndenje ne nje vend , e sigurt qe nuk te ndodh asgje ...po aty do jesh .
    Ndryshimi im nga i yti eshte qe une nuk shof negativen tek personat ,nuk merrem me vogelsira dhe xhelozira ,po te jap nje shembull te duket normale po te veproj sipas llogjikes tende ?
    Atehere une po te quaj ty adolishente ,sepse nje grua me dy femi dhe familje ngeli gjith diten ne forum duke shkruajtur ,kjo nuk eshte serioze te merret me adolishent ,ka pune dhe burre kjo grua ' etj etj ,he si tu duk kendveshtrimi i ndryshem i te parit te gjerave ?
    Eshte kollaj ti besh ti gjith te keqinj dhe veten tende te paster mos i bej te tjereve ate qe nuk duan ta bejne ty ,kjo eshte nje thenie shume e bukur ...(dhe po ta kishin te gjith ne mendje bota do ishte shume me e bukur)
    Atehere ato qe e votuan (sepse ajo ishte e dyta )ishin te gjith te degjeneruar dhe adolishent ...kaq dea se nuk kam nerva per polemika te kota ,me thene te drejten ka rene shume forumi ,mire qe i kam ne ms ato qe mi o zemra dhe shpirti ,per ato qe jane ndryshe nga une asgje ....te jene mire .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 17-05-2009 mė 10:00

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Dea une nuk te ofendova dhe fola ne pergjithsi ,mendoj se analiza ime ishte shume dipllomatike ,po mqs hidhesh ne flake atehere po te pergjigjem .
    Une kritikova dhe Tonin qe ishte Tiranas nqs e ke lexuar ,mua thjesht nuk me pelqejne intrigantet ,xhelozet me duket shume rendomte kjo gje .
    Kjo puna e rretheve ,e provinces ehte ne pergjithsi .
    Eshte vertetuar shkencerisht qe njeriu eshte produkt kulturor , jo rracor dmth varet ēfare kulture ka marre ....
    Dihet se provinca eshte me e mbyllur ,ka me shume llafe ,me pak mundesira per tu hapur ,po nuk eshte e thene qe aty mos te kete tipa te ndjeshem dhe rebel qe duan te ndryshojne .
    Dario Fo thte :Po nuk levize ndenje ne nje vend , e sigurt qe nuk te ndodh asgje ...po aty do jesh .
    Ndryshimi im nga i yti eshte qe une nuk shof negativen tek personat ,nuk merrem me vogelsira dhe xhelozira ,po te jap nje shembull te duket normale po te veproj sipas llogjikes tende ?
    Atehere une po te quaj ty adolishente ,sepse nje grua me dy femi dhe familje ngeli gjith diten ne forum duke shkruajtur ,kjo nuk eshte serioze te merret me adolishent ,ka pune dhe burre kjo grua ' etj etj ,he si tu duk kendveshtrimi i ndryshem i te parit te gjerave ?
    Eshte kollaj ti besh ti gjith te keqinj dhe veten tende te paster mos i bej te tjereve ate qe nuk duan ta bejne ty ,kjo eshte nje thenie shume e bukur ...
    Atehere ato qe e votuan (sepse ajo ishte e dyta )ishin te gjith te degjeneruar dhe adolishent ...kaq dea se nuk kam nerva per polemika te kota ,me thene te drejten ka rene shume forumi ,mire qe i kam ne ms ato qe mi o zemra dhe shpirti ,per ato qe jane ndryshe nga une asgje ....te jene mire .
    Nuk e bera te keqe se eshte ndare nga i fejuari ,por per arsye te tjera. Kush e ka thene njehere qe ajo ishte me e degjeneruar ne B.B! Une xhelozeeeeeeeee! Mos me zuri gje vendin, apo me mori burrin?! Please!
    Fakti qe ti kalon ne gjera personale, se ty ofendua Adela, nuk ja vlen ta zgjasesh. Nuk je e para qe e permend jeten time dhe s'me plasi shume gjersa jam akoma ketu. U heq vizen. Mos e ke gje ne farefis ate na thuaj te pakten ta dime.
    Pse rri une ne forum eshte puna ime. Ishte ajo qe zgjodhi te ndaj jeten e saj me te tjeret, ta bej publike, dhe normal duhet ti presi dhe gjykimet.
    Ata qe votuan ate nuk kam thene qe jane te degjeneruar, po e thua ti, por te verbuar qe nuk arrijne te shohin kush eshte ajo ne te vertete, por nisen thjesht nga romanca e saj e dashurise.
    Nuk ja vlen te zihesh per nje fare femre si ajo po nejse.....
    Ja kalofsh mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 17-05-2009 mė 10:31

.....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Bjordi, sa doli nga Shtepia e BB nuk po i leshonte me ato gocat qe e perqafonin.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Nuk e bera te keqe se eshte ndare nga i fejuari ,por per arsye te tjera. Kush e ka thene njehere qe ajo ishte me e degjeneruar ne B.B! Une xhelozeeeeeeeee! Mos me zuri gje vendin, apo me mori burrin?! Please!
    Fakti qe ti kalon ne gjera personale, se ty ofendua Adela, nuk ja vlen ta zgjasesh. Nuk je e para qe e permend jeten time dhe s'me plasi shume gjersa jam akoma ketu. U heq vizen. Mos e ke gje ne farefis ate na thuaj te pakten ta dime.
    Pse rri une ne forum eshte puna ime. Ishte ajo qe zgjodhi te ndaj jeten e saj me te tjeret, ta bej publike, dhe normal duhet ti presi dhe gjykimet.
    Ata qe votuan ate nuk kam thene qe jane te degjeneruar, po e thua ti, por te verbuar qe nuk arrijne te shohin kush eshte ajo ne te vertete, por nisen thjesht nga romanca e saj e dashurise.
    Nuk ja vlen te zihesh per nje fare femre si ajo po nejse.....
    Ja kalofsh mire!
    Jo moj vajze se personale e kishe ti ,duke me quajtur adolishente qe sheh telenovela ,une te dhash nje shembull se si mund te luash me fjalet ,po te ishte per personale dija une si shkruaja ,po dhe pse kishte vend per shkak ,pasoje si quhet ne jurisprudence ,une te siguroj qe nuk u mora ,ngela duke thene e leme me kaq.....

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kisha pershtypjen se vetem adoloshentet ishin simpatizuesit e Adeles, se ato e shikojne jeten si ne telenovela, por nejse.
    Kete thashe une Saura dhe jo se ti je adoloshente, me fal nese e ke marre me tjeter kuptim se nuk e kisha ne ate menyre.
    Sa per gjera personale nuk kemi pse te kalojme, se nuk me njeh e nuk te njoh. Per te shara s'me ke, se se kam prishur kurre gojen me asnje ne jeten time. Se kam ne natyre sharjen. Plus qe ja kemi kaluar mire ne forum bashke dhe nuk do prishim gojen per budallalleqe, nese e mbajme veten per njerez me kulture.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    A me lejoni mua te hy ne mesin e ketij zjarri. Si dy nena, si dy gra, si dy zonja, e mbi te gjitha si dy qenie delikate. Ju lutem mos e kaloni ne gjera personale se nuk eshte e hijshme. Shpresoj qe mos te ket me kontradita te kesaj natyre, per nje show ku te tjeret marin maksimumin dhe ne hidhemi perpjet, kush eshte me i miri e kush eshe me i keqi. Sa do te mundohemi ti analizojme karakteret e tyre, apo te mundohemi te gjejme dicka te ngjashme me veten tone, akoma me shum gabojme, pasi aty cdo njeri frenohet per nje moment dhe i vin ne mendje kamerat, ndersa ne jeten reale nuk mund te frenohesh, sepse nuk ke nje sy qe te shikon, dhe i ben gjerat me lehte, me i/e cliruar, e thua nje gje pa pergjegjesi, pasi e di ke ker perpara. Ndersa aty nuk ariten te njihnin veten e tyre, nese i keni pare intervistat qe kan bere pjesemaresit e kesaj shtepie te famshme, ishin komplet kundra atij karakteri qe ne i njohem brenda.

Ju uroje nje fundjave te kendshme

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Apollyon kush paska bere grusht aty tek chat room! Se e shikoj qe paska banned. Apo jeni ndare ne grupe dhe ka fillu kapja prej flokesh
    Sa here hy un ne chate, do ndodhe ndonje gje..

Ok... ky Qetsuesi e fitoi, me cfar thane ato ne TV, e kishte merituar totalisht fitoren, pastaj nuk pashe se kishte pas ndonje konkurenc te forte. Smund te quhet konkurent nje pederast tip urithi si Bjordi apo ai allēaku tjeter gjyslukja qe me fliste si torre tjegllash. Kur ska konkurent sdiskutohet qe pak i zgjuar te jeshe fiton gjithcka. Nejse urime Qetsuesit per 50 mij eurot e marra edhe Mazden cabriole.

ps; kerkese per Big Brother : heres tjeter fusni njerez te hajrit, mos e mbushni shtepine me 80% pederasta dhe femra kucka se ska cfar te shihet aty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •