Une keto dy dite kam pasur argetime ,por Bigun e pashe.Me vjen keq qe nuk fitoi Adela ,ajo ishte vajze e mire dhe e guximshme ,por mendoj qe Shqiperia eshte shume mbrapa ,ka shume frike nga emancipimet e femrave ,mbase ajo me ate menyre te foluri ,dukej pak agresive ,pavarsisht se nuk lendoi dhe nuk mori neper goje askend ,me vjen keq nuk dua te imponoj mendimin tim ,por disa kete nuk arrin te shohin .
Njerezit nuk i duan rebelet me dinjitet ,i mendojne te ēmendur etj,etj .
Qetsori ,si fshatar qe ishte ,kishte ate zgjuarsin natyrale te fshatarit ,plus energjin dhe deshiren per te ndryshuar ,nuk me pelqente kur manipulonte ,duke bere disa filozofi alla Qetsor dhe mashtronte pa piken e turpit duke lozur me fjalet ne analizat per pjestaret e Bigut .
Po si duket kemi shume njerez qe per keto gjera thone bravo ,i zoti .Une Peon kam shume qejf te jem dhe jam shume tip popullore por brenda ne shpirtin tim jam antikonformiste ,kam ca shije shume eksravagante ne menyren e te ndjerit te gjerave .Nejse nuk dua te analizoj me shume ,nuk dua te bej miket e mia armike ,hahahah bej shaka ,gjithkush ka mendimin e tij (me ate person qe e gjen veten )
Krijoni Kontakt