Close
Faqja 30 prej 33 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 326
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Te pyesim njeher Sauren, se ajo eshte bere analiste e BBA2. Kur lexoj postimet e saj me vin ne mendje dy analistet (Virusi dhe Arjani). Une dua te fitoj leket, pa kush eshte me i miri ate e di Top Channel qe do i japi cmimin
    Une keto dy dite kam pasur argetime ,por Bigun e pashe.Me vjen keq qe nuk fitoi Adela ,ajo ishte vajze e mire dhe e guximshme ,por mendoj qe Shqiperia eshte shume mbrapa ,ka shume frike nga emancipimet e femrave ,mbase ajo me ate menyre te foluri ,dukej pak agresive ,pavarsisht se nuk lendoi dhe nuk mori neper goje askend ,me vjen keq nuk dua te imponoj mendimin tim ,por disa kete nuk arrin te shohin .
    Njerezit nuk i duan rebelet me dinjitet ,i mendojne te ēmendur etj,etj .
    Qetsori ,si fshatar qe ishte ,kishte ate zgjuarsin natyrale te fshatarit ,plus energjin dhe deshiren per te ndryshuar ,nuk me pelqente kur manipulonte ,duke bere disa filozofi alla Qetsor dhe mashtronte pa piken e turpit duke lozur me fjalet ne analizat per pjestaret e Bigut .
    Po si duket kemi shume njerez qe per keto gjera thone bravo ,i zoti .Une Peon kam shume qejf te jem dhe jam shume tip popullore por brenda ne shpirtin tim jam antikonformiste ,kam ca shije shume eksravagante ne menyren e te ndjerit te gjerave .Nejse nuk dua te analizoj me shume ,nuk dua te bej miket e mia armike ,hahahah bej shaka ,gjithkush ka mendimin e tij (me ate person qe e gjen veten )
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Jo jo nuk eshte ashtu saura, ajo brenda ndenji nga lidhja me Biordin dhe per asgje tjeter, njerezit donin te shifnin telenovela reale, adela s'kishte asgje per te dhene publikut, perveē puthjeve e ti hidhej atij ne krahe. Emancipimi nuk vjen duhe u ber pjese e nje reality dhe te kerkosh keshtu te sensibilizosh shqiparet qe femra duhet te jete e lire dhe bla blabla . Ajo nuk ishte shembulli me i mire i femres dinjitoze.

Ajo do meritonte nderime nqs do kishte ruajtur normat dhe vleren e saj si femer.

NUk e kam ndjekur BB sic dhe thash, por nga femrat aty vetem Aida ishte e forte, por nuk u tregua e zgjuar kur e sulmonin te gjithe .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Aman Saura ku e shikon emancipimin te k ajo femer?! Fakti qe la te fejuarin per te hyre ne B.B?!
    Shfrytezoi mundesine per tu ndare, se po ta donte nuk e bente. As une s'do e lija burrin ne nje show te tille. Kokerr ulliri eshte mendje e shkrete.
    Nuk me duket ndonje cudi qe dhe me Bjordin mos e kete shume te gjate. Ka nevoje te ndihet ne qender te vemendjes ajo per mendimin tim, nuk ka nevoje thjesht per nje mashkull.
    Feelings change - memories don't.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Ajo do meritonte nderime nqs do kishte ruajtur normat dhe vleren e saj si femer.
    E kush na qenkan kėto norma/vlera?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    E fitoj ai qe e meritonte Adela deri aty ku iku kishte shume se nuk durohej. Erdhi te na tregonte se vinte nga nje vend shume fanatik po na doli me e civilizuara aty Moralin te forte e kishte per ty pas zili
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    [QUOTE='[Perla];2265192']Jo jo nuk eshte ashtu saura, ajo brenda ndenji nga lidhja me Biordin dhe per asgje tjeter, njerezit donin te shifnin telenovela reale, adela s'kishte asgje per te dhene publikut, perveē puthjeve e ti hidhej atij ne krahe. Emancipimi nuk vjen duhe u ber pjese e nje reality dhe te kerkosh keshtu te sensibilizosh shqiparet qe femra duhet te jete e lire dhe bla blabla . Ajo nuk ishte shembulli me i mire i femres dinjitoze.

Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Aman Saura ku e shikon emancipimin te k ajo femer?! Fakti qe la te fejuarin per te hyre ne B.B?!
    Shfrytezoi mundesine per tu ndare, se po ta donte nuk e bente. As une s'do e lija burrin ne nje show te tille. Kokerr ulliri eshte mendje e shkrete.
    Nuk me duket ndonje cudi qe dhe me Bjordin mos e kete shume te gjate. Ka nevoje te ndihet ne qender te vemendjes ajo per mendimin tim, nuk ka nevoje thjesht per nje mashkull.
    Ajo kishte nje lidhje qe kishte mbaruar ,dhe aty u dashurua me dike ,kjo eshte e ndaluar dhe e turpshme ?,e po harrova duhet ,ti mbash burrat dhe te jesh ne rregull me opinjonin por fshehurazi te kesh ca dashnor...kaq .nuk me pelqen te diskutoj me ,jeni te lira te mendoni si te doni ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Ajo kishte nje lidhje qe kishte mbaruar ,dhe aty u dashurua me dike ,kjo eshte e ndaluar dhe e turpshme ?,e po harrova duhet ,ti mbash burrat dhe te jesh ne rregull me opinjonin por fshehurazi te kesh ca dashnor...kaq .nuk me pelqen te diskutoj me ,jeni te lira te mendoni si te doni ...

A nuk ishte Adela ajo qe desh i'a shqeu Bjordit buzet kur mendoj qe nuk kishte kamera? Ne sy te kamerave bente sikur e mire se linte Bjordin ti afrohej. Ec ma se s'po na duhet gje ca bejne te tjeret po desha te them se kto dy rreshtat i pershtaten me se miri Adeles.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Alda- : 16-05-2009 mė 21:10
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    U prish, u prish. Po ku e di dhe une mė shpėtuan fjalėt lol, pastaj ashtu ėshtė ajo se mos e rėndova shumė. E ka treguar vetėn se sa torollake ėshtė me mutlliqet e saja qė ka bėrė.

Po mė e forta ishe edhe thirja publike qė u bėri gjithve femrave shqiptare, 'veproni sikur unė, mos dėgjoni ē'farė flet bota. Bėni ē'farė t'ju doje qejfi juve dhe si tė ndiheni mė mirė' qė dmth prishuni mė burrat a tė fejumit, shkoni hyni nė 'BB' edicionin t'jetėr dhe gjeni nganjė dashnor tė ri edhe prishni harmonitė familjare me prindėrit lol. Ehhhh...
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Qetsori fitoj me meritź BB , kurse Adela ju dha nje mesim te mire te gjithve atyre qe nderhyjne ne jeten e te tjerve ne kete rast i fejuri apo babai , askush s'ka te drejt tź mohoj deshirat e tjerve , keshtu ajo me forcen e vet realizoj deshiren e shum vajzav qe ishin si ajo te ndeshkura .

Faqja 30 prej 33 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •