Tani u pa puna, duhet te lem profesionin menjane dhe duhet te behemi shites ambulant, sic ka bere kjo zonjusha. Ka investuar per vite me radh per shkollen dhe ben zgjedhjen me te thjesht shitese ne butique.![]()
dhe nje prej meje se e meriton, me ka bere me qesh.
per Bigun sdi ca me thon, konkurentet jane 50% ose me shume me te mire se te bigut 1,keshtu qe ajo pela qe ekam zek ta shof me sy Romina e vitit te kaluar ta mbaj me shkumb.
mua me pelqen me shume e me
Kosovarja elegante me ate cunin qe ishte rritur ne itali,they look very cyte together,i kam ndjekur pak sot, o zot o zot.
sa per ate kosovaret tjeter o force,e mire ishte vec se modeli i flokeve e shumtoke,mbase i rriten.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
E ka vene re njeri si e kafshonte zysha letersise bananen??.... Gjithe inat!... Ouch...
![]()
Adelajdes ka filluar ti ngeci DigitAlb dhe tani e shijone me bananen. Hahahahahahahahaahahahahahahaha, ku i kan gjetur keto femra te lodhura, mire qe nuk kane piken e bagazhit, po bejne dhe si interesante....
Kjo me te vertet qe paska munges te theksuar te adoleshences, aktivitetet e vetme ku kaloka kjo e shkreta qenka me femijet e nente vjecares. Tani i erdhi rasti per te treguar se eshte mjafte e mire dhe per blowjobPostuar mė parė nga Adelajda
![]()
Plako femijet e 9-vjecare femije kane emrin se jane 15 vjec
Ku i dihet ... rrezik i mesojne ata zyshes ndonje gje. Apo keta te sotmit. Ne kohen time maksimumi puthnin ndonje shoqe prapa kalucit te palestra... Kurse kjo zysha ve bast qe i lexon ketyre Bukowskin e ulur para klases alla sharon stone (e di tani qe do thoni qe e kam fiksim....)
Prape qe mos ja hame hakun kot... aty per fytyre eshte me e mira aty brenda...
Po te kapim me brezin tone normale qe ky i sotmi na e fut ne kthes, pa nderuar akoma marsh. Problemi eshte pse i quajne femije, po ti ven ndonje epitet me ideal ne rastin konkret
Sa per Sharon kush eshte ai mashkull qe nuk e ka fiksim dhe nuk do e ktheje koken nga Basic instinct...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 09-02-2009 mė 18:06
a nuk vini noj video te grande kulatellos,
per ne qe sna e kam radio top-chanelin,
qe te shikojme ca malli ka aty mrena?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt