Close
Faqja 27 prej 33 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 326
    Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Ky Arjoni ,me keq se Toni ,sepe eshte dhe katunar ,mashkull narēist ,si thoshte une merzitem po mos te me beni komplimente .....hahahahah
    Duket sheshit qe eshte xheloz per Bjordin ,ai dhe familja e tij ,person i neveriēem.
    Nuk e di si u lidh ajo Anjeza me ate ,me te vertete qe gocat jane pak budallaqe ,megjithese ka jetuar ne Itali eshte shume shume me mbrapa ne mentalitet me Anjezen.
    Nuk jam raciste ,por mendoj se disa tipa rrethesh ngelen ,provincial per gjithe jeten ,le te shkojne dhe ne hene,(jo te gjith).
    Perveē bukuris ,qe nuk eshte merit e tij (por e natyres ),nuk ka ndonje vlere tjeter.
    Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Bije Lexo Postimin
    Ky Arjoni ,me keq se Toni ,sepe eshte dhe katunar ,mashkull narēist ,si thoshte une merzitem po mos te me beni komplimente .....hahahahah
    Duket sheshit qe eshte xheloz per Bjordin ,ai dhe familja e tij ,person i neveriēem.
    Nuk e di si u lidh ajo Anjeza me ate ,me te vertete qe gocat jane pak budallaqe ,megjithese ka jetuar ne Itali eshte shume shume me mbrapa ne mentalitet me Anjezen.
    Nuk jam raciste ,por mendoj se disa tipa rrethesh ngelen ,provincial per gjithe jeten ,le te shkojne dhe ne hene,(jo te gjith).
    Perveē bukuris ,qe nuk eshte merit e tij (por e natyres ),nuk ka ndonje vlere tjeter.
    Po Bjordi eshte copa e idiotit.Ketij postimit tend duhej ti kishe nderuar vendin,emrave.

Je thjesht shoqja e Bjordit

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    Po Bjordi eshte copa e idiotit.Ketij postimit tend duhej ti kishe nderuar vendin,emrave.

Je thjesht shoqja e Bjordit
    Po ti mi kush je e Arjonit ,mashkull leshi eshte ,pordhe Vlone ,i mori te gjitha me radhe atje ,s'ia vari njeri ,gjeti kete budallaqen ne fund ....
    sa mire binte ēdo dite ne dashuri me nga nje femer te ndryshme .

Ps .Ty mos te djegi muhabeti provinces ,se duket sheshit ,nga menyra se si shkruan dhe si kupton qe i perket kesaj katigoria njerzish.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bije : 14-05-2009 mė 07:53

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    johano,

po s'ka nevoje arjani me i bo biografine ktu,...lol

besoj se kush o i dit e njeh kush o arjani.

pastaj per te qeret,... sja kercet shume me dit...
    Sa mire ky Johani ,qe ne 2004 eshte regjistruar ,ka bere nja 10 shkrime ,dhe na vjen me informacione shume te rendesishme .......mbas 5 vjetesh .
    A don, e s'din, a din e s'don !

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Po ti mi kush je e Arjonit ,mashkull leshi eshte ,pordhe Vlone ,i mori te gjitha me radhe atje ,s'ia vari njeri ,gjeti kete budallaqen ne fund ....
    sa mire binte ēdo dite ne dashuri me nga nje femer te ndryshme .

Ps .Ty mos te djegi muhabeti provinces ,se duket sheshit ,nga menyra se si shkruan dhe si kupton qe i perket kesaj katigoria njerzish.
    Te vjen keq per veten qe s'mund te jesh nje nga ato te rradhes se Arjonit.

Se e mbron a e shan s'me intereson hic.Krahasimi qe i bere me Bjordin tregon se cnivel ke ti,mgjs nuk je nga "provinca" si puna ime.(si duket per ty provinca qenka gje e turpshe).

Mua s'ka c'me djeg(mbase ty po).

S'ka vlonjat ne bote te ndihet inferior nga nje si puna jote......apo kushdo qofte.

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    Te vjen keq per veten qe s'mund te jesh nje nga ato te rradhes se Arjonit.

Se e mbron a e shan s'me intereson hic.Krahasimi qe i bere me Bjordin tregon se cnivel ke ti,mgjs nuk je nga "provinca" si puna ime.(si duket per ty provinca qenka gje e turpshe).

Mua s'ka c'me djeg(mbase ty po).

S'ka vlonjat ne bote te ndihet inferior nga nje si puna jote......apo kushdo qofte.
    Mua Arjoni me hap barkun e jo te jem ne radh per te.
    Te jesh nga provinca nuk eshte e turpshme (sepse e thash ,disa)
    Per mua eshte e turpshme te jesh idiote si ti ,ketu pastaj shtohet +ajo puna e provinces ...kur duan te behen te menēura dhe te bejne analiza.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    Bjordi, ai djaloshi i brishtė i cili nė fillim tė “Big Brother 2” mendohej se do na sillte spektakėl falė natyrės sė tij pa komplekse, si njė djalė i rritur nė perėndim, sot i ka kaluar tė gjitha parashikimet tona. Na ka mallėngjyer me historinė prekėse tė familjes sė tij, pasi nuk ka arritur tė takojė asnjėherė babain e tij biologjik, tė gjithė kemi mėsuar mbi detajet e jetės sė tij si dhe herėn e kaluar “Panorama Plus” botoi njė shkrim ku tregohej se ai ka edhe njė motėr nga babai e cila ka mundur ta njohė nga spektakli ashtu si i ati.

Bjordi i ka bėrė tė gjithė tė ėndėrrojnė me historinė e dashurisė me Adelėn, vajzėn e cila deri pak kohė mė parė ia kishte kthyer nė mision tė pamundur afrimin me tė. Ndėrsa sot falė kėmbėnguljes sė Bjordit, por edhe lojės jo pak tė sofistikuar tė Adelės, spektakli vazhdon edhe poshtė ēarēafėve. Mamaja e Bjordit ka qenė gjithnjė aktive nė spektakėl dhe nė media, duke e ndihmuar tė birin pėr mė shumė popullaritet dhe mbėshtetje.

Qysh nė fillim, mbase nga ėmbėlsia qė ai djalė ka transmetuar, Bjordi ėshtė lakuar si njė djalė qė pėlqen jo vetėm femrat por edhe meshkujt, fakt ky qė ėshtė pėrgėnjeshtruar nga ish e dashura e tij por edhe nga e ėma. Disa foto tė Bjordit tė publikuara nė gazeta dhe revista e tregonin atė tė veshur si femėr dhe nė disa

pozicione provokuese me djemtė. Por historia e tij me Adelėn bėri qė tė mos flitej mė pėr kėtė argument. Ndėrkohė ne kemi arritur tė sigurojmė disa foto tė tjera, tė cilat e tregojnė Bjordin pėrsėri nė shoqėri me djem tė cilėt i afrohen dhe e prekin. Natyrisht nėse ai nuk do tė ishte bėrė i njohur, askujt nuk do t’i tėrhiqnin vėmendjen ato poza.

Fundja njė djali tė ri i lejohen tė gjitha. Por fakti qė televizioni po “prodhon” njė personazh tė ri publik, bėn qė tė kalohet nė skanerin mediatik ēdo detaj i jetės sė tij. Gjithsesi ne vijojmė ta pėlqejmė pėr ēdo gjė tė mirė qė ai arrin tė pėrcjellė tek teleshikuesit si dhe mendojmė se Bjordi ėshtė njė kandidat i fortė pėr tė shkuar deri nė finale e ndoshta edhe pėr tė qenė fitues.
    Edhe mua ,me pelqen Brojdi ,kur mendojme figuren e nje mashkulli e mendojme te pjekur ,te flasi pak dhe atje ku duhet .
    Mendoj se nuk eshte shume e rendesishme menyra se si flet ai eshte rritur ne Itali ka shkuar 2 vjeē atje dhe niperit e mi qe ka lindur ketu ashtu e flasin Shqipen sado ne shtepi flitet shqip .Ime moter dhe i shoqi punonin tere diten ,femijet jane rritur ne kopesht ,pastaj rrinin gjithe kohes bashke dhe flisnin italisht mes tyre , e kishin me te lehte.Tani qe po rriten disa gjera i ndryshojne ,por theksi i ngelet gjithmone si i ketyre,nejse se nuk eshte shume e rendesishme menyra se si flet ,me e rendesishmja eshte ajo qe thua .
    Ai djale mgjs eshte rritur me drame eshte bere nje djale shume i mire ,per moshen qe ka ka hapje mentale dhe sensibilitet qe te habit ,me shume bote .
    Pastaj ajo qe eshte me e rendesishmia nuk eshte aspak xheloz ,eshte shume tolerant ,eshte i sinqert,nuk merret me intriga ,mendoj se kjo eshte qyteterimi dhe te jesh burre.
    Sa per ato pozat ,ketu rinia ,divertiret ne forma te ndryshme ,jane shume te lirshem ,pa paragjykime .
    Te shikosh fotot e djalit tim neper disco me shoket e shoqet thua ....po te siguroj qe eshte shume mashkull ,une e di se ē'heq nga telefonat e gocave ,se si shqiptar qe eshte as e merr mundimin ti pergjigjet ne celular flen apo nuk flen dhe jam bere si ēentraliste tek telefoni i shtepise .

Ps .Pergjigje per Anxhel ,mendoj se mund te Fitoj Adela ,sepse me te vertete qe eshte vajze e mire ,dhe u persekutua shume ,sepse ishte e rrethuar ne mes te atyre femrave mediokre e xheloze duke filluar nga ajo e Peshkopis ,,ajo bjondja e Burrelit ,e ne fund nga kjo e bija e Virgjilit (qe korbi ai ēka hequr nga e ema e ēupes .....e hurit dhe e litarit ,po dhe vajza si kishte lene gje te emes....)

Renditja ime eshte kjo( dmth qe deshiroj une )

Adelajda ,
    Adi
    Bjordi
    Tek Qetesori nuk e gjej veten ,djale i shkathet ,praktik por vetem kaq .nuk me transmeton tolerance ,shume intriga thur ,ke te drejte shef gjithmone gjerat negative tek te tjeret (sepse ashtu i intereson atij,ose i intereson ti interpretoi ashtu )
    Nuk kemi nevoj per keto modele thashetheme e intriga si plakat e fshatit .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 14-05-2009 mė 09:38
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Qyqja mi gra mos u zini se Adi osht free mos u merrni me kalamoj.

hudhu Saura se merr 70tshen cuni.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Qyqja mi gra mos u zini se Adi osht free mos u merrni me kalamoj.

hudhu Saura se merr 70tshen cuni.
    Po une kur hudhem ,hudhem per me shume hahaha
    Po une s'jam moracake mor drague ,aq dhe ma shume i kom vete pa u fut tek Bigu.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Mua Arjoni me hap barkun e jo te jem ne radh per te.
    Te jesh nga provinca nuk eshte e turpshme (sepse e thash ,disa)
    Per mua eshte e turpshme te jesh idiote si ti ,ketu pastaj shtohet +ajo puna e provinces ...kur duan te behen te menēura dhe te bejne analiza.
    Nuk di te kem shkruar ndonje idotizem aty lart qe paske dale ti ne konkluzion se c'jam une.
    Pastaj se kuptoj,te jesh idiot e te kesh turp(sic shprehesh zotrote)..... boo....s'po di cfare flet.

Nuk e sheh duhet mencuri e madhe per ti bere analiz Bjordit...(e ce zgjas dhe une duke komentuar ate copen e mishit,kohe e cuar dem,edhe me ty biles)

Per mua ti je e ceket(nga ato qe shpreh ketu nisem) dhe mbase(gati e sigurt)je dhe e vogel.

Faqja 27 prej 33 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •