Close
Faqja 10 prej 33 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 326
    Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    A ka teme te hapur per Big Brotherin e shqiperise?
    Sot pashe ne Topp Chanel fillimin e Big Brotherit..
    Kishin bere nje organizim te shkelqyer..
    Dhe te perzgedhurit ishin djem e vajza plot vlera..

U lumte Organizatoreve e dit te kendshme bradhėrsave tonė..!!

Deri tani sipas mendimit tim dhe pse e ndjek me vemendje pothuajse cdo dite nuk pervec "Aida Troka" qe ne disa situata u eshte pergjigjur provokimeve brenda shtepise,nuk me ka terhequr ndonje tjeter.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Kete vit se kam pare shpresoj te jete si vjet .. mbushur me gallat ...;p

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Kete vit se kam pare shpresoj te jete si vjet .. mbushur me gallat ...;p
    Se besoj...sme duken kush e di se cfare pjesemarresit e ketij viti...shpresoj te jem une i gabuar...por vjet personazhet qe bene emer dolen pothuajse ne javen e pare te Big Brother.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Emisioni me negativ qe ekziston per mendimin tim. Kam ndjekur tek tuk ndonje permbledhje nga BB1.
    Nga ana kulturore..... anti-kulture.
    Nga ana edukative..... anti-edukativ.
    Nga ana emancipuese....anti-emancipues.
    Nga ana intelektuale......anti-intelektual.
    Nga ana e "realitetit" dhe "perfaqesimit"......anti-realitet dhe anti-perfaqesim.

Megjithese, e di qe shumica s`e cajne fort koken per keto gjera, por e ka njeri idene se nga vjen termi (dhe ideja e emisioit) Big Brother?
    Kam pershtypjen qe shumica ose s`e ka idene ose thjesht di qe "e ka marre nga nje libri 1984 i nje autori anglez". Por sa e dine domethenien dhe kontekstin e librit? Qe Big Brother ishte diktatori (qe i ngjan shume Stalinit) i cili mbante kedo, kudo, kurdo nen vezhgim?
    Ne fakt lidhja me librin nuk eshte vetem "termi" apo "vezhgimi 24/24 ore" por ka nje ane tjeter shume me te erret. Anen psikologjike. Ky emision e zhvesh njeriu nga koncepti me modern dhe me njerezor: Intimiteti (privatesia). Dhe kjo nuk vlen thjesht per ata qe jane aty brenda, por per tere opinionin publik.
    Pra opinionit publik jo vetem qe i ushqehet nje "shembull" aspak i mire dhe origjinal dhe mbi te gjitha aspak realist, (duke i thene vazhdimisht qe ky eshte nje shembull realist) por e zhvesh edhe ngakoncepti: INTIMITET.
    Per te mos analizuar pastaj, qe banoret e kafazit u binden rregullave (kapricoze) te "Vellait te Madh" qe eshte thjesht nje ZE. Nuk ka as fytyre dhe as emer. Dhe vete jetesa e tyre (buxheti) varet nga bindja ndaj V.M. Nje tjeter koncept "i lezetshem" psikologjik.

Dhe ky per mendimin tim eshte edhe vete thelbi dhe qellimi i ketij emisioni.
    Sdq e kam te qarte qe pasojat e ketij emisioni do shihen ca kohe me pas (e kam fjalen hapur, se indirekt kane filluar me kohe, duke perfshire edhe vete debatet qe kane si teme BB).
    sikur te kisha mundesi dy her te kisha dhen rep't'gjelbert

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Adelaide per mua gjeti menyren per te divorcuar burrin.Me nje fjale ''Po me le ti ,s'po te le une''Po mendon vetem per fame.I pelqen vetja dhe po shfrytezon paraqitjen e saj per te ecur perpara.Nuk ka te beje mentaliteti i popullit te Kavajes .Edhe burri im qe eshte rrit ne mes te Tiranes ne nje familje te ngritur nuk e koncepton dot kete.Kur je e martuar vendimet merren se bashku dhe jo si te thote mendja ty.Une jam kundra qe grate e martuara te marrin pjese aty.Nuk eshte ndonje show ku mund te fitosh ndonje eksperience ''edukuese'' apo te shfaqesh vlerat e tua.Sinqerisht me vjen te nxjerr zorret kur degjoj muhabetet e tyre pa pike niveli.Sidomos Adelaide qe kujton se ka te beje me nxenesit e saj.
    po mesa me rezulton(kuptohet jo se eshte e sigurt fare eee....vetem ajo e di te verteten e saj)...me duket se Adela nuk eshte e martuar...madje as e fejuar tamam tamam.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    sikur te kisha mundesi dy her te kisha dhen rep't'gjelbert
    Thuaji ndonjerit qe njeh ne forum qe ta beje ne emrin tend

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Thuaji ndonjerit qe njeh ne forum qe ta beje ne emrin tend
    ...un mund ti them , por ndoshta atij i pelqen BB . e bijm ne kundershtim .lol

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673

...

Meqė asnjerit nuk i lindi ideja te jepte info per cdo banor te BigBrother foto & info po e bej une..

Fillojme:

Ardian Pojana

Mosha: 40 vjec
    Vendlindja: Tiranė
    Vendbanimi: Tiranė
    Gjendja civile: Beqar
    Profesioni: Marketing tek “Moving Culture”
    Hobi: Muzika, Oasis, futbolli anglez
    Do tė hyjė nė Big Brother sepse: do tė njohė njerėz tė rinj dhe tė fitojė para.

Karakteristika: I hurit dhe i litarit. Bėn gallatė me tė gjithė. Dinak, i paparashikueshėm, por nė brendėsi tip i qetė dhe jo shumė impulsiv, nė impresion tė parė. Pranon shakatė. Nuk ka paragjykime. Ėshtė shumė i ri pėr moshėn qė ka. Adhuron Oasis dhe vishet si ata. Ka pasur njė jetė mjaft tė komplikuar.
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Pavlin Polia

Datėlindja: 30 shtator 1981
    Mosha: 27 vjec
    Vendlindja: Theth, Shkodėr
    Vendbanimi: Theth, Shkodėr
    Gjendja civile: I divorcuar
    Gjuhė tė huaja: italisht dhe pak anglisht
    Instrumenta: Pak kitarė
    Profesioni: I papunė
    Hobi: Turizmi

Do tė hyjė nė Big Brother sepse: do tė tregojė historinė e jetės sė tij, tė japė njė mesazh pozitiv dhe tė fitojė cmimin e madh, tė cilin do e pėrdorte pėr tė hapur njė zyrė informacioni pėr turistėt nė zonėn e Thethit.

Karakteristika: I urtė, i duruar, shumė i rrahur nga jeta. Ėshtė i ndarė nag gruaja pėr cėshtje kanuni dhe nuk e shikon mė fėmijėn e tij. Nuk e ka problem ta diskutojė kėtė temė nė shtėpi. Ka jetuar 9 vjet nė Itali. Tani do tė donte tė bėnte dicka mė shumė pėr vendin e vet dhe BB do ta ndihmonte shumė pėr ta realizuar kėtė. Ėshtė i duruar dhe nuk nervozohet lehtė. Nuk do tė jetojė mė me “sytė mbyllur”.

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Agon Radoniqi

Mosha: 27 vjeē
    Vendlindja: Dukat
    Vendbanimi: Prishtinė, Kosovė
    Gjendja civile: Beqar
    Besimi: Ateist
    Shenja tė veēanta: Tatuazh nė kraharor me fytyrėn e Che Guevara-s
    Arsimi: I lartė
    Do tė hyjė nė "Big Brother" sepse: Do tė tregojė qė ėshtė nė gjendje tė bėjė ēudira

Karakteristika: Antikonformist, i pėlqen gjithmonė tė kundėrshtojė tė tjerėt. Ka studiuar menaxhim dhe ka punuar si pėrkthyes me portugezė tė KFOR-it nė Kosovė. Pėr tetė vite, ka drejtuar njė emision radiofonik nė njė radio privatė nė Prishtinė. Nė dhomėn e tij, ēdo objekt ka fytyrėn e Che Guevara-s. Nuk lė film dhe ndeshje futbolli pa parė.

Faqja 10 prej 33 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •