Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 65 prej 65
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Momentalisht me se shumti femij ne Europ linden ne Kosov dhe ne Irland , dhe ne te dyja shtetet traditat dhe besimi eshte shum me ndikim ne shoqeri.
    Ndersa Shqiperia me asocon ne Moldavin .

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po femij ka ne fshatra po ka edhe varferi.....komunizem ne kapitakizem...

kishte shku nji burr nga gjermania per do ditê te gruja dhe perdorê kondom per qato ditê,gruja i thot e pse e ki pshtill me cellofan ket dhurat prej Zoti...
    Hahaha.
    Po femrat e zgjuara moj Dor e bejne nje vrime ke cellafoni dhe hopa..... ia arrijne "qellimit".
    Kur te martohesh ti ke per detyre te besh te pakten dy djem , te japesh shembull personal, mos prit te behesh e varfer per te bere kalamoj! Mjaft prite princin me kale te bardhe.
    Mos i prisni te gjitha nga fshataret e gjore... !
    Gezuar dhe zoti i ndimofte ata qe shtojne Kosoven!
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Forca-Z Lexo Postimin
    Ne vitin 2007 ne Shqiperi linden 33200 femije , ndersa ne Kosov ne vitin 2007 linden 33312 femij.

Ende nuk dihet sa banor ka Kosova por me siguri ska me shum se 2.3-2.5 milion banor. Ndersa Shqiperia me siguri ka 3 milion banor.

A ka mundesi qe Kosova ta kaloj numerikisht Shqiperin , cka po ndodh me lindjet.
    Ne vitin 1990 ne Shqiperi numeroheshin 82.000 femij te lindur per nje vit , kshtu renie nuk kam par ne asnje shtet .

A duhet te shpresojm ende se dot behemi populli me i numert ne Ballkan ?
    -----
    Forca,per keto statistika nuk na e dhe burimin,por nejse,
    Une do te kisha shtuar edhe dy pyetje ne kete temea femije keni ?dhe, sa do te donit ti keni ne te ardhmen?
    Prej pergjigjjeve do te dilte edhe nje analize pak me serioze rreth ceshtjes se lindeshmerise dhe vdekshmerise nder ne.
    Po ia filloj prej vetes;-kam kater femije,tri goca e nje djale.Dhe,ky eshte rezultati perfundimtar....babai im na kishte tete.
    Sa per pyetjen e fundit,ne ballkan ka popuj edhe me nga 23 milione (rumunet),turqit (60) etj.larg....

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    -----
    Forca,per keto statistika nuk na e dhe burimin,por nejse,
    Une do te kisha shtuar edhe dy pyetje ne kete temea femije keni ?dhe, sa do te donit ti keni ne te ardhmen?
    Prej pergjigjjeve do te dilte edhe nje analize pak me serioze rreth ceshtjes se lindeshmerise dhe vdekshmerise nder ne.
    Po ia filloj prej vetes;-kam kater femije,tri goca e nje djale.Dhe,ky eshte rezultati perfundimtar....babai im na kishte tete.
    Sa per pyetjen e fundit,ne ballkan ka popuj edhe me nga 23 milione (rumunet),turqit (60) etj.larg....
    Per Shqiperi

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=102940

Per Kosoven

http://www.ks-gov.net/esk/index.php?...d=84&Itemid=70

Lej rumunet e turqit , po shikojm armiqet tan numer nje : greket , serbet .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    C'na duhen statistikat e vendeve te tjera?Secili krijon familjen duke pare interesin personal ne radhe te pare.Duhet te shtojme numrin e popullsise ?Pse?Kur shteti Shqiptar s'te afron asnje lloj lehtesire per te rritur keta femije.Ketu ne Usa familjet e varfera me femije marrin goxha ndihma ne ushqime per femijet deri kur ata jane 5 vjec.Plus marrin ndihma te tjera per qerane ,ngrohjen etj.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 12:10
  3. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovës
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •