Vetëm kopilët e serbëve u japin serbëve të drejtë. Më kujtohet që nja dy femra (motra mes vete) nga Shqipëria patën ardhur në Kosovë dhe flinin për çdo natë me policë serbë. Malo666 ki mendjen se nuk i dihet kah ke dalë.Po mesa duket ato serbet kane pasur te drejte kur thonin shqiptaret vetem te pjellin dine. Ndertoni shkolla o mazlluma edukohuni se pjelljen edhe gomari e ben.
Ne edhe kemi ndërtuar shkolla edhe kemi lindur fëmijë (jo pjellur, se vetëm serbët pjellin, shqiptarët lindin). Edhe sot ndërtojmë shkolla, ndonëse kemi mjaft, edhe bëjmë fëmijë shumë, ndonëse edhe fëmijë kemi mjaft, por përsëri lindim.
Ma merr mendja që nuk të lashë shkas për me leh ma shumë. Qenit i mjafton një copë asht e i mbyllet goja. Veç ku t'asht i çartun s'din mu nal. Shpresoj se nuk ke nevojë për vaksinë kundër çartjes.
e para o gjelosh nuk jam i pafetyre sci mendon ti, e dyta nuk kam ndonje malo vella, dhe e treta jeta me ka mesuar te mos i bej qefin vetes, po te perballem me problemin ball per ball,qe do te thote se duhet te jemi te ashper dhe ndaj vetes ton atje ku duhet,nuk mund te ecim perpara vetem duke lavderuar veten ton , po duhet njekohesisht dhe te korrigjojm gabimet tona, ka ikur koha qe pushtimet beheshin me njerers, sot pushtimet moderne behen me lek, me zgjuarsi.
po ju jap nje shembull ketu ne belgjik, une jetoj ne komunitetin francez, dhe te gjitha keshtjellat e vendet strategjike, i kan bler ata te komunitetit gjeerman ose hollandes.
ose qiproja qe nuk mund te quhet me si shtet i grekut se e ka bler rusi, e njejta gje vlen dhe per malin e zi qe eshte bere republike ruse.
ne greqi e turqi, gjermanet kan bler toke e shtepi me bollek,kohet e fundit ne kroaci po blejn shume shtepi, dhe ata qe blejn jan kryesisht nga vendet e perendimit, pra o gjelosh kjo eshte strategjia sot, pushtim me lek, nuk e them une, por ndodhit perreth,.
si thua ti ;kush eshte budall ai qe shet shtepin ne mitrovic apo ai qe e blen me cmim te dyfishte.
LEKU E MATERIALIZMI O ZOTERINJ KA QEN PUSHTET ESHTE PUSHTET E DO TE JETE PUSHTET.
Ps CFARE TE PUSHTOJ TJETER IZRAELI?e gjithe bota sot nga izraelitet qeveriset,a nuk eshte pushtim ky??
I mençur është ai që e merr falë se pronari s'ka fëmijë që t'ia lerë trashëgim.si thua ti ;kush eshte budall ai qe shet shtepin ne mitrovic apo ai qe e blen me cmim te dyfishte.
PAjtohem me ty plotesisht .
Eshte shume lehte te lindesh por duhet te llogaritesh se si ti mbash ,ti shkollosh e jo vetem ti lindesh e te bredhin rrugeve sepse ky lloj nataliteti qe disa e marrin si gje pozitive mund te kthehet si bumerang,edhe pse ne Kosove kane filluar njerezit te vetedijesohen dhe nuk lindin me si me pare .
Nataliteti tepert nuk qelesi i suksesit te nje populli ,kemi rastin e kinezeve .
Per mua eshte e rendesishme cilesia e jo sasia .Me mire une psh ,qe kam dy femij dhe ata do mundohem ti mbaj e shkolloj si duhet se 5 ose 6 ,qe ne munges te kushteve do tramautizohen dhe do jen barre per shoqerine tone e problem per shoqerite perendimore.
Shume mire ,1000 000 u befshin se 1 gjak jemi......U shtofshi e trashegofshi o shqiptare, e ske nevoje te thuash Kosova por Shqiptaret e Kosoves.URIME , URIME......
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Po 2 fëmijë kombi shkon në rënie. E di këtë?Me mire une psh ,qe kam dy femij dhe ata do mundohem ti mbaj e shkolloj si duhet se 5 ose 6 ,qe ne munges te kushteve do tramautizohen dhe do jen barre per shoqerine tone e problem per shoqerite perendimore.
Shkon drejt zhdukjes.
Nuk jane femijet problem i jone o njiri, pse nuk flet per rrenjen e problemit por fajeson te ardhmen tone, gjithsesi qe ta dish ti kosava ashte shume me e perparuar sesa Shqiperia ne te gjitha anet, kosavaret ato qe lindin femije shume kane pare me e ble te gjithe shqiperine ashtu siq po e blejne, prandaj kakarise bollanoja se himara po blehet nga dardanet i ka frige i shkreti.
dhe sa per gjermanet dhe russet ato perballen me nje katastrofe demografike sidomos ne gjermani dhe ne vendet e tjera te evropes po vazhdun keshtu rraca e bardhe do te behet minoritare, pra jemi drejte genocidit shfarosjes.
malon ti e ke vella sepse ato qe the nuk jane me te mira se ato qe tha moloja
Kemi fillu me bë shoqeri ne Gjinekologji.. tu ba shum femij!
niemand
Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 09-02-2009 më 10:48
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ne nga kosova jemi punetor
Krijoni Kontakt