Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

ABBYY FineReader 9.0, pėr konvertimin e formateve

ABBYY FineReader 9.0 mundėson konvertimin e ketyre formateve:

Formati i dokumentave nė hyrje :
    BMP, PCX, DCX, JPEG, JPEG 2000, PNG, TIFF, PDF, GIF, XPS, DjVu

Formati i dokumentave nė dalje :
    DOC, XLS, DOCX, XLSX, PPT, RTF, TXT, HTML, DBF, CSV, PDF/A, PDF, LIT, WordML

E reja nė versionin e fundit ėshtė teknologjia ADRT (Adaptive Document Recognition Technology).
    Pėr mė tepėr ndiqni lidhjen
    http://finereader.abbyy.com/?param=137503

Fjalorėt e integruar, saktėsia e konvertimit nėse pėrdoret "input" cilėsor" (p.sh. njė dokument JPEG me rezolucion relativisht tė lartė), opsioni pėr tė konvertuar nė moment direkt nga skaneri, e shumė pėrparėsi tė tjera, e bėjnė atė njė ndėr mė tė mirėt nė kėtė fushė.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Eshte i shkelqyeshem - une kam perdorur versionin 7.0 para disa vjetesh dhe vertete ishte shume cilesor.
    Integrohej per mrekulli ne Microsoft paketin (si Word, etj) ku mund te punoe ne menyre direkte pa u larguar nga dritarja si dhe hsume perparesi tjera ...

Program qe ia vlen kostos, me secilin cent.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Eshte i shkelqyeshem - une kam perdorur versionin 7.0 para disa vjetesh dhe vertete ishte shume cilesor.
    Integrohej per mrekulli ne Microsoft paketin (si Word, etj) ku mund te punoe ne menyre direkte pa u larguar nga dritarja si dhe hsume perparesi tjera ...

Program qe ia vlen kostos, me secilin cent.
    Ky program kushton rreth 160 EUR pėr ata qė kanė para.
    Ndėrsa pėr ata qė nuk kanė, kushton rreth 0 EUR, nė kuadrin e politikave subvencionuese.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    kushton rreth 0 EUR, nė kuadrin e politikave subvencionuese.
    ec aty benke pjese ne kabinet qeveritar ti vlla . Rrofsh per kete programin do i hedh nje sy .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •