Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Pa linduri
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    Shtepi
    Postime
    24
    Pjesa e fundit do te thoja :
    Rofte Shqiperia ( edhe pse jam ne Toronto)
    Everybody falls in love !!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    angli , londer
    Postime
    16
    o i lindur e i pa lindur , ne rradhe te pare ke shkru aq shume saqe skam ti lexoj ne rradhe te dyte ata vjersha sjane kopiuar nga albasouli, sepse leqe skam kohe te shkoj ne ate adres por edhe smerrem me ashtu , ata i kam bere vet e i kam marre nga njerez qe as qe e dine ku i bjen albasouli kshuqe maje gojen kur flet leshoji fjalet dale ngadale se friga eshte pjese e jetes se njeriut apo ke hall se ato ne anglisht jane shume te bukura nese do kam edhe te tjera por kam edhe nga ato funnyt ke te drejt vlla se atje ne toronto sdel dielli kurre dhe ska pranver per ju kshuqe rri shaji vendit se ste thirri kush ktu ok , ndersa patrioteve( embelsiren per fund ) i them flm dhe na falni se skam kohe per int ja kaloshi mire grup sherup i lindur , " kujdes beg se ka hanek " fjalet e shumta jane fukaradhek edhe mos mu pergjigj se skam kohe te grihem me ty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    angli , londer
    Postime
    16
    PRIT GAMAR SA TE DALIN BARE SE DO TA MUSHES ATE STOMAKUN QE MA KE VARRR SHKA MAR GRUP E RRASJA NDONJE SAHAN ME PETLLA SE NA KPUTE NE KERTHIZE ME ATE CFARE MREKULLIJET , SJENA DUKE LUJT KUMULLESHASH KTU , 1 PYTJE PO SKISHE NDONJE TEME TJETER QE TA SHKRUJE ATE TI PO GJETE TEMEN TIME. GRUP PASH SHPIRTIN E ENVERIT MAS SHKRUJ AQ SHUME , SE HARROVA ME TRE TREGU ,
    LOVE IS MADET BY WORDS
    IT EKSPESSES IT'S SELF IN SEX
    AND IT STAYS FOREVER IN HEART
    EDHE DICKA RROFTE SHQIPERIA POR JO SHQIPTARET )) HAJT BYE BYE SE .....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •